over ons | adverteren | sitemap | contact

De Rabobank Clubkas Campagne is gestart!


Deel deze pagina

Fotobijschrift: De winnaars van de sportquiz tijdens de aftrap van de Rabobank Clubkas Campagne 2016.

Op maandag 29 februari was de aftrap van de Rabobank Clubkas Campagne 2016 in het Coöperatiehuis van Rabobank Bommelerwaard. Tijdens een informatieavond met sportquiz konden lokale clubs al geld voor de clubkas verdienen. Met de sportquiz over lokale en nationale helden, onder leiding van oud-profvoetballer Maurice Graef, ontvingen de winnende teams een bijdrage voor hun vereniging of stichting.

Uitslag sportquiz
Ruim 70 verenigingen uit de Bommelerwaard gingen de strijd met elkaar aan. De uitslag De 1e prijs (€30,- per deelnemer): Zaltbommelse schaakvereniging, Stichting Mikwe, Biljartvereniging de Piepers, Protestants Christelijke Ouderenbond Bommelerwaard en Stichting Historisch Nieuwaal. 2e prijs (€20,- per deelnemer): Stichting het Open Theater, Bommelerwaardrunners (Roparunners) en Voetbalvereniging DSC Kerkdriel. 3e prijs (€10,- per deelnemer): Fanfare La Harpe Velddriel, Stichting Hospice de Samaritaan, Toneelvereniging Zaltbommel, Sportvereniging Hamariti en Stichting Balletschool Bommelerwaard.

Vanaf nu kan iedereen stemmen!
Vanaf nu kunnen de deelnemende verenigingen en stichtingen campagne gaan voeren om de aandacht op de club te vestigen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren tijdens de stemperiode van 29 maart t/m 13 april 2016. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting worden uitgebracht, des te meer geld krijgt de club om hun doel te realiseren. Leden van Rabobank Bommelerwaard ontvangen aan het begin van de stemperiode per post een stemcode, waarmee zij online hun stem kunnen uitbrengen in de stemperiode.

Wat is de Clubkas Campagne?
De basisgedachte van de Rabobank Clubkas Campagne is dat leden van Rabobank Bommelerwaard inspraak hebben in de verdeling van onze sponsor- en donatiegelden. Leden van de bank kunnen tijdens de stemperiode, van 29 maart t/m 13 april 2016, maximaal vijf stemmen uitbrengen op verenigingen of stichtingen die zij een warm hart toedragen. Maximaal twee stemmen mogen op eenzelfde vereniging/stichting worden uitgebracht. Deze stemmen zijn geld waard.

Bijdrage verhoogd naar € 60.000,-
Gezien het grote succes van de campagne in 2015 is er besloten om de totale bijdrage die verdeeld wordt naar rato van het aantal stemmen te verhogen naar € 60.000,-. In 2014 was dit € 40.000,- en 2015 € 50.000,-.

Meer weten?
Kijk op www.rabobank.nl/bommelerwaard. Met de Rabobank Clubkas Campagne kunnen leden van Rabobank Bommelerwaard van 29 maart t/m 13 april 2016 stemmen op hun favoriete club. Verenigingen en stichtingen kunnen zich nog tot 7 maart inschrijven voor deelname.

Uitgelicht
Smienk Trapliften B.V.
Smienk Trapliften B.V.
Levert kwalitatieve, gebruikte trapliften door heel Nederland met 5 jaar garantie. Vraag een vrijblijvende offerte aan of bekijk de videopresentatie.
Lees verder ›
Slakkenkwekerij Slow Escargots
Slakkenkwekerij Slow Escargots
Een slakkenkwekerij bezoeken? Dat kan gewoon!  Lennard ter Hall kweekt escargots voor particulieren, horeca en groothandels. 
Lees verder ›
Party-Cruises Bommelervaart en Princehof
Party-Cruises Bommelervaart en Princehof
Varen met de Bommelervaart is een belevenis! Dit prachtige, ruime schip in de haven van Zaltbommel heeft een warme uitstraling en is van alle gemakken voorzien.
Lees verder ›
Balletschool Paulette Willemse
Balletschool Paulette Willemse
Balletschool sinds 1974 met nu ruim 350 leerlingen, drie studio’s, een deskundig docententeam en diverse dansvormen voor jong en oud, beginners en gevorderden. Erkend Sterballetschool NBOB.
Lees verder ›
B&B De Bloesemhof
B&B De Bloesemhof
Sfeervol overnachten in een rustige landelijke omgeving. Twee knusse moderne en comfortabele gastenverblijven met ruime voorzieningen.
Lees verder ›
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht is gelegen aan de Waaldijk in het rustieke Hurwenen. U kunt overnachten in één van onze kamers of in ons vakantiehuisje.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Digitaalburg
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden