over ons | adverteren | sitemap | contact

Extra veiligheidsmaatregelen tijdens carnaval in Kerkdriel


Deel deze pagina

KERKDRIEL- Carnaval in Kerkdriel zit weer in de lift. Er komt de laatste jaren steeds meer publiek naar het Mgr. Zwijsenplein. Komende carnaval zal dit naar verwachting nog drukker kunnen worden, met de komst van de nieuwe Teskesdurperfeesttent.

Meer reuring
De laatste jaren wordt carnaval in Kerkdriel weer beter bezocht. Zienderogen groeit de reuring op het Mgr Zwijsenplein. De kroegentocht op carnavalsdinsdag is een goed voorbeeld: ruim 500 mensen trekken van kroeg naar kroeg over het plein.

Nieuw: feesttent
De jeugd heeft de toekomst, dat geldt ook voor carnaval. Jong en oud, vur mekoar, dat is de insteek in Kerkdriel komende carnaval. De nieuwe Teskesdurper Feesttent op het Mgr Zwijsenplein brengt jong en oud bij elkaar in het centrum van Kerkdriel. Overdag is de feesttent voor het Familiecarnaval naar een bekend recept. In de avond is er speciaal voor de jeugd vanaf 11 jaar carnaval.

Mgr. Zwijsenplein autovrij
De grote groep carnavalsvierders op het plein vraagt om extra maatregelen om het voor iedereen veilig te houden. Dit jaar zal het Mgr Zwijsenplein tijdens de zondag, maandag en dinsdag vanaf de middag afgesloten worden voor gemotoriseerd verkeer: het plein is auto-vrij. Met het oog op de vele jonge kinderen is dit een noodzakelijke maatregel.

Permanent toezicht
In de Teskesdurperfeesttent staat permanent professionele beveiliging aan de deur. Niet alleen om te controleren bij het naar binnengaan, maar ook om een oogje in het zeil te houden als kleine kinderen in hun eentje onbedoeld naar buiten gaan. Dit speelt vooral overdag tijdens het familiecarnaval dat speciaal is gericht op kinderen met ouders en grootouders.

Ook voor pubers 11+!
Hoe anders is dat in de feesttent in de avond. De doelgroep is dan pubers vanaf 11 jaar. Ook dan staat de beveiliging aan de deur, ook om de ouders buiten de deur te houden! Jeugdcarnaval is een feestje voor de pubers zonder hun ouders. Tijdens jeugdcarnaval is er continue toezicht van volwassen vrijwilligers en wordt er geen alcohol geschonken.

Carnaval in Kerkdriel leeft
Met de juiste maatregelen van de gemeente en organisatoren wordt het een fantastisch en veilig feest!!
Datum
31 januari 2018

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag

Gerelateerde info

Carnaval in Teskesdurp (Kerkdriel)
Carnaval in Teskesdurp (Kerkdriel)
Carnaval in de Bommelerwaard!
Carnaval in de Bommelerwaard!
Uitgelicht
Caravanservice van Lit
Caravanservice van Lit
Gespecialiseerd in verkoop en onderhoud van nieuwe en gebruikte caravans, aanhangwagens en paardentrailers. U kunt bij Gijs van Lit terecht voor de topmerken Twin, Henra, Titan, Hapert en Saris aanhangwagens.
Lees verder ›
Slot Loevestein
Slot Loevestein
Het verhaal van Hugo de Groot en de boekenkist kent iedereen, maar er is zoveel meer te beleven op Slot Loevestein!
Lees verder ›
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
Main Music School
Main Music School
Vraag direct een gratis en vrijblijvende proefles aan. Naast gitaar-, basgitaar-, drum-, keyboard-, piano- en zanglessen is er ook een Musical-klas, een Popkoor en een Muziek op schoot-klas.
Lees verder ›
B&B D'waalgasten
B&B D'waalgasten
Riet en Evert hebben het achterhuis van de Boerenhoeve omgebouwd tot een comfortabel gastenverblijf met drie tweepersoonskamers, een keuken en een badkamer. Zeer goed bereikbaar.
Lees verder ›
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
De Rietschoof is een vrolijk feestcafé gevestigd in de voormalige stoeterij op camping de Rietschoof (25 hectare) met een prachtig uitzicht op de Andelse Maas.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Digitaalburg
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden