?> De Bommelerwaardse Uitdaging gestart - Bommelerwaardgids
over ons | adverteren | sitemap | contact

De Bommelerwaardse Uitdaging gestart


Deel deze pagina

Fotobijschrift: links Jan Boot, midden Marianne Uijtendaal en rechts notaris

Afgelopen week hebben Marianne Uijtendaal, manager van de Bommelerwaardse Uitdaging, Vera van Beek, COO Schouten en Nelissen en Jan Boot, adjunct-directeur Woonstichting De Kernen, als bestuursleden de oprichtingsakte ondertekend van de Stichting De Bommelerwaardse Uitdaging.

Doel

“Met de Bommelerwaardse Uitdaging wil ik stichtingen, verenigingen en scholen met een maatschappelijke vraag aan mogelijkheden in het lokale bedrijfsleven verbinden,” vertelt Marianne Uijtendaal enthousiast. Zij zet deze uitdaging in de Bommelerwaard op de kaart. “Ik ben ervan overtuigd dat er veel betrokkenheid is bij de ondernemers in dit gebied en zie goede en praktische mogelijkheden voor maatschappelijk ondernemen. Een goed voorbeeld is de match waar wij al mee bezig zijn voor een van de stichtingen. Hierover kan ik binnenkort meer vertellen tijdens de startbijeenkomst die in het voorjaar plaatsvindt.”

Over de Bommelerwaardse Uitdaging
De Bommelerwaardse Uitdaging is een bemiddelingsbureau in vraag en aanbod. Ook in 64 andere steden in Nederland zijn er Uitdagingen, allen ondersteund door het Oranjefonds. Dit aantal groeit in hoog tempo. Het concept is simpel en doeltreffend. De Bommelerwaardse Uitdaging verbindt een vraag van een maatschappelijke organisatie aan het aanbod van een bedrijf. Door elkaar te helpen, met gesloten beurs, wordt de Bommelerwaard elke dag een beetje mooier. Elke denkbare vorm van hulp is welkom om de zogeheten match te kunnen maken tussen vraag en aanbod. Denkbaar zijn kennis, beschikbaarheid, tijd, spullen, opleiding, mankracht enzovoort.

Betrokken deelnemers
Naast de genoemde bedrijven Schouten en Nelissen en Woonstichting de Kernen die in het bestuur zitten, ondersteunen gemeente Maasdriel en Zaltbommel ook deze Uitdaging. Vanuit het bedrijfsleven kan de Bommelerwaardse Uitdaging op dit moment rekenen op de volgende betrokken ondernemers: Notariskantoor Kampschoër, Anja Loepa Fotografie, Sachem Europe BV, Plieger BV, Bakkersland, Rabobank Bommelerwaard, Jac van den Oord Potatoes, Brandwijk Kerstpakketten, Ahlmann Nederland en de Veiling Zaltbommel.

Ook meedoen als Ondernemer of Maatschappelijke Organisatie?
Meer op www.bommelerwaardseuitdaging.nl en/of www.nederlandseuitdaging.nl Telefoon Marianne Uijtendaal: 06 – 46153214

 
Uitgelicht
WEA Rivierenland Accountants & Adviseurs
WEA Rivierenland Accountants & Adviseurs
Met acht vestigingen, één van de belangrijkste accountants- en belastingadvieskantoren voor het mkb in Rivierengebied.
Lees verder ›
Smienk Trapliften B.V.
Smienk Trapliften B.V.
Levert kwalitatieve, gebruikte trapliften door heel Nederland met 5 jaar garantie. Vraag een vrijblijvende offerte aan of bekijk de videopresentatie.
Lees verder ›
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Een gastvrije, comfortabele thuishaven met 450 ligplaatsen, werkplaats en winkel. Voorzien van Eco-Label ‘de Blauwe Vlag’.
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
B&B De Bloesemhof
B&B De Bloesemhof
Sfeervol overnachten in een rustige landelijke omgeving. Twee knusse moderne en comfortabele gastenverblijven met ruime voorzieningen.
Lees verder ›
B&B D'waalgasten
B&B D'waalgasten
Riet en Evert hebben het achterhuis van de Boerenhoeve omgebouwd tot een comfortabel gastenverblijf met drie tweepersoonskamers, een keuken en een badkamer. Zeer goed bereikbaar.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden