?> Eind april aansluiting op rotonde Steenweg open - Bommelerwaardgids
over ons | adverteren | sitemap | contact

Eind april aansluiting op rotonde Steenweg open


Deel deze pagina

Eind april gaat de aansluiting van de Wichard van Pontlaan op de rotonde Steenweg open. De opening is wat later dan gepland omdat er op de rotonde ook werkzaamheden plaatsvinden om de fietsstructuur te verbeteren.

Verkeersveiligheid voorop
De werkzaamheden voor de aansluiting van de Wichard van Pontlaan op de rotonde bij de Steenweg sluit aan op het ontwerp van de verkeersmaatregelen bij Sportpark De Watertoren. Het is vanwege de veiligheid van de fietsers niet verstandig om de nieuwe aansluiting eerder al in gebruik te nemen. Doordat we nu alle wegen en aansluitingen tegelijkertijd open stellen, creëren we duidelijkheid voor u en daarmee ontstaat een veiligere en blijvende situatie.

Planning van de werkzaamheden
De werkzaamheden aan de rotonde bij de Steenweg zijn begin maart klaar. Afgelopen week startten de werkzaamheden aan het sportpark. Deze werkzaamheden worden naar verwachting eind april afgerond. Wij willen een mogelijk onduidelijke en tijdelijke verkeerssituatie voorkomen. Daarom openen wij de aansluiting van de Wichard van Pontlaan op de rotonde bij de Steenweg pas op het moment dat de gehele (fiets)infrastructuur rondom de rotonde gereed is. De fietsers van en naar De Waluwe en De Vergt kunnen via de Thorbeckestraat en de Schoolstraat.

Fiep Westendorplaan
De Fiep Westendorplaan blijft voorlopig ook dicht. Deze maand komt er een tijdelijk voetpad om de Fiep Westendorplaan met De Portage te verbinden. Tot die tijd maakt u gebruik van de omleidingsroute over Het Parkeiland. De aansluiting van de Fiep Westendorplaan op het Fiep Westendorpplein blijft wel gewoon open voor verkeer.
 
Uitgelicht
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
B&B De Bloesemhof
B&B De Bloesemhof
Sfeervol overnachten in een rustige landelijke omgeving. Twee knusse moderne en comfortabele gastenverblijven met ruime voorzieningen.
Lees verder ›
Party-Cruises Bommelervaart en Princehof
Party-Cruises Bommelervaart en Princehof
Varen met de Bommelervaart is een belevenis! Dit prachtige, ruime schip in de haven van Zaltbommel heeft een warme uitstraling en is van alle gemakken voorzien.
Lees verder ›
Speeltuin Nederhemert
Speeltuin Nederhemert
Wat in 1915 begon als kleine speelplek met een schommel en een wip bij een theehuis is nu uitgegroeid tot een nostalgische speeltuin die doet denken aan grootmoederstijd.
Lees verder ›
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Een gastvrije, comfortabele thuishaven met 450 ligplaatsen, werkplaats en winkel. Voorzien van Eco-Label ‘de Blauwe Vlag’.
Lees verder ›
Biologische varkenshouderij van den Bogert
Biologische varkenshouderij van den Bogert
(H)eerlijk biologisch varkensvlees, rechtstreeks van de boerderij. Bestel hier uw vleespakketten.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
test - Van den Oever
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
Zakelijk leasen | Financial Lease
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden