over ons | adverteren | sitemap | contact

Expositie anouk van Bruchem en Cynthia Brandwijk


Deel deze pagina

ZALTBOMMEL - In maand juli zullen Anouk en Cynthia samen exposeren met fotografische kunst bij Markt Twee in het centrum van Zaltbommel. Als fotografe en kunstenaar hebben zij elkaar getroffen in het werkveld. Beiden gefascineerd door de stad Zaltbommel en de schoonheid van het landschap in de Bommelerwaard. Uit deze overlappende thema’s die vanuit verschillende perspectieven benaderd worden, is het idee ontstaan om samen een expositie op te zetten. Dankzij Markt Twee en in bijzonder Corina Laheij hebben zij de mogelijkheid gekregen om dit idee te kunnen realiseren. Hier zijn zij trots op en dankbaar voor.

13 juli zullen de dames van 10.00u tot 12.00u aanwezig zijn op de prachtige zolder van het mooie pand op de markt. Anouk is dan lekker aan het werk en Cynthia zal die uurtjes de geïnteresseerde vast leggen bij daglicht. .

Anouk van Bruchem

Fragmenten 2019

Opgroeiend aan de rand van een natuurgebied, heb ik de continue veranderingen door toedoen van mens en natuur waargenomen. In mijn beeldend werk doe ik onderzoek naar deze veranderingen. Wat zijn de grenzen van de maakbaarheid van ons landschap? Hoe ver kan ik gaan en wanneer is het landschap niet meer te herkennen als landschap? Foto’s van de werkelijkheid combineer ik met foto’s van ruimtelijke ingrepen op locatie. Door manipulatie en collage kom ik tot grafische composities waarbij de landschappelijke beelden zich niet meteen prijs geven. www.anoukvanbruchem.nl

Cynthia Brandwijk

FINE ART FOTOGRAFIE

De werkelijkheid vastleggen op een serene manier. Spelend met licht. Om zo de schoonheid van het menselijk lichaam in al zijn vormen maar ook landschap of stadsbeeld vast te leggen.
De expositie is opgedeeld in 3 segmenten die centraal staan in mijn werk en eigenlijk altijd terug komen in een andere uitvoering. Landschap, stadsbeeld en vleugje naakt in zwart wit, met een blauwtoon, een tikkeltje overbelicht en hoog contrast. www.cynthiabrandwijk.nl

 
Uitgelicht
Atelier De Gevleugelde Ezel
Atelier De Gevleugelde Ezel
Concertpianiste Mascha van Peijpe en haar man, de schilder Dick Haakman, organiseren al 20 jaar lang kamermuziekconcerten in een unieke ambiance.
Lees verder ›
De Potter Aggregaten
De Potter Aggregaten
Al jaren specialist in stroomaggregaten en andere technische apparatuur, tot ver over de landsgrenzen, maar ook in de Bommelerwaard.
Lees verder ›
Kasteel Ammersoyen
Kasteel Ammersoyen
Strategisch gelegen tussen Maas en Waal in het schitterende rivierenland van de Bommelerwaard, ligt één van de best bewaarde middeleeuwse kastelen van Nederland.
Lees verder ›
BBQ-restaurant Brandend Zand
BBQ-restaurant Brandend Zand
Een bijzondere eetgelegenheid voor lunch, borrel en diner.  In dit gezellige restaurant, met stoere veranda en uitzicht over de Zandmeren, voelt iedereen zich direct thuis!
Lees verder ›
Het Hof
Het Hof
In hartje Zaltbommel vind je een prachtige ruimte voor feesten en partijen met een warm hart voor kunst en cultuur.
Lees verder ›
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg, Bakker en hun team vormen samen een bijzonder administratie- en advieskantoor in het hartje van Zaltbommel.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Zakelijk leasen | Financial Lease
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Krant lezen
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden