?> De Neswaarden werkt aan de veiligheid - Bommelerwaardgids
over ons | adverteren | sitemap | contact

De Neswaarden werkt aan de veiligheid


Deel deze pagina

In augustus dit jaar is er op recreatiegebied De Neswaarden een schuifhek gekomen en in oktober komt er ook cameratoezicht op het parkeerterrein om de veiligheid te verhogen.

Afgelopen jaar zijn er veel meldingen van overlast op het parkeerterrein bij de politie binnengekomen. Op het parkeerterrein was er ’s avonds regelmatig geluidsoverlast. Ook zijn er meerdere malen borden en een fietsenrek vernield.

Schuifpoort
In overleg met omwonenden, omliggende bedrijven, gemeente, belanghebbenden en stichting De Neswaarden is er besloten om het parkeerterrein veiliger te maken door het plaatsen van een schuifpoort en hek bij de twee ingangen. Het parkeerterrein zal ’s avonds om 9 uur worden afgesloten, u kunt er dan niet meer oprijden. Het is nog wel mogelijk om na dit tijdstip het terrein te verlaten. Om 9 uur ’s ochtends kunt u het parkeerterrein weer oprijden.

Cameratoezicht
Ook zullen er vanaf oktober camera’s worden ingezet om overtredingen op het recreatiegebied tegen te gaan. Met deze maatregelen hopen we het voor u nog veiliger te maken en de kwaliteit op een hoog niveau te houden.

Stuw en volleybalveld
Er wordt behalve veel plezier gemaakt ook hard gewerkt. Er komt een volleybalveld, door sponsoring van de Lions Club Bommelerwaard en een stuw in de waterloop door sponsorgeld van OBS Den Boogerd in Aalst.

 
Bron:
De Neswaarden

Meer informatie vindt u op www.deneswaarden.nl

Datum
9 oktober 2014

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Krant lezen
Uw advertentie hier?
Uitgelicht
WEA Rivierenland Accountants & Adviseurs
WEA Rivierenland Accountants & Adviseurs
Met acht vestigingen, één van de belangrijkste accountants- en belastingadvieskantoren voor het mkb in Rivierengebied.
Lees verder ›
Smienk Trapliften B.V.
Smienk Trapliften B.V.
Levert kwalitatieve, gebruikte trapliften door heel Nederland met 5 jaar garantie. Vraag een vrijblijvende offerte aan of bekijk de videopresentatie.
Lees verder ›
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Een gastvrije, comfortabele thuishaven met 450 ligplaatsen, werkplaats en winkel. Voorzien van Eco-Label ‘de Blauwe Vlag’.
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
B&B De Bloesemhof
B&B De Bloesemhof
Sfeervol overnachten in een rustige landelijke omgeving. Twee knusse moderne en comfortabele gastenverblijven met ruime voorzieningen.
Lees verder ›
B&B D'waalgasten
B&B D'waalgasten
Riet en Evert hebben het achterhuis van de Boerenhoeve omgebouwd tot een comfortabel gastenverblijf met drie tweepersoonskamers, een keuken en een badkamer. Zeer goed bereikbaar.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › adverteren
Uw advertentie hier?
Zakelijk leasen | Financial Lease
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
test - Van den Oever
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden