over ons | adverteren | sitemap | contact

Familiecarnaval Kerkdriel verhuist


Jeugd krijgt een eigen carnavalsevenement


Deel deze pagina

KERKDRIEL - Vanaf komend jaar zal het Familiecarnaval in Kerkdriel plaats gaan vinden in het centrum van Kerkdriel. Hiervoor wordt een tent op het MgrZwijsenplein geplaatst tijdens carnaval. Het Familiecarnaval, georganiseerd door Jeugdcarnavalsvereniging de Piepelenbergers, verhuist daarmee van Sporthal De Kreek naar het centrum van Kerkdriel. De tent wordt in de avond benut om carnaval voor de speciaal jeugd vanaf 11 jaar te organiseren, een geheel nieuw evenement.

Twee vliegen in één klap
Sinds begin van 2017 hebben een aantal horeca ondernemers en carnavalsorganisaties de handen ineen geslagen om dit evenement mogelijk te maken. Dankzij een welwillende houding van Burgemeester Van Kooten, zijn ambtenaren en uitbaters van de weekmarkt in Kerkdriel is dit evenement mogelijk geworden. Met de tent worden twee vliegen in één klap geslagen: familiecarnaval centraliseren en een evenement voor de jeugd faciliteren.

Familiecarnaval: centraal & veilig
Het familiecarnaval is een bekend evenement. Het evenement zal jaar plaatsvinden te midden van alle andere carnavalsactiviteiten in het centrum van Kerkdriel. Met het oog op de veiligheid van de kinderen wordt het MgrZwijsenplein tijdens familiecarnaval afgesloten van verkeer. Bovendien mogen kleine kinderen niet zonder een ouder of begeleider de tent verlaten.

Jongeren 11+
Op zondag-, maandag- en dinsdagavond zal er carnaval voor de jeugd vanaf 11 jaar worden georganiseerd. De jongeren vieren carnaval met hun leeftijdsgenoten, ouders zijn daarbij niet welkom! Het programma voor de avonden zal eind december bekend worden gemaakt en de kaartverkoop zal dan van start gaan.

Met dank aan sponsors en vrijwilligers
Zonder de steun van sponsors, de inzet van vele vrijwilligers en de belangeloze bijdrage van de deelnemende horecaondernemers zou het niet mogelijk zijn om het geheel kostendekkend te maken.

Ook vrijwilliger worden?
De organisatie zoekt nog vrijwilligers voor het jeugdcarnaval die 1 of meerdere avonden van 20.30u tot 01.00u het carnaval voor onze kinderen mede mogelijk wil maken. Wil je hiervoor inzetten? Neem dan contact op via kindercarnaval@teskesdurp.nl
 
Datum
5 december 2017

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Kerstwinkel 2017

Gerelateerde info

Carnaval in Teskesdurp (Kerkdriel)
Carnaval in Teskesdurp (Kerkdriel)
Nieuws, 17 november 2017: Kerkdriel krijgt een eigen kinderoptocht met Carnaval
Uitgelicht
Paddestoelenrijk
Paddestoelenrijk
In Rossum vind je allerlei exotische zwammen zoals de Shii-take,  de harige Pom pom Blanc en de Pioppino.
Lees verder ›
Online Identity & Solutions B.V.
Online Identity & Solutions B.V.
Specialist in het bouwen van  websites en webapplicaties.  De bouwers van de Bommelerwaardgids, dus wat moeten we nog meer zeggen?
Lees verder ›
Biologisch Fruitbedrijf De Sterregaard
Biologisch Fruitbedrijf De Sterregaard
Tussen Hedel en Ammerzoden staat een boomgaard met verschillende oud-Hollandse vruchten. Laat je elke week verrassen met een abonnement op een biologische groente- en fruitpakket!
Lees verder ›
Restaurant en B&B Het Oude Veerhuis Heerewaarden
Restaurant en B&B Het Oude Veerhuis Heerewaarden
Sinds 1875, authentiek en sfeervol zalmrestaurant en B&B. Serveert wilde, Schotse en Ierse zalm en biologisch vlees uit de streek. Beschikt over twee B&B kamers en heeft een voetveer voor de deur.
Lees verder ›
De Bourgondiër Zuivel
De Bourgondiër Zuivel
Sfeervolle kaas- en delicatessenwinkel in het centrum van het vestingstadje Zaltbommel.Hier vind je de heerlijkste kazen en een uitgebreid assortiment aan chocola, noten, jams, sappen, wijnen, gedroogde worsten en nog veel meer.
Lees verder ›
't Stadscafé Zaltbommel
't Stadscafé Zaltbommel
Het bruisende middelpunt van Zaltbommel. Het terras op de Markt is de ‘huiskamer’  van Zaltbommel.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
orkaan
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
Digitaalburg
Uw advertentie hier?
goed doel
Uw advertentie hier?
Bolcombanner
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden