over ons | adverteren | sitemap | contact

Dierenasiel zoekt met spoed vrijwilligers voor de zondag


Deel deze pagina

365 dagen per jaar moeten onze dieren verzorgd worden. Dat doen wij met veel liefde en plezier maar dat kunnen wij niet alleen, daar hebben wij ook vrijwilligers voor nodig. Vrijwilligers die flexibel zijn en een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben. Wij zijn op zoek naar vrijwilligers voor de zondagochtend en de zondagmiddag (de zogenaamde uitlaatdienst). Door het overlijden van één van onze vaste vrijwilligsters op zondagochtend en het vertrek naar het buitenland van een andere vrijwilligster komen wij op zondag mensen te kort.

Op zondagochtend ben je samen met een aantal andere vrijwilligers verantwoordelijk voor alle dieren in ons asiel. Er wordt dan gevoerd en schoongemaakt. De honden moeten naar en van het speelveld en er moeten medicijnen gegeven worden aan onze dieren als dat nodig is.

De uitlaatdienst in de middag werkt altijd met minimaal 2 mensen. Samen ben je dan verantwoordelijk voor het asiel en de onze dieren. Dit is van 14:30 uur tot 17:00 uur ongeveer. De uitlaatdienst draai je eens in de 4 a 5 weken. Je zorgt er dan voor dat de honden weer naar en van de speelvelden komen. Dat er veel geknuffeld wordt met de honden en katten in ons asiel en dat alles netjes is. Alle dieren moeten gevoerd worden aan het eind van de middag en er moeten medicijnen gegeven worden als dat nodig is. Een grote verantwoording en daarom zoeken wij dan ook vrijwilligers die dit aankunnen.

Denk u geschikt te zijn en zou u ons vrijwilligersteam willen komen versterken dan kunt u ons bellen 0418-643129 of mailen info@dierenasiel-bommelerwaard.nl

U komt in een fijn team met andere vrijwilligers waarvan velen er al jaren zijn.
Datum
8 juni 2016

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag
Uitgelicht
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
Slot Loevestein
Slot Loevestein
Het verhaal van Hugo de Groot en de boekenkist kent iedereen, maar er is zoveel meer te beleven op Slot Loevestein!
Lees verder ›
Servicepunt AutoMobiel
Servicepunt AutoMobiel
Voor inwoners zonder vervoer start in de gemeente Zaltbommel ‘Servicepunt AutoMobiel’. Deze vrijwillige vervoersdienst is dé oplossing om van A naar B te komen.
Lees verder ›
B&B D'waalgasten
B&B D'waalgasten
Riet en Evert hebben het achterhuis van de Boerenhoeve omgebouwd tot een comfortabel gastenverblijf met drie tweepersoonskamers, een keuken en een badkamer. Zeer goed bereikbaar.
Lees verder ›
Restaurant en B&B Het Oude Veerhuis Heerewaarden
Restaurant en B&B Het Oude Veerhuis Heerewaarden
Sinds 1875, authentiek en sfeervol zalmrestaurant en B&B. Serveert wilde, Schotse en Ierse zalm en biologisch vlees uit de streek. Beschikt over twee B&B kamers en heeft een voetveer voor de deur.
Lees verder ›
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg, Bakker en hun team vormen samen een bijzonder administratie- en advieskantoor in het hartje van Zaltbommel.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › adverteren
Uw advertentie hier?
bob
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Bolcombanner
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden