over ons | adverteren | sitemap | contact

Feestelijke vlag voor 10 jaar Aardbeiendag!


Deel deze pagina

De 10e editie van aardbeiendag wordt anders dan andere jaren. Behalve de traditionele markt en het feestelijke onthaal van de Aarbeienkoningin, is er een podium met extra vermaak en optredens door professionele DJ’s en lokale verenigingen. Voor de dag is ook een speciale aardbeienvlag ontworpen die nu te koop is. Ook zijn er nog enkele kramen te huur. Info en reserveren via: info@tripbommelerwaard.nl.

Het festijn op de markt begint om 11.00 uur, met het feestelijke onthaal van de Aardbeienkoningin Maritte van Houten. Zoals altijd kan iedereen daarna genieten van de heerlijke aardbeien en rondsnuffelen op de traditionele aardbeienmarkt. Maar er is meer. Dit jaar is het programma uitgebreid met een hele dag vermaak en optredens!

Afwisselend programma
De DJ’s Erik Vos en Ed van Zelst zijn de gastheren van het aardbeienfestijn op de markt. Zij verzorgen vanaf 11:00 uur tot 16:00 uur samen met lokale verenigingen een afwisselend programma op een speciaal podium op de markt. Er zijn optredens door onder andere: Theaterschool De Tuin van Kees, Duo Imbue en Balletschool Paulette Willemse. Ook is er een creatieve hoek waar kinderen onder andere aardbeienstempels leren maken van Tekenschool Bommelerwaard. Voor de liefhebbers van spelletjes is er een rad van avontuur met mooie prijzen. Alle activiteiten zijn gratis te bezoeken.

Het TRIP roept iedereen op, om de Aardbeienvlag op te hangen
Om de binnenstad op te fleuren is er bovendien een speciale aardbeienvlag ontworpen, die vanaf nu te koop is. Bedrijven en particulieren kunnen een vlag voor €19,95 bestellen via info@tripbommelerwaard.nl.

Marktkraam huren
Op de markt met kramen, die in het teken staan van aardbeien en streekproducten uit de Bommelerwaard, is nog een plaatsje vrij. Wie interesse heeft in een plaats op de aardbeienmarkt, stuurt een e-mail naar info@tripbommelerwaard.nl.

Samenwerking
De Aardbeiendag wordt dit jaar voor de 10e keer georganiseerd door de vrijwilligers van het TRIP Bommelerwaard en wordt financieel mede mogelijk gemaakt door de gemeente Zaltbommel, Albert Heijn en de Veiling Zaltbommel. De verkoopkramen en activiteiten op de Markt worden uitgevoerd door lokale verenigingen en bedrijven.

Vrijwilliger worden
Wie ook als vrijwilliger een handje mee wil helpen is welkom en kan zich aanmelden bij het TRIP. info@tripbommelerwaard.nl.
 
Uitgelicht
Atelier De Gevleugelde Ezel
Atelier De Gevleugelde Ezel
Concertpianiste Mascha van Peijpe en haar man, de schilder Dick Haakman, organiseren al 20 jaar lang kamermuziekconcerten in een unieke ambiance.
Lees verder ›
De Potter Aggregaten
De Potter Aggregaten
Al jaren specialist in stroomaggregaten en andere technische apparatuur, tot ver over de landsgrenzen, maar ook in de Bommelerwaard.
Lees verder ›
Kasteel Ammersoyen
Kasteel Ammersoyen
Strategisch gelegen tussen Maas en Waal in het schitterende rivierenland van de Bommelerwaard, ligt één van de best bewaarde middeleeuwse kastelen van Nederland.
Lees verder ›
BBQ-restaurant Brandend Zand
BBQ-restaurant Brandend Zand
Een bijzondere eetgelegenheid voor lunch, borrel en diner.  In dit gezellige restaurant, met stoere veranda en uitzicht over de Zandmeren, voelt iedereen zich direct thuis!
Lees verder ›
Het Hof
Het Hof
In hartje Zaltbommel vind je een prachtige ruimte voor feesten en partijen met een warm hart voor kunst en cultuur.
Lees verder ›
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg, Bakker en hun team vormen samen een bijzonder administratie- en advieskantoor in het hartje van Zaltbommel.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Krant lezen
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden