over ons | adverteren | sitemap | contact

Dienstregeling Riveer tijdens Kerst en Oud & Nieuw


De Kerstdagen met Riveer mee? Reserveer de Watertaxi!


Deel deze pagina

REGIO - Op Eerste Kerstdag en Tweede Kerstdag is alleen het veer Brakel-Herwijnen in de vaart, volgens aangepaste dienstregeling (van 12.00 tot 20.00 uur). Op de trajecten rondom Gorinchem en tussen Aalst en Veen wordt niet gevaren tijdens deze feestdagen. Wil je toch over het water naar bijvoorbeeld Gorinchem of Woudrichem. Of Loevestein, dat alleen op Tweede Kerstdag geopend is? Reserveer dan de Watertaxi via 06 2255 8233!

Aangepaste dienstregeling op oudejaarsdag

Ben je een van de gelukkigen die nog moet werken op oudejaarsdag? De voet- en fietsveren rond Gorinchem varen op deze dag volgens de reguliere dienstregeling. Dit betekent dat de eerste veren vanaf 6.30 uur en 6.45 uur vertrekken vanuit Gorinchem. De autoveren in Brakel en Aalst starten volgens de normale tijd, om 5.30 uur en 6.55 uur, maar stoppen allebei om 19.00 uur. Op nieuwjaarsdag vaart alleen het veer Brakel-Herwijnen, van 12.00 tot 20.00 uur.

> Bekijk hier de afwijkende vaartijden van alle veren.
 
Uitgelicht
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›
Slot Loevestein
Slot Loevestein
Het verhaal van Hugo de Groot en de boekenkist kent iedereen, maar er is zoveel meer te beleven op Slot Loevestein!
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
Solipsis B.V.
Solipsis B.V.
Comfort Class in ICT. Een pragmatische, ervaren en betrouwbare ICT-partner waarmee u een goede ICT-infrastructuur realiseert op comfortabele wijze.
Lees verder ›
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht is gelegen aan de Waaldijk in het rustieke Hurwenen. U kunt overnachten in één van onze kamers of in ons vakantiehuisje.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › test - Van den Oever
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
Krant lezen
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden