over ons | adverteren | sitemap | contact

Expositie anouk van Bruchem en Cynthia Brandwijk


Deel deze pagina

ZALTBOMMEL - In maand juli zullen Anouk en Cynthia samen exposeren met fotografische kunst bij Markt Twee in het centrum van Zaltbommel. Als fotografe en kunstenaar hebben zij elkaar getroffen in het werkveld. Beiden gefascineerd door de stad Zaltbommel en de schoonheid van het landschap in de Bommelerwaard. Uit deze overlappende thema’s die vanuit verschillende perspectieven benaderd worden, is het idee ontstaan om samen een expositie op te zetten. Dankzij Markt Twee en in bijzonder Corina Laheij hebben zij de mogelijkheid gekregen om dit idee te kunnen realiseren. Hier zijn zij trots op en dankbaar voor.

13 juli zullen de dames van 10.00u tot 12.00u aanwezig zijn op de prachtige zolder van het mooie pand op de markt. Anouk is dan lekker aan het werk en Cynthia zal die uurtjes de geïnteresseerde vast leggen bij daglicht. .

Anouk van Bruchem

Fragmenten 2019

Opgroeiend aan de rand van een natuurgebied, heb ik de continue veranderingen door toedoen van mens en natuur waargenomen. In mijn beeldend werk doe ik onderzoek naar deze veranderingen. Wat zijn de grenzen van de maakbaarheid van ons landschap? Hoe ver kan ik gaan en wanneer is het landschap niet meer te herkennen als landschap? Foto’s van de werkelijkheid combineer ik met foto’s van ruimtelijke ingrepen op locatie. Door manipulatie en collage kom ik tot grafische composities waarbij de landschappelijke beelden zich niet meteen prijs geven. www.anoukvanbruchem.nl

Cynthia Brandwijk

FINE ART FOTOGRAFIE

De werkelijkheid vastleggen op een serene manier. Spelend met licht. Om zo de schoonheid van het menselijk lichaam in al zijn vormen maar ook landschap of stadsbeeld vast te leggen.
De expositie is opgedeeld in 3 segmenten die centraal staan in mijn werk en eigenlijk altijd terug komen in een andere uitvoering. Landschap, stadsbeeld en vleugje naakt in zwart wit, met een blauwtoon, een tikkeltje overbelicht en hoog contrast. www.cynthiabrandwijk.nl

Datum
23 juni 2019

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag

Gerelateerde info

Cynthia Brandwijk fotografie
Cynthia Brandwijk fotografie
Uitgelicht
Slakkenkwekerij Slow Escargots
Slakkenkwekerij Slow Escargots
Een slakkenkwekerij bezoeken? Dat kan gewoon!  Lennard ter Hall kweekt escargots voor particulieren, horeca en groothandels. 
Lees verder ›
Smienk Trapliften B.V.
Smienk Trapliften B.V.
Levert kwalitatieve, gebruikte trapliften door heel Nederland met 5 jaar garantie. Vraag een vrijblijvende offerte aan of bekijk de videopresentatie.
Lees verder ›
Slot Loevestein
Slot Loevestein
Het verhaal van Hugo de Groot en de boekenkist kent iedereen, maar er is zoveel meer te beleven op Slot Loevestein!
Lees verder ›
Cynthia Brandwijk fotografie
Cynthia Brandwijk fotografie
Freelance fotografe voor zowel de zakelijke als persoonlijke markt. Professionele foto’s met een persoonlijke touch..
Lees verder ›
Main Music School
Main Music School
Vraag direct een gratis en vrijblijvende proefles aan. Naast gitaar-, basgitaar-, drum-, keyboard-, piano- en zanglessen is er ook een Musical-klas, een Popkoor en een Muziek op schoot-klas.
Lees verder ›
Autoservice Valentijn
Autoservice Valentijn
Een universeel autobedrijf, waar u terecht kun voor reparatie van alle merken auto's, lichte bedrijfsauto's en campers.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
bob2
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden