over ons | adverteren | sitemap | contact

De Bommelerwaardse Uitdaging gestart


Deel deze pagina

Fotobijschrift: links Jan Boot, midden Marianne Uijtendaal en rechts notaris

Afgelopen week hebben Marianne Uijtendaal, manager van de Bommelerwaardse Uitdaging, Vera van Beek, COO Schouten en Nelissen en Jan Boot, adjunct-directeur Woonstichting De Kernen, als bestuursleden de oprichtingsakte ondertekend van de Stichting De Bommelerwaardse Uitdaging.

Doel

“Met de Bommelerwaardse Uitdaging wil ik stichtingen, verenigingen en scholen met een maatschappelijke vraag aan mogelijkheden in het lokale bedrijfsleven verbinden,” vertelt Marianne Uijtendaal enthousiast. Zij zet deze uitdaging in de Bommelerwaard op de kaart. “Ik ben ervan overtuigd dat er veel betrokkenheid is bij de ondernemers in dit gebied en zie goede en praktische mogelijkheden voor maatschappelijk ondernemen. Een goed voorbeeld is de match waar wij al mee bezig zijn voor een van de stichtingen. Hierover kan ik binnenkort meer vertellen tijdens de startbijeenkomst die in het voorjaar plaatsvindt.”

Over de Bommelerwaardse Uitdaging
De Bommelerwaardse Uitdaging is een bemiddelingsbureau in vraag en aanbod. Ook in 64 andere steden in Nederland zijn er Uitdagingen, allen ondersteund door het Oranjefonds. Dit aantal groeit in hoog tempo. Het concept is simpel en doeltreffend. De Bommelerwaardse Uitdaging verbindt een vraag van een maatschappelijke organisatie aan het aanbod van een bedrijf. Door elkaar te helpen, met gesloten beurs, wordt de Bommelerwaard elke dag een beetje mooier. Elke denkbare vorm van hulp is welkom om de zogeheten match te kunnen maken tussen vraag en aanbod. Denkbaar zijn kennis, beschikbaarheid, tijd, spullen, opleiding, mankracht enzovoort.

Betrokken deelnemers
Naast de genoemde bedrijven Schouten en Nelissen en Woonstichting de Kernen die in het bestuur zitten, ondersteunen gemeente Maasdriel en Zaltbommel ook deze Uitdaging. Vanuit het bedrijfsleven kan de Bommelerwaardse Uitdaging op dit moment rekenen op de volgende betrokken ondernemers: Notariskantoor Kampschoër, Anja Loepa Fotografie, Sachem Europe BV, Plieger BV, Bakkersland, Rabobank Bommelerwaard, Jac van den Oord Potatoes, Brandwijk Kerstpakketten, Ahlmann Nederland en de Veiling Zaltbommel.

Ook meedoen als Ondernemer of Maatschappelijke Organisatie?
Meer op www.bommelerwaardseuitdaging.nl en/of www.nederlandseuitdaging.nl Telefoon Marianne Uijtendaal: 06 – 46153214

Datum
6 februari 2017

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag
Uitgelicht
Smienk Trapliften B.V.
Smienk Trapliften B.V.
Levert kwalitatieve, gebruikte trapliften door heel Nederland met 5 jaar garantie. Vraag een vrijblijvende offerte aan of bekijk de videopresentatie.
Lees verder ›
't Stadscafé Zaltbommel
't Stadscafé Zaltbommel
Het bruisende middelpunt van Zaltbommel. Het terras op de Markt is de ‘huiskamer’  van Zaltbommel.
Lees verder ›
Paddestoelenrijk
Paddestoelenrijk
In Rossum vind je allerlei exotische zwammen zoals de Shii-take,  de harige Pom pom Blanc en de Pioppino.
Lees verder ›
Sloepenverhuur Bommelerwaard
Sloepenverhuur Bommelerwaard
Jachthaven de Maas. Verhuur van sloepen en zeilboten. Een vaarbewijs is niet nodig. U vaart er zó mee weg! Tevens jachtmakelaar in motorboten, taxaties, in- en verkoop. 
Lees verder ›
Servicepunt AutoMobiel
Servicepunt AutoMobiel
Voor inwoners zonder vervoer start in de gemeente Zaltbommel ‘Servicepunt AutoMobiel’. Deze vrijwillige vervoersdienst is dé oplossing om van A naar B te komen.
Lees verder ›
Solipsis B.V.
Solipsis B.V.
Comfort Class in ICT. Een pragmatische, ervaren en betrouwbare ICT-partner waarmee u een goede ICT-infrastructuur realiseert op comfortabele wijze.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden