over ons | adverteren | sitemap | contact

Don Elsman presenteert baanbrekend boek over kanker


Doorbraak over denken over en preventie van kanker


Deel deze pagina

"De meeste kankersoorten van de afgelopen 60 jaar zijn ontstaan door de afwezigheid van melkzuurbacteriën in melk". Die conclusie trekt en beschrijft Don Elsman in zijn nieuwe boek 'Kanker, Oorzaak en Voorkoming'. Op 20 december presenteert hij het boek in het Veerhuis te Heerewaarden. Tijdens de presentatie zal Don Elsman ingaan op hoe hij het onderzoek verricht heeft, beschrijft hij zijn conclusies en beantwoordt hij vragen vanuit het publiek.

Doorbraak in denken
Dit boek is misschien wel dé doorbraak over het denken over en de preventie van kanker. In deze publicatie wordt de logische samenhang tussen meerdere wetenschappelijke onderzoeksresultaten uiteengezet. Vervolgens wordt de regering opgeroepen tot het nemen van eenvoudige, begrijpelijke en concrete maatregelen, die volgens de schrijver zonder meer naar positief effect zullen leiden.

Iedereen
Iedereen kan het overkomen kanker te krijgen. Het is alsof je van geluk mag spreken dat je het niet krijgt. De mededeling dat je kanker hebt, komt bij iedereen als een volslagen verrassing. “Waarom overkomt mij dit?’

Voorkoming van kanker: De Ontdekking van de eeuw?
Waarom vraagt de WHO anno 2016 om preventief tegen kanker op te treden, terwijl medici alleen maar in staat zijn kanker in een vroeg stadium te ontdekken? Waarom zijn kankergevallen sinds 1990 tot nu verdubbeld? Wat is er in het (recente) verleden gebeurd, dat deze plaag de mensheid de afgelopen 50 a 60 jaar is overkomen?

Eenvoudige conclusie
De auteur beschrijft op heldere wijze zijn ontdekking, onderbouwd door wetenschappelijke onderzoeksresultaten. De conclusie is eenvoudig en verbluffend. De inhoud van dit boek gaat niet over het volgen van voedselvoorschriften, uitsluiten van suiker, bewegen of wat voor ding dan ook. Er wordt een eenduidige oorzaak aangewezen. Er wordt een eenduidige oplossing gegeven.

Candida Albicans
Elsman stipt het feit aan dat sinds de verkoop van van gepasteuriseerde (verhitte) melk aan de consument wereldwijd algemeen werd, het aantal kankergevallen explosief is gestegen. Daarbij wijst hij op onder andere de vooraanstaande oncoloog Dr. Tullio Simoncini, die stelt in de afgelopen jaren dat Kanker in essentie een gist is (Candimelkzuurbacteriën die rond 1960 door pasteurisatie van melk is verdwenen. Door de veranderde zuurgraad vormt de gist Candida Albicans draden, die door (onder meer) de slokdarm heen dringen om zich vervolgens via de bloedbaan door het lichaam te verspreiden naar alle vitale organen in het lichaam (melkklieren, prostaat, hersenen, blaas, alvleesklier etc.)".

Enkele jaren geleden ontdekte de vooraanstaande Amerikaanse arts William R. Kellas, dat meer dan 90 procent van de bevolking Candida albicans in het bloed heeft. "Dankzij de afwezigheid van de melkzuurbacteriën in melk kan dit uiteindelijk tot kanker resulteren", aldus Elsman.

Nadruk moet liggen op het voorkomen van Kanker
Christopher Wild, directeur van het WHO kanker bureau: "De kosten van kankeronderzoek lopen volkomen uit de hand, zelfs in de lage lonen landen. Preventie van kanker is absoluut noodzakelijk, maar daar wordt momenteel te weinig aandacht aan besteed". Met 'Kanker, Oorzaak en Voorkoming', hoopt Don Elsman hier verandering in te brengen. De auteur roept met zijn publicatie de regering dan ook op om ten spoedigste maatregelen te nemen om melkzuurbacteriën weer aan de melk toe te voegen, voordat dit zuivelproduct aan de consument wordt aangeboden.


Wat:
Boekpresentatie van het boek "Kanker: Oorzaak en Voorkoming"
Schrijver:
Don Elsman
Wanneer:
Dinsdag 20 december 2016 tussen 14:00 en 17:00 uur
Locatie:
Veerhuis Heerewaarden, Veerstraat 14, 6624 BG Heerewaarden
Prijs:
inclusief BTW: €16,95
Alle opbrengst van het boek gaat naar onderzoek

ISBN 978-90-826274-0-4
ISBN/EAN: 978-90-826274-2-8 (nederlandstalige versie)
ISBN/EAN: 978-90-826274-3-5 (Title: Cancer, cause and prevention)

For information or a free review copy: http://www.researchpublishing.nl/review-copy/
password: Copy2016
Research & Publishing bv
info@researchpublishing.nl
www.researchpublishing.nl
0031 487 573023
Veerstraat 14 6624BG Heerewaarden The Netherlands

Datum
14 december 2016

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›


"Ik hoop dat het boek wereldwijd aanslaat. De WHO smeekt zowat om maatregelen ter voorkoming van kanker. Het blijft maar oplopen, als een stortvloed"


Over de schrijver
Don Elsman is een 67-jarige academicus, auteur en onderzoeker uit Heerewaarden. In zijn carriere heeft hij meerdere (universitaire) studies (o.a. korte geneeskundige opleiding, ICT, HRM) gevolgd.

Hij is 23 jaar geleden begonnen met een intensief onderzoek naar verbanden die het mogelijke ontstaan van kanker zouden kunnen blootleggen. Hij werd hiertoe getriggerd, toen bleek dat een goede vriendin van hem kanker bleek te hebben. Zijn beide ouders waren voordien ook al overleden aan kanker.

Het onderzoek begon op de medische bibliotheek van de RUU. En strekte zich uit vanaf de Tweede Wereldoorlog. Talloze wetenschappelijke onderzoeken werden wereldwijd opgevraagd en betrokken bij zijn onderzoek. Internet was er nog niet.

De schrijver heeft zich met een niet aflatende vastberadenheid vastgebeten om de waarheid boven tafel te krijgen. Hij is hier meer dan 20 jaar mee bezig geweest en geeft nu in dit boek zijn verbluffende ontdekking weer.
Valentijnsdag
Uitgelicht
Biologisch Fruitbedrijf De Sterregaard
Biologisch Fruitbedrijf De Sterregaard
Tussen Hedel en Ammerzoden staat een boomgaard met verschillende oud-Hollandse vruchten. Laat je elke week verrassen met een abonnement op een biologische groente- en fruitpakket!
Lees verder ›
Digitaalburg Media
Digitaalburg Media
Digitaalburg Media richt zich sinds 2005 met een drietal websites op het regionaal nieuws uit het Land van Heusden en Altena, De Bommelerwaard en De Langstraat.
Lees verder ›
Kasteel Ammersoyen
Kasteel Ammersoyen
Strategisch gelegen tussen Maas en Waal in het schitterende rivierenland van de Bommelerwaard, ligt één van de best bewaarde middeleeuwse kastelen van Nederland.
Lees verder ›
Cynthia Brandwijk fotografie
Cynthia Brandwijk fotografie
Freelance fotografe voor zowel de zakelijke als persoonlijke markt. Professionele foto’s met een persoonlijke touch..
Lees verder ›
Waterfeesten Kerkdriel, Partyschip Domani en Columbus
Waterfeesten Kerkdriel, Partyschip Domani en Columbus
Voor een leuke rondvaart, dagarrangement of excursies, op een van de twee partyboten: de Domani of de Columbus
Lees verder ›
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht is gelegen aan de Waaldijk in het rustieke Hurwenen. U kunt overnachten in één van onze kamers of in ons vakantiehuisje.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › smienk trapliften
Uw advertentie hier?
bob2
Uw advertentie hier?
Digitaalburg
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
bob
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden