over ons | adverteren | sitemap | contact

Egbert Hooijkaas maakt indruk met toptijd


Deel deze pagina

Zuilichem – Atleet Egbert Hooijkaas uit Zuilichem heeft zondagmiddag indruk gemaakt met eindtijd van 1.13.41 op de halve marathon tijdens de Singelloop in Breda. Nooit eerder was hij in zijn Masters periode zo snel. Alleen in 1993 liep hij als senior in ’s-Gravenmoer een minuut sneller.

Ondanks zijn toptijd moest Hooijkaas die ook nationaal kampioen is op deze afstand genoegen nemen met de tweede plaats. De overwinning ging naar de Belgische topper Patrick Vandenbosch. Ook de derde plaats ging naar een Belg, Michel Kerstens moest echter ruim vier minuten toegeven op de Zuilichemmer die in topvorm is.

Aanstaande zaterdag verdedigt Hooijkaas in Papendrecht zijn eerste plaatst in het overall klassement van het Univé circuit. Digitaalburg zal daar bij zijn voor een videoreportage.

Streeklopers
Gerard Lensveld uit Dussen was de tweede loper uit de regio. Hij eindigde als 72e totaal in 1.20.53 dat was goed voor een 8e plaats bij de Masters 45+. Jan van Stigt voltooide de wedstrijd in1.27.22, dat was goed voor de 10e plaats bij de Masters 40+.
Digitaalburg, Hans Verbeek
Datum
3 oktober 2016

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Uitgelicht
Kasteel Ammersoyen
Kasteel Ammersoyen
Strategisch gelegen tussen Maas en Waal in het schitterende rivierenland van de Bommelerwaard, ligt één van de best bewaarde middeleeuwse kastelen van Nederland.
Lees verder ›
Solipsis B.V.
Solipsis B.V.
Comfort Class in ICT. Een pragmatische, ervaren en betrouwbare ICT-partner waarmee u een goede ICT-infrastructuur realiseert op comfortabele wijze.
Lees verder ›
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
Balletschool Paulette Willemse
Balletschool Paulette Willemse
Balletschool sinds 1974 met nu ruim 350 leerlingen, drie studio’s, een deskundig docententeam en diverse dansvormen voor jong en oud, beginners en gevorderden. Erkend Sterballetschool NBOB.
Lees verder ›
Atelier De Gevleugelde Ezel
Atelier De Gevleugelde Ezel
Concertpianiste Mascha van Peijpe en haar man, de schilder Dick Haakman, organiseren al 20 jaar lang kamermuziekconcerten in een unieke ambiance.
Lees verder ›
Slot Loevestein
Slot Loevestein
Het verhaal van Hugo de Groot en de boekenkist kent iedereen, maar er is zoveel meer te beleven op Slot Loevestein!
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › bob2
Uw advertentie hier?
bob
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Digitaalburg
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden