over ons | adverteren | sitemap | contact

Eerste koopovereenkomsten Hof van Gameren ondertekend


Deel deze pagina

Foto: Huis Info Bommelerwaard
Woningbouwproject Hof van Gameren, aan de Schoolstraat te Gameren, heeft haar eerste kopers mogen begroeten. Bart de Kloe en José Verwijs tekenden vrijdag 28 juni de eerste koop-/aannemingsovereenkomst van het project. De komende weken worden meerdere overeenkomsten getekend. Het plan bestaat uit verschillende typen rijwoningen, ruime twee-onder-een-kapwoningen en luxe semibungalows, startend met prijzen van € 164.000,- v.o.n.

Meer dan een huis

Voorzieningen om de hoek, de stad op fietsafstand en de natuur praktisch naast de deur. Dat is wonen in Hof van Gameren. Kopers krijgen meer dan een heerlijk huis met een diepe achtertuin. In Hof van Gameren kopen zij een woning-op-maat op een heerlijke locatie. Alle eigen wensen kunnen nog meegenomen worden. Van een uitbouw tot een compleet gewijzigde indeling. 

Bart en José zijn beiden geboren en getogen in de Bommelerwaard. “We hebben bewust gekozen voor een woning in Gameren. Enerzijds vanwege de ideale ligging ten opzichte van o.a. diverse uitvalswegen en kleinschalige winkelvoorzieningen, anderzijds is het een goed aangeschreven en rustige, woonomgeving”, aldus Bart. “Belangrijk voor ons is de plek waar het huis staat, je koopt een huis maar vooral ook een plek. Toen bekend werd welke woningen er gebouwd werden waren we direct om. De woningen zijn heerlijk ruim en erg mooi.”, vult José aan.

Nieuwbouw
Bart en José zijn direct in actie gekomen toen er sprake was van een nieuwbouwproject in Gameren. Al vanaf het begin zijn zij betrokken geweest bij de ontwikkeling van het project. Bij alle informatieavonden en workshops waren zij present. Diverse gesprekken met de makelaar volgden en het werd hen steeds duidelijker dat dit dè plek zou zijn waar ze graag wilden wonen. 

Vanwege de nadelen van een oude woning was de voorkeur voor ‘een nieuwe woning’ aanwezig. ‘Als ik aan oude woningen denk, denk ik aan achterstallig onderhoud, matige isolatie, en een keuken die niet naar je smaak is.’, vertelt Bart. ‘In een bestaande woning moet over het algemeen veel veranderd en opgeknapt worden. Je moet (verkeerde) keuzes van vorige bewoners herstellen. Terwijl we onze verander- en aanpassingsdrift evengoed kwijt hebben gekund in de optiemogelijkheden van onze nieuwe woning. De lage onderhoudskosten en het gevoel dat alles helemaal nieuw en van jezelf is, maken ons groot voorstander van nieuwbouw.’ 


Meer informatie

Voor vragen en/of meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Nieuwdorp Makelaardij via 0418 - 512474 en Kessel & Smit Makelaardij via 0418 - 680300 of met ABB Bouwgroep, via 0184 - 495495. Bekijk ook www.hofvangameren.nl/koop.
Datum
29 juni 2013

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag
Uitgelicht
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
Slot Loevestein
Slot Loevestein
Het verhaal van Hugo de Groot en de boekenkist kent iedereen, maar er is zoveel meer te beleven op Slot Loevestein!
Lees verder ›
Servicepunt AutoMobiel
Servicepunt AutoMobiel
Voor inwoners zonder vervoer start in de gemeente Zaltbommel ‘Servicepunt AutoMobiel’. Deze vrijwillige vervoersdienst is dé oplossing om van A naar B te komen.
Lees verder ›
B&B D'waalgasten
B&B D'waalgasten
Riet en Evert hebben het achterhuis van de Boerenhoeve omgebouwd tot een comfortabel gastenverblijf met drie tweepersoonskamers, een keuken en een badkamer. Zeer goed bereikbaar.
Lees verder ›
Restaurant en B&B Het Oude Veerhuis Heerewaarden
Restaurant en B&B Het Oude Veerhuis Heerewaarden
Sinds 1875, authentiek en sfeervol zalmrestaurant en B&B. Serveert wilde, Schotse en Ierse zalm en biologisch vlees uit de streek. Beschikt over twee B&B kamers en heeft een voetveer voor de deur.
Lees verder ›
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg, Bakker en hun team vormen samen een bijzonder administratie- en advieskantoor in het hartje van Zaltbommel.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Bolcombanner
Uw advertentie hier?
Digitaalburg
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden