over ons | adverteren | sitemap | contact

Donatie Soepenfestival Alem voor DC de Harmonika


Deel deze pagina

De cheque van Soepenfestival Alem, aangeboden door bestuurslid Ton Steenbekkers (r), werd dankbaar in ontvangst genomen door vestigingsmanager Jan Treffers (tweede van rechts) en drie van de gebruikers van de chillruimte. (Foto: Theo Leerintveld)

Voor het zesde jaar op rij heeft Soepenfestival Alem geld overgehouden aan hun jaarlijkse activiteiten. Afgelopen week overhandigde een delegatie van het bestuur van de Alemers een cheque van 750 euro aan dagcentrum De Harmonika te Zaltbommel.

Al zes jaar op rij organiseert het Soepenfestival Alem drie openbaar toegankelijke evenementen: discoavond Soep & Sounds (vierde zaterdag januari), Soepenfestival (vierde zaterdag juni) en het praatprogramma RUR (vierde vrijdag januari). De positieve baten van deze drie evenementen worden jaarlijks overgemaakt aan twee goede doelen, nadat de Kerkdrielse wensstichting Shamajo eerder vijf jaar de volledige opbrengst mocht ontvangen. Binnenkort wordt een tweede vereniging/stichting verrast met eveneens een geldelijke donatie. DC De Harmonika gaat de ‘onverwachte gift’ gebruiken om de chillruimte aan te passen en daarvoor passend meubilair aan te schaffen, waar de tientallen gebruikers dagelijks gebruik van kunnen maken.
 
Uitgelicht
B&B De Bloesemhof
B&B De Bloesemhof
Sfeervol overnachten in een rustige landelijke omgeving. Twee knusse moderne en comfortabele gastenverblijven met ruime voorzieningen.
Lees verder ›
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›
CHiLLrunning
CHiLLrunning
CHiLLrunning is in het leven geroepen door hardlooptrainers Karen de Bondt en Pieter Elias. Het is hardlopen met specifieke aandacht voor ademhalingstechniek en ontspanning. 
Lees verder ›
Cynthia Brandwijk fotografie
Cynthia Brandwijk fotografie
Freelance fotografe voor zowel de zakelijke als persoonlijke markt. Professionele foto’s met een persoonlijke touch..
Lees verder ›
Het Hof
Het Hof
In hartje Zaltbommel vind je een prachtige ruimte voor feesten en partijen met een warm hart voor kunst en cultuur.
Lees verder ›
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
De Rietschoof is een vrolijk feestcafé gevestigd in de voormalige stoeterij op camping de Rietschoof (25 hectare) met een prachtig uitzicht op de Andelse Maas.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Krant lezen
Uw advertentie hier?
Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden