over ons | adverteren | sitemap | contact

Cor Goesten wint PAD Award


Deel deze pagina

Cor Goesten en burgemeester Prick (foto: Bommelerwaardgids)
Cor Goesten (foto: Bommelerwaardgids)
Cor Goesten, Gerd Prick, Jolien Kerkwijk
In een afgeladen Partycentrum de Weesboom in Ammerzoden maakte burgemeester Prick de winnaar bekend van de PAD Award 2013. De Ammerzodenaar die het volgens de jury het meest verdiende was dit keer... Cor Goesten!

Cor is al jaren een zeer actief persoon in Ammerzoden. Hij is sinds 1996 actief bij de EHBO afdeling Ammerzoden en sinds 1996 als vrijwilliger actief bij de kerk. Daar onderhoudt hij onder andere het Kerkhof en regelt alle buitenactiviteiten bij uitvaarten. Cor is ook actief bij de cliëntenraad van verzorgingstehuis de Lindenboom. Volgens de jury kunnen andere mensen, verenigingen of stichtingen die hulp nodig altijd een beroep op hem doen.

Andere genomineerden
Opvallend was dit jaar dat er 23 verschillende mensen waren genomineerd. Ook tijdens het bellen afgelopen donderdag vonden de mensen het erg moeilijk om een persoon te kiezen. Toch kwamen er 3 uit de bus: naast Cor Goesten waren dat Mien van den Heuvel en - voor het eerst een duo - Thea de Bruin en Jenny Struijk.

Mien van den Heuvel
Mien is zeer actief in de kern van Ammerzoden. Mien is 8 jaar bestuurslid geweest van de EHBO afdeling Ammerzoden. Waar ze nu nog actief is als standby persoon met AED Alert. Daarnaast heeft ze 12 jaar EHBO les gegeven. Ook bij voetbalclub Jan van Arckel was Mien zeer actief. Daar heeft ze 9 jaar het secretariaat verzorgt voor de senioren, en zat ook nog een aantal jaren in het Jeugdbestuur van Jan van Arckel De laatste 5 jaar is Mien actief in het bestuur van de Bond van Ouderen. Ook is ze de laatste 10 jaar te vinden op de Lindeboom waar ze actief is als vrijwilligster.

Duo Thea de Bruin en Jenny Struijk.
Thea en Jenny zijn het afgelopen jaar gestart met Gratis Shoppen Ammerzoden. Het idee ontstond begin April waarbij Thea geld in wilde inzamelen voor Alp Du zes. Van het een kwam het ander, Thea ging spullen verzamelen en weer weggeven aan mensen die echt aan de minima zitten. Samen maakte ze de pagina op Facebook “Gratis shoppen Ammerzoden” en zo ontstond het succes. Het huis bij Thea werd te klein en bij familie Verlouw in Ammerzoden vonden ze een tijdelijke gratis ruimte waar alle spullen worden verzameld en weer worden verdeeld. Ook de eigenaresse van het pand, Dianne is sindsdien actief. Nu is de leus “Van een ander voor een ander” van zelfsprekend geworden. Wel zoeken deze mensen nog een ruimte waar ze dit succesvolle project nog meer expansie kunnen geven.

De award is de afgelopen jaren al gewonnen door illustere namen als Leni van Zeelst, Bart van Helvoort, Riet Verlouw, Hennie Lieshout, Marie Fraaije, Piet de Bresser, Truus van Willigen en vorig jaar door Marion Kooijman van Lokven.

Datum
5 januari 2014

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Programma
De PAd Award werd uitgereikt tijdens de gezamenlijke nieuwjaarsborrel van PAD, Ut Malse Arckeldurp, Ondernemend Ammerzoden, St. Caecilia en De Ammerkrant. De middag werd geopend door Henri van de Braak, Voorzitter Promotie Ammerzoden Dorp. Daarna was er een nieuwjaarsgroet van Jack de Wit (Ondernemend Ammerzoden), Robert van Dijk (voorzitter Ut Malse Arckeldurp) en van de spreekstalmeester van de fanfare.

De uitreiking gebeurde door burgemeester Gerd Prick, waarna winnaar Cor Goesten de bloemen en de prijs uitgereikt kreeg door Jessica Manders en Jolien Kerkwijk.Valentijnsdag

Gerelateerde info

PAD Weekend 2013
PAD Weekend 2013
Uitgelicht
BOB de Brouwerij Bus
BOB de Brouwerij Bus
Zin om een gezellig avondje te borrelen, maar niemand wil BOB’en? Of gewoon geen zin om te fietsen? Dan is dit de BOB de Brouwerij Bus de ideale oplossing!
Lees verder ›
Autoservice Valentijn
Autoservice Valentijn
Een universeel autobedrijf, waar u terecht kun voor reparatie van alle merken auto's, lichte bedrijfsauto's en campers.
Lees verder ›
Restaurant en B&B Het Oude Veerhuis Heerewaarden
Restaurant en B&B Het Oude Veerhuis Heerewaarden
Sinds 1875, authentiek en sfeervol zalmrestaurant en B&B. Serveert wilde, Schotse en Ierse zalm en biologisch vlees uit de streek. Beschikt over twee B&B kamers en heeft een voetveer voor de deur.
Lees verder ›
Slot Loevestein
Slot Loevestein
Het verhaal van Hugo de Groot en de boekenkist kent iedereen, maar er is zoveel meer te beleven op Slot Loevestein!
Lees verder ›
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg, Bakker en hun team vormen samen een bijzonder administratie- en advieskantoor in het hartje van Zaltbommel.
Lees verder ›
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Een gastvrije, comfortabele thuishaven met 450 ligplaatsen, werkplaats en winkel. Voorzien van Eco-Label ‘de Blauwe Vlag’.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Digitaalburg
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
bob
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden