over ons | adverteren | sitemap | contact

Davy Pootjes in oktober weer op de motor


Deel deze pagina

Foto: Davypootjes.nl
Motorcrosser Davy Pootjes heeft deze week goed nieuws ontvangen toen hij voor controle terug in het ziekenhuis moest komen. Zijn schouder geneest vorspoedig en hij mag zich klaar gaan maken voor een rentree in oktober.

De rijder uit Ammerzoden kreeg dit jaar af te rekenen met een schouder die meerdere keren uit de kom schoot. Het leek nog goed te gaan komen maar helaas schoot zijn schouder er een week voor de laatste wedstrijd om het Europees Kampioenschap 125cc in Lommel opnieuw uit waardoor hij de Europese titel aan zijn neus voorbij zag gaan en genoegen moest nemen met een derde plaats.

Kort daarna is Davy aan zijn schouder geopereerd en is de schade binnenin zijn schouder hersteld. Tijdens de controle van deze week kreeg Davy te horen dat zijn schouder goed aan het genezen is en dat hij mag beginnen met therapie en het belasten van zijn schouder. Zoals het er nu naar uitziet zou hij dan begin oktober terug op de motor mogen stappen.

Uiteraard kijkt Davy erg uit naar dit moment want er is al een Red Bull KTM 250F voor hem geprepareerd waarop hij in de winter kan gaan trainen. De winterperiode zal benut worden om aan het vermogen van de 4-takt te wennen. Daarnaast zal Davy een winterstage in Spanje volgen onder leiding van Harry Everts zodat hij goed voorbereidt kan beginnen aan het ONK MX2 en het Europees Kampioenschap MX2.

 
Uitgelicht
B&B De Bloesemhof
B&B De Bloesemhof
Sfeervol overnachten in een rustige landelijke omgeving. Twee knusse moderne en comfortabele gastenverblijven met ruime voorzieningen.
Lees verder ›
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›
CHiLLrunning
CHiLLrunning
CHiLLrunning is in het leven geroepen door hardlooptrainers Karen de Bondt en Pieter Elias. Het is hardlopen met specifieke aandacht voor ademhalingstechniek en ontspanning. 
Lees verder ›
Cynthia Brandwijk fotografie
Cynthia Brandwijk fotografie
Freelance fotografe voor zowel de zakelijke als persoonlijke markt. Professionele foto’s met een persoonlijke touch..
Lees verder ›
Het Hof
Het Hof
In hartje Zaltbommel vind je een prachtige ruimte voor feesten en partijen met een warm hart voor kunst en cultuur.
Lees verder ›
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
De Rietschoof is een vrolijk feestcafé gevestigd in de voormalige stoeterij op camping de Rietschoof (25 hectare) met een prachtig uitzicht op de Andelse Maas.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Krant lezen
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden