over ons | adverteren | sitemap | contact

De Rabo Pop-up Zomertour van start


Deel deze pagina

Tijdens de komende zomermaanden zie je de retro Rabobus door de Bommelerwaard toeren tijdens de Rabo Pop-up Zomertour. De eigentijdse bus wordt ingezet voor extra advieskracht bij u in de buurt.

Deze zomer trekt Rabobank Bommelerwaard met de Rabobus de Bommelerwaard in. Met deze opvallende Volkswagen bus komen we tijdens de Rabo Pop-up Zomertour voor extra advieskracht naar u toe.

In de maanden juli en augustus parkeren we de bus op verschillende plekken in de Bommelerwaard. U kunt er terecht voor vragen over uw dagelijkse bankzaken zoals het openen van een rekening, afsluiten van een creditcard of een reisverzekering. Ook kunnen we helpen met vragen over internet- en/of mobiel bankieren. Iedere week zijn er ook speciale spreekuren voor ondernemers en voor uw hypotheekvragen.

Eigentijdse retro Rabobus
De Rabobus is een nieuwe pop-up locatie van Rabobank Bommelerwaard. Zo zijn we op een laagdrempelige en eigentijdse manier dichtbij doordat we naar de mensen toe gaan. Er is veel vraag naar advies op het gebied van hypotheken, beleggen, bankieren voor ouderen en het starten van een bedrijf. Het voordeel van een Rabobus is dat je overal kan komen. Je komt de Rabobus deze zomer tegen op onder andere lokale festiviteiten, sponsorevenementen, nieuwbouwprojecten en markten. De bus is omgetoverd tot een mobiel Rabobank kantoor. Als je binnenstapt is er een ruime zithoek. Hier kun je rustig een gesprek voeren. De bus is bovendien voorzien van WiFi. In de Rabobus kun je niet terecht voor het opnemen of storten van contant geld.

Nieuwe locaties tijdelijke pop-up inlooppunten
Tijdens de Rabo Pop-up Zomertour verplaatsen we de tijdelijke pop-up inlooppunten in de bibliotheek in Ammerzoden, verzorgingstehuis De Vaste Burcht in Rossum, Seniorenhof de Munt in Hedel en het Gezondheidscentrum in Nederhemert naar de Rabobus. De opvallende bus rijdt al sinds maart rond en stond al iedere dinsdag bij de Emté in Brakel. Daar voegen we deze zomer een aantal nieuwe locaties aan toe. Hier zijn we van 3 juli tot en met 31 augustus te vinden:
  • Maandag van 09.30 - 12.00 uur: Voorstraat in Hedel
  • Maandag van 14.00 - 17.00 uur: kruispunt De Haar/Haarstraat in Ammerzoden (speciaal voor hypotheekvragen)
  • Dinsdag van 10.00 - 13.00 uur: Supermarkt Emté in Brakel
  • Woensdag van 10.00 - 13.00 uur: Supermarkt Coop in Rossum (bij de pinbox)
  • Woensdag van 14.00 - 17.00 uur: E.P. van Ooijenstraat in Aalst (bij de pinbox)
  • Donderdag van 10.00 - 13.00 uur: De Geerden - Parkeerterrein Aarts Heftruck Service in Velddriel (speciaal voor ondernemers)

Uitgelicht
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Een gastvrije, comfortabele thuishaven met 450 ligplaatsen, werkplaats en winkel. Voorzien van Eco-Label ‘de Blauwe Vlag’.
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
B&B De Bloesemhof
B&B De Bloesemhof
Sfeervol overnachten in een rustige landelijke omgeving. Twee knusse moderne en comfortabele gastenverblijven met ruime voorzieningen.
Lees verder ›
Party-Cruises Bommelervaart en Princehof
Party-Cruises Bommelervaart en Princehof
Varen met de Bommelervaart is een belevenis! Dit prachtige, ruime schip in de haven van Zaltbommel heeft een warme uitstraling en is van alle gemakken voorzien.
Lees verder ›
WEA Rivierenland Accountants & Adviseurs
WEA Rivierenland Accountants & Adviseurs
Met acht vestigingen, één van de belangrijkste accountants- en belastingadvieskantoren voor het mkb in Rivierengebied.
Lees verder ›
Servicepunt AutoMobiel
Servicepunt AutoMobiel
Voor inwoners zonder vervoer start in de gemeente Zaltbommel ‘Servicepunt AutoMobiel’. Deze vrijwillige vervoersdienst is dé oplossing om van A naar B te komen.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Bolcombanner
Uw advertentie hier?
Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden