over ons | adverteren | sitemap | contact

Drie hardrijders raken rijbewijs kwijt


Deel deze pagina

BOMMELERWAARD – Politie Bommelerwaard heeft afgelopen weekend van maar liefst drie bestuurders het rijbewijs ingevorderd, omdat ze veel te hard reden.

De eerste hardrijder werd zaterdagavond rond 18:45 uur gepakt op de Van Heemstraweg/N322 ter hoogte van Zuilichem. Een 22-jarige Roemeense inwoner van Zaltbommel reed 135 kilometer per uur, terwijl 80 kilometer de maximale snelheid is.

Alcohol
De man bleek ook alcohol te hebben gedronken, laat wijkagent Hendrik Rietstra weten via Twitter. Hij blieft 675 ug/l. Het rijbewijs van de bestuurder is ingevorderd.

172 km per uur
Twee uur later was het raak op de Maas-Waalweg bij Aalst en Nederhemert. Hier reed een 21-jarige inwoner van Heesselt maar liefst 172 kilometer per uur. De man is zijn rijbewijs kwijt en kan een proces-verbaal tegemoetzien.

Moederdag
Op Moederdag, zondag 10 mei rond 9:00 uur ’s ochtends reed een 29-jarige inwoner van Zuilichem met 171 kilometer per uur over de Van Heemstraweg/N322 bij Gameren. Ook zijn rijbewijs is ingevorderd.
 
Uitgelicht
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
Servicepunt AutoMobiel
Servicepunt AutoMobiel
Voor inwoners zonder vervoer start in de gemeente Zaltbommel ‘Servicepunt AutoMobiel’. Deze vrijwillige vervoersdienst is dé oplossing om van A naar B te komen.
Lees verder ›
B&B D'waalgasten
B&B D'waalgasten
Riet en Evert hebben het achterhuis van de Boerenhoeve omgebouwd tot een comfortabel gastenverblijf met drie tweepersoonskamers, een keuken en een badkamer. Zeer goed bereikbaar.
Lees verder ›
Speeltuin Nederhemert
Speeltuin Nederhemert
Wat in 1915 begon als kleine speelplek met een schommel en een wip bij een theehuis is nu uitgegroeid tot een nostalgische speeltuin die doet denken aan grootmoederstijd.
Lees verder ›
Digitaalburg Media
Digitaalburg Media
Digitaalburg Media richt zich sinds 2005 met een drietal websites op het regionaal nieuws uit het Land van Heusden en Altena, De Bommelerwaard en De Langstraat.
Lees verder ›
CHiLLrunning
CHiLLrunning
CHiLLrunning is in het leven geroepen door hardlooptrainers Karen de Bondt en Pieter Elias. Het is hardlopen met specifieke aandacht voor ademhalingstechniek en ontspanning. 
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Krant lezen
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
Zakelijk leasen | Financial Lease
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden