over ons | adverteren | sitemap | contact

Feestelijke vlag voor 10 jaar Aardbeiendag!


Deel deze pagina

De 10e editie van aardbeiendag wordt anders dan andere jaren. Behalve de traditionele markt en het feestelijke onthaal van de Aarbeienkoningin, is er een podium met extra vermaak en optredens door professionele DJ’s en lokale verenigingen. Voor de dag is ook een speciale aardbeienvlag ontworpen die nu te koop is. Ook zijn er nog enkele kramen te huur. Info en reserveren via: info@tripbommelerwaard.nl.

Het festijn op de markt begint om 11.00 uur, met het feestelijke onthaal van de Aardbeienkoningin Maritte van Houten. Zoals altijd kan iedereen daarna genieten van de heerlijke aardbeien en rondsnuffelen op de traditionele aardbeienmarkt. Maar er is meer. Dit jaar is het programma uitgebreid met een hele dag vermaak en optredens!

Afwisselend programma
De DJ’s Erik Vos en Ed van Zelst zijn de gastheren van het aardbeienfestijn op de markt. Zij verzorgen vanaf 11:00 uur tot 16:00 uur samen met lokale verenigingen een afwisselend programma op een speciaal podium op de markt. Er zijn optredens door onder andere: Theaterschool De Tuin van Kees, Duo Imbue en Balletschool Paulette Willemse. Ook is er een creatieve hoek waar kinderen onder andere aardbeienstempels leren maken van Tekenschool Bommelerwaard. Voor de liefhebbers van spelletjes is er een rad van avontuur met mooie prijzen. Alle activiteiten zijn gratis te bezoeken.

Het TRIP roept iedereen op, om de Aardbeienvlag op te hangen
Om de binnenstad op te fleuren is er bovendien een speciale aardbeienvlag ontworpen, die vanaf nu te koop is. Bedrijven en particulieren kunnen een vlag voor €19,95 bestellen via info@tripbommelerwaard.nl.

Marktkraam huren
Op de markt met kramen, die in het teken staan van aardbeien en streekproducten uit de Bommelerwaard, is nog een plaatsje vrij. Wie interesse heeft in een plaats op de aardbeienmarkt, stuurt een e-mail naar info@tripbommelerwaard.nl.

Samenwerking
De Aardbeiendag wordt dit jaar voor de 10e keer georganiseerd door de vrijwilligers van het TRIP Bommelerwaard en wordt financieel mede mogelijk gemaakt door de gemeente Zaltbommel, Albert Heijn en de Veiling Zaltbommel. De verkoopkramen en activiteiten op de Markt worden uitgevoerd door lokale verenigingen en bedrijven.

Vrijwilliger worden
Wie ook als vrijwilliger een handje mee wil helpen is welkom en kan zich aanmelden bij het TRIP. info@tripbommelerwaard.nl.
Datum
13 mei 2017

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Alle Aardbeienkoninginnen op een rij:


Klik voor de fotoreportage Aardbeiendag 2016 >


Klik voor de fotoreportage Aardbeiendag 2015 >


Klik voor de fotoreportage aardbeiendag 2014 >


Klik voor de fotoreportage Aardbeiendag 2013 >


Klik voor de fotoreportage Aardbeiendag 2012 >


2010:


2009:

Valentijnsdag
Uitgelicht
Slakkenkwekerij Slow Escargots
Slakkenkwekerij Slow Escargots
Een slakkenkwekerij bezoeken? Dat kan gewoon!  Lennard ter Hall kweekt escargots voor particulieren, horeca en groothandels. 
Lees verder ›
Smienk Trapliften B.V.
Smienk Trapliften B.V.
Levert kwalitatieve, gebruikte trapliften door heel Nederland met 5 jaar garantie. Vraag een vrijblijvende offerte aan of bekijk de videopresentatie.
Lees verder ›
Slot Loevestein
Slot Loevestein
Het verhaal van Hugo de Groot en de boekenkist kent iedereen, maar er is zoveel meer te beleven op Slot Loevestein!
Lees verder ›
Cynthia Brandwijk fotografie
Cynthia Brandwijk fotografie
Freelance fotografe voor zowel de zakelijke als persoonlijke markt. Professionele foto’s met een persoonlijke touch..
Lees verder ›
Main Music School
Main Music School
Vraag direct een gratis en vrijblijvende proefles aan. Naast gitaar-, basgitaar-, drum-, keyboard-, piano- en zanglessen is er ook een Musical-klas, een Popkoor en een Muziek op schoot-klas.
Lees verder ›
Autoservice Valentijn
Autoservice Valentijn
Een universeel autobedrijf, waar u terecht kun voor reparatie van alle merken auto's, lichte bedrijfsauto's en campers.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
bob2
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
bob
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden