over ons | adverteren | sitemap | contact

Felicitaties voor de nieuwe huurders in nieuwbouwwoningen in Zaltbommel


Deel deze pagina

Waterlelie Aalst
Waterlelie Aalst
Maas-Waalweg Zuilichem
Maas-Waalweg Zuilichem
Foto: Wethouder Van Leeuwen en bewoonster mevrouw Van Hees onthullen samen de nieuwe naam ‘Engelinus hof’ van het nieuwbouwcomplex in Aalst.

AALST- Woensdag 26 september jl. zijn 45 nieuwe huurwoningen in Zuilichem en Aalst in het zonnetje gezet. Wethouder Van Leeuwen van gemeente Zaltbommel en directeur-bestuurder Marinus Kempe van De Kernen trokken deze middag langs drie locaties in deze twee dorpen. Zij spraken met bewoners en betrokken partijen en feliciteerden huurders met het prachtige resultaat. Verschillende doelgroepen, jong en oud, hebben hier een nieuw thuis gevonden.

Mooie mix

De feestelijke middag startte bij 8 woningen aan de Maas-Waalweg in Zuilichem en de 15 woningen aan de Waterlelie en Watermunt in Aalst. Starters konden met voorrang reageren op deze sociale huurwoningen. Uiteindelijk wonen er nu jongeren, kleine gezinnen, statushouders en bewoners vanuit de herstructurering Schoolstraat in Zuilichem. Een mooie mix van doelgroepen.

Deltaplan
De twee plannen maken onderdeel uit van het Deltaplan goedkope huurwoningen. Met dit plan heeft de gemeente Zaltbommel versneld sociale huurwoningen gerealiseerd. De woningen zijn ontworpen door Sloven Architectuur B.V. en gerealiseerd door aannemersbedrijf Peter Peters B.V.

‘Engelinus hof’
De derde locatie van deze middag is het nieuwbouwcomplex aan de E.P. van Ooijenstraat in Aalst. Wethouder Van Leeuwen heeft hier samen met bewoonster mevrouw Van Hees de nieuwe naam van het complex onthuld: ‘Engelinus hof’. Mevrouw Van Hees heeft de naam bedacht en vernoemd naar Engelinus Pieter van Ooijen die in het verleden veel heeft betekend voor het dorp en de regio. Het appartementencomplex telt 22 appartementen, is ontworpen door architectenbureau Visser en Bouwman en gebouwd door aannemer BM van Houwelingen B.V. De bewoners zijn 55 jaar en ouder. Zij zijn erg tevreden met het resultaat.

Goede samenwerking
Wethouder Van Leeuwen en directeur-bestuurder Marinus Kempe benadrukken de goede samenwerking tussen alle partijen. Hierdoor zijn de woningen snel gerealiseerd en hebben verschillende doelgroepen een nieuw thuis gevonden in de dorpen.

Datum
4 oktober 2018

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag
Uitgelicht
WEA Rivierenland Accountants & Adviseurs
WEA Rivierenland Accountants & Adviseurs
Met acht vestigingen, één van de belangrijkste accountants- en belastingadvieskantoren voor het mkb in Rivierengebied.
Lees verder ›
BBQ-restaurant Brandend Zand
BBQ-restaurant Brandend Zand
Een bijzondere eetgelegenheid voor lunch, borrel en diner.  In dit gezellige restaurant, met stoere veranda en uitzicht over de Zandmeren, voelt iedereen zich direct thuis!
Lees verder ›
Gasthuiskapel Zaltbommel
Gasthuiskapel Zaltbommel
Huis van Cultuur in het oude centrum van Zaltbommel. Voor concerten, huwelijken en andere bijeenkomsten zeer geschikt.
Lees verder ›
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Een gastvrije, comfortabele thuishaven met 450 ligplaatsen, werkplaats en winkel. Voorzien van Eco-Label ‘de Blauwe Vlag’.
Lees verder ›
Biologische varkenshouderij van den Bogert
Biologische varkenshouderij van den Bogert
(H)eerlijk biologisch varkensvlees, rechtstreeks van de boerderij. Bestel hier uw vleespakketten.
Lees verder ›
De Potter Aggregaten
De Potter Aggregaten
Al jaren specialist in stroomaggregaten en andere technische apparatuur, tot ver over de landsgrenzen, maar ook in de Bommelerwaard.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden