over ons | adverteren | sitemap | contact

Familiecarnaval Kerkdriel verhuist


Jeugd krijgt een eigen carnavalsevenement


Deel deze pagina

KERKDRIEL - Vanaf komend jaar zal het Familiecarnaval in Kerkdriel plaats gaan vinden in het centrum van Kerkdriel. Hiervoor wordt een tent op het MgrZwijsenplein geplaatst tijdens carnaval. Het Familiecarnaval, georganiseerd door Jeugdcarnavalsvereniging de Piepelenbergers, verhuist daarmee van Sporthal De Kreek naar het centrum van Kerkdriel. De tent wordt in de avond benut om carnaval voor de speciaal jeugd vanaf 11 jaar te organiseren, een geheel nieuw evenement.

Twee vliegen in één klap
Sinds begin van 2017 hebben een aantal horeca ondernemers en carnavalsorganisaties de handen ineen geslagen om dit evenement mogelijk te maken. Dankzij een welwillende houding van Burgemeester Van Kooten, zijn ambtenaren en uitbaters van de weekmarkt in Kerkdriel is dit evenement mogelijk geworden. Met de tent worden twee vliegen in één klap geslagen: familiecarnaval centraliseren en een evenement voor de jeugd faciliteren.

Familiecarnaval: centraal & veilig
Het familiecarnaval is een bekend evenement. Het evenement zal jaar plaatsvinden te midden van alle andere carnavalsactiviteiten in het centrum van Kerkdriel. Met het oog op de veiligheid van de kinderen wordt het MgrZwijsenplein tijdens familiecarnaval afgesloten van verkeer. Bovendien mogen kleine kinderen niet zonder een ouder of begeleider de tent verlaten.

Jongeren 11+
Op zondag-, maandag- en dinsdagavond zal er carnaval voor de jeugd vanaf 11 jaar worden georganiseerd. De jongeren vieren carnaval met hun leeftijdsgenoten, ouders zijn daarbij niet welkom! Het programma voor de avonden zal eind december bekend worden gemaakt en de kaartverkoop zal dan van start gaan.

Met dank aan sponsors en vrijwilligers
Zonder de steun van sponsors, de inzet van vele vrijwilligers en de belangeloze bijdrage van de deelnemende horecaondernemers zou het niet mogelijk zijn om het geheel kostendekkend te maken.

Ook vrijwilliger worden?
De organisatie zoekt nog vrijwilligers voor het jeugdcarnaval die 1 of meerdere avonden van 20.30u tot 01.00u het carnaval voor onze kinderen mede mogelijk wil maken. Wil je hiervoor inzetten? Neem dan contact op via kindercarnaval@teskesdurp.nl
Datum
5 december 2017

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag

Gerelateerde info

Carnaval in Teskesdurp (Kerkdriel)
Carnaval in Teskesdurp (Kerkdriel)
Nieuws, 17 november 2017: Kerkdriel krijgt een eigen kinderoptocht met Carnaval
Uitgelicht
Online Identity & Solutions B.V.
Online Identity & Solutions B.V.
Specialist in het bouwen van  websites en webapplicaties.  De bouwers van de Bommelerwaardgids, dus wat moeten we nog meer zeggen?
Lees verder ›
WEA Rivierenland Accountants & Adviseurs
WEA Rivierenland Accountants & Adviseurs
Met acht vestigingen, één van de belangrijkste accountants- en belastingadvieskantoren voor het mkb in Rivierengebied.
Lees verder ›
Stadskasteel Zaltbommel
Stadskasteel Zaltbommel
Hier wordt de geschiedenis van de streek verteld in verhalen. Verhalen over 80- Jarige oorlog, de Gouden Eeuw en uit onze tijd.
Lees verder ›
Kano- en Duiksport Zaltbommel 
Kano- en Duiksport Zaltbommel 
Pal naast het NS Station in Zaltbommel vindt u hét adres in de Bommelerwaard voor al uw benodigdheden op het gebied van kano- en duiksport.
Lees verder ›
Cynthia Brandwijk fotografie
Cynthia Brandwijk fotografie
Freelance fotografe voor zowel de zakelijke als persoonlijke markt. Professionele foto’s met een persoonlijke touch..
Lees verder ›
Digitaalburg Media
Digitaalburg Media
Digitaalburg Media richt zich sinds 2005 met een drietal websites op het regionaal nieuws uit het Land van Heusden en Altena, De Bommelerwaard en De Langstraat.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Bolcombanner
Uw advertentie hier?
Digitaalburg
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Wehkamp klein
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden