over ons | adverteren | sitemap | contact

Extra veiligheidsmaatregelen tijdens carnaval in Kerkdriel


Deel deze pagina

KERKDRIEL- Carnaval in Kerkdriel zit weer in de lift. Er komt de laatste jaren steeds meer publiek naar het Mgr. Zwijsenplein. Komende carnaval zal dit naar verwachting nog drukker kunnen worden, met de komst van de nieuwe Teskesdurperfeesttent.

Meer reuring
De laatste jaren wordt carnaval in Kerkdriel weer beter bezocht. Zienderogen groeit de reuring op het Mgr Zwijsenplein. De kroegentocht op carnavalsdinsdag is een goed voorbeeld: ruim 500 mensen trekken van kroeg naar kroeg over het plein.

Nieuw: feesttent
De jeugd heeft de toekomst, dat geldt ook voor carnaval. Jong en oud, vur mekoar, dat is de insteek in Kerkdriel komende carnaval. De nieuwe Teskesdurper Feesttent op het Mgr Zwijsenplein brengt jong en oud bij elkaar in het centrum van Kerkdriel. Overdag is de feesttent voor het Familiecarnaval naar een bekend recept. In de avond is er speciaal voor de jeugd vanaf 11 jaar carnaval.

Mgr. Zwijsenplein autovrij
De grote groep carnavalsvierders op het plein vraagt om extra maatregelen om het voor iedereen veilig te houden. Dit jaar zal het Mgr Zwijsenplein tijdens de zondag, maandag en dinsdag vanaf de middag afgesloten worden voor gemotoriseerd verkeer: het plein is auto-vrij. Met het oog op de vele jonge kinderen is dit een noodzakelijke maatregel.

Permanent toezicht
In de Teskesdurperfeesttent staat permanent professionele beveiliging aan de deur. Niet alleen om te controleren bij het naar binnengaan, maar ook om een oogje in het zeil te houden als kleine kinderen in hun eentje onbedoeld naar buiten gaan. Dit speelt vooral overdag tijdens het familiecarnaval dat speciaal is gericht op kinderen met ouders en grootouders.

Ook voor pubers 11+!
Hoe anders is dat in de feesttent in de avond. De doelgroep is dan pubers vanaf 11 jaar. Ook dan staat de beveiliging aan de deur, ook om de ouders buiten de deur te houden! Jeugdcarnaval is een feestje voor de pubers zonder hun ouders. Tijdens jeugdcarnaval is er continue toezicht van volwassen vrijwilligers en wordt er geen alcohol geschonken.

Carnaval in Kerkdriel leeft
Met de juiste maatregelen van de gemeente en organisatoren wordt het een fantastisch en veilig feest!!
Datum
31 januari 2018

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag

Gerelateerde info

Carnaval in Teskesdurp (Kerkdriel)
Carnaval in Teskesdurp (Kerkdriel)
Carnaval in de Bommelerwaard!
Carnaval in de Bommelerwaard!
Uitgelicht
Stadskasteel Zaltbommel
Stadskasteel Zaltbommel
Hier wordt de geschiedenis van de streek verteld in verhalen. Verhalen over 80- Jarige oorlog, de Gouden Eeuw en uit onze tijd.
Lees verder ›
Balletschool Paulette Willemse
Balletschool Paulette Willemse
Balletschool sinds 1974 met nu ruim 350 leerlingen, drie studio’s, een deskundig docententeam en diverse dansvormen voor jong en oud, beginners en gevorderden. Erkend Sterballetschool NBOB.
Lees verder ›
BBQ-restaurant Brandend Zand
BBQ-restaurant Brandend Zand
Een bijzondere eetgelegenheid voor lunch, borrel en diner.  In dit gezellige restaurant, met stoere veranda en uitzicht over de Zandmeren, voelt iedereen zich direct thuis!
Lees verder ›
Online Identity & Solutions B.V.
Online Identity & Solutions B.V.
Specialist in het bouwen van  websites en webapplicaties.  De bouwers van de Bommelerwaardgids, dus wat moeten we nog meer zeggen?
Lees verder ›
The Blend B.V. 
The Blend B.V. 
Gebrand op uniek karakter! De best geselecteerde koffie en thee, op de juiste manier bereid en aantrekkelijk gepresenteerd. 
Lees verder ›
Autoservice Valentijn
Autoservice Valentijn
Een universeel autobedrijf, waar u terecht kun voor reparatie van alle merken auto's, lichte bedrijfsauto's en campers.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
Bolcombanner
Uw advertentie hier?

Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden