over ons | adverteren | sitemap | contact

Felicitaties voor de nieuwe huurders in nieuwbouwwoningen in Zaltbommel


Deel deze pagina

Waterlelie Aalst
Waterlelie Aalst
Maas-Waalweg Zuilichem
Maas-Waalweg Zuilichem
Foto: Wethouder Van Leeuwen en bewoonster mevrouw Van Hees onthullen samen de nieuwe naam ‘Engelinus hof’ van het nieuwbouwcomplex in Aalst.

AALST- Woensdag 26 september jl. zijn 45 nieuwe huurwoningen in Zuilichem en Aalst in het zonnetje gezet. Wethouder Van Leeuwen van gemeente Zaltbommel en directeur-bestuurder Marinus Kempe van De Kernen trokken deze middag langs drie locaties in deze twee dorpen. Zij spraken met bewoners en betrokken partijen en feliciteerden huurders met het prachtige resultaat. Verschillende doelgroepen, jong en oud, hebben hier een nieuw thuis gevonden.

Mooie mix

De feestelijke middag startte bij 8 woningen aan de Maas-Waalweg in Zuilichem en de 15 woningen aan de Waterlelie en Watermunt in Aalst. Starters konden met voorrang reageren op deze sociale huurwoningen. Uiteindelijk wonen er nu jongeren, kleine gezinnen, statushouders en bewoners vanuit de herstructurering Schoolstraat in Zuilichem. Een mooie mix van doelgroepen.

Deltaplan
De twee plannen maken onderdeel uit van het Deltaplan goedkope huurwoningen. Met dit plan heeft de gemeente Zaltbommel versneld sociale huurwoningen gerealiseerd. De woningen zijn ontworpen door Sloven Architectuur B.V. en gerealiseerd door aannemersbedrijf Peter Peters B.V.

‘Engelinus hof’
De derde locatie van deze middag is het nieuwbouwcomplex aan de E.P. van Ooijenstraat in Aalst. Wethouder Van Leeuwen heeft hier samen met bewoonster mevrouw Van Hees de nieuwe naam van het complex onthuld: ‘Engelinus hof’. Mevrouw Van Hees heeft de naam bedacht en vernoemd naar Engelinus Pieter van Ooijen die in het verleden veel heeft betekend voor het dorp en de regio. Het appartementencomplex telt 22 appartementen, is ontworpen door architectenbureau Visser en Bouwman en gebouwd door aannemer BM van Houwelingen B.V. De bewoners zijn 55 jaar en ouder. Zij zijn erg tevreden met het resultaat.

Goede samenwerking
Wethouder Van Leeuwen en directeur-bestuurder Marinus Kempe benadrukken de goede samenwerking tussen alle partijen. Hierdoor zijn de woningen snel gerealiseerd en hebben verschillende doelgroepen een nieuw thuis gevonden in de dorpen.

Datum
4 oktober 2018

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag
Uitgelicht
Cynthia Brandwijk fotografie
Cynthia Brandwijk fotografie
Freelance fotografe voor zowel de zakelijke als persoonlijke markt. Professionele foto’s met een persoonlijke touch..
Lees verder ›
CHiLLrunning
CHiLLrunning
CHiLLrunning is in het leven geroepen door hardlooptrainers Karen de Bondt en Pieter Elias. Het is hardlopen met specifieke aandacht voor ademhalingstechniek en ontspanning. 
Lees verder ›
Autoservice Valentijn
Autoservice Valentijn
Een universeel autobedrijf, waar u terecht kun voor reparatie van alle merken auto's, lichte bedrijfsauto's en campers.
Lees verder ›
Atelier De Gevleugelde Ezel
Atelier De Gevleugelde Ezel
Concertpianiste Mascha van Peijpe en haar man, de schilder Dick Haakman, organiseren al 20 jaar lang kamermuziekconcerten in een unieke ambiance.
Lees verder ›
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht is gelegen aan de Waaldijk in het rustieke Hurwenen. U kunt overnachten in één van onze kamers of in ons vakantiehuisje.
Lees verder ›
Servicepunt AutoMobiel
Servicepunt AutoMobiel
Voor inwoners zonder vervoer start in de gemeente Zaltbommel ‘Servicepunt AutoMobiel’. Deze vrijwillige vervoersdienst is dé oplossing om van A naar B te komen.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Digitaalburg
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden