over ons | adverteren | sitemap | contact

De nieuwe manier van Afval scheiden vanaf 2019


Deel deze pagina

Vanaf januari 2019 gaan inwoners van regio Rivierenland afval op een andere manier aanbieden. AVRI gaat u de komende tijd op diverse manieren informeren over afval scheiden. Ze leggen uit wat de nieuwe manier van afval aanbieden voor de inwoners betekent, beantwoorden vragen en geven veel tips en trucs om beter afval te scheiden. AVRI gaat met inwoners in gesprek tijdens inloopavonden en op diverse lokale evenementen staan ze met de informatiebus.

De informatiebus komt naar u toe!
De informatiebus is een opvallende appelgroene klassieke Amerikaanse schoolbus die is omgebouwd tot een mobiel informatiecentrum. Er staat een team klaar om alle vragen rondom afvalscheiding te beantwoorden. Op zaterdag 1 september staat de bus van 14:30-17:00 op de braderie in Rossum. En op vrijdag 2 november kunnen inwoners in Kerkdriel terecht, van 13:00-17:00 op de weekmarkt op het Mgr. Zwijsenplein.

In gesprek tijdens inwonersavonden
Tijdens de inloopavonden kunt u binnenlopen wanneer u dat uitkomt. Medewerkers van AVRI en de gemeente Maasdriel staan klaar om met u in gesprek te gaan. U bent van harte welkom tussen 18:30-21:00 uur op de volgende data/locaties:

Dinsdag 18 september
in dorpshuis De Weesboom in Ammerzoden

Woensdag 19 september
in dorpshuis De Parel in Rossum

Donderdag 20 september
in MFC De Kreek in Kerkdriel

Meer lezen?
Op www.afvalscheidenheelgewoon.nl vindt u meer informatie over de nieuwe manier van inzamelen.
 
Uitgelicht
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›
Slot Loevestein
Slot Loevestein
Het verhaal van Hugo de Groot en de boekenkist kent iedereen, maar er is zoveel meer te beleven op Slot Loevestein!
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
Solipsis B.V.
Solipsis B.V.
Comfort Class in ICT. Een pragmatische, ervaren en betrouwbare ICT-partner waarmee u een goede ICT-infrastructuur realiseert op comfortabele wijze.
Lees verder ›
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht is gelegen aan de Waaldijk in het rustieke Hurwenen. U kunt overnachten in één van onze kamers of in ons vakantiehuisje.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Zakelijk leasen | Financial Lease
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden