over ons | adverteren | sitemap | contact

Cor Goesten wint PAD Award


Deel deze pagina

Cor Goesten en burgemeester Prick (foto: Bommelerwaardgids)
Cor Goesten (foto: Bommelerwaardgids)
Cor Goesten, Gerd Prick, Jolien Kerkwijk
In een afgeladen Partycentrum de Weesboom in Ammerzoden maakte burgemeester Prick de winnaar bekend van de PAD Award 2013. De Ammerzodenaar die het volgens de jury het meest verdiende was dit keer... Cor Goesten!

Cor is al jaren een zeer actief persoon in Ammerzoden. Hij is sinds 1996 actief bij de EHBO afdeling Ammerzoden en sinds 1996 als vrijwilliger actief bij de kerk. Daar onderhoudt hij onder andere het Kerkhof en regelt alle buitenactiviteiten bij uitvaarten. Cor is ook actief bij de cliëntenraad van verzorgingstehuis de Lindenboom. Volgens de jury kunnen andere mensen, verenigingen of stichtingen die hulp nodig altijd een beroep op hem doen.

Andere genomineerden
Opvallend was dit jaar dat er 23 verschillende mensen waren genomineerd. Ook tijdens het bellen afgelopen donderdag vonden de mensen het erg moeilijk om een persoon te kiezen. Toch kwamen er 3 uit de bus: naast Cor Goesten waren dat Mien van den Heuvel en - voor het eerst een duo - Thea de Bruin en Jenny Struijk.

Mien van den Heuvel
Mien is zeer actief in de kern van Ammerzoden. Mien is 8 jaar bestuurslid geweest van de EHBO afdeling Ammerzoden. Waar ze nu nog actief is als standby persoon met AED Alert. Daarnaast heeft ze 12 jaar EHBO les gegeven. Ook bij voetbalclub Jan van Arckel was Mien zeer actief. Daar heeft ze 9 jaar het secretariaat verzorgt voor de senioren, en zat ook nog een aantal jaren in het Jeugdbestuur van Jan van Arckel De laatste 5 jaar is Mien actief in het bestuur van de Bond van Ouderen. Ook is ze de laatste 10 jaar te vinden op de Lindeboom waar ze actief is als vrijwilligster.

Duo Thea de Bruin en Jenny Struijk.
Thea en Jenny zijn het afgelopen jaar gestart met Gratis Shoppen Ammerzoden. Het idee ontstond begin April waarbij Thea geld in wilde inzamelen voor Alp Du zes. Van het een kwam het ander, Thea ging spullen verzamelen en weer weggeven aan mensen die echt aan de minima zitten. Samen maakte ze de pagina op Facebook “Gratis shoppen Ammerzoden” en zo ontstond het succes. Het huis bij Thea werd te klein en bij familie Verlouw in Ammerzoden vonden ze een tijdelijke gratis ruimte waar alle spullen worden verzameld en weer worden verdeeld. Ook de eigenaresse van het pand, Dianne is sindsdien actief. Nu is de leus “Van een ander voor een ander” van zelfsprekend geworden. Wel zoeken deze mensen nog een ruimte waar ze dit succesvolle project nog meer expansie kunnen geven.

De award is de afgelopen jaren al gewonnen door illustere namen als Leni van Zeelst, Bart van Helvoort, Riet Verlouw, Hennie Lieshout, Marie Fraaije, Piet de Bresser, Truus van Willigen en vorig jaar door Marion Kooijman van Lokven.

 
Datum
5 januari 2014

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Programma
De PAd Award werd uitgereikt tijdens de gezamenlijke nieuwjaarsborrel van PAD, Ut Malse Arckeldurp, Ondernemend Ammerzoden, St. Caecilia en De Ammerkrant. De middag werd geopend door Henri van de Braak, Voorzitter Promotie Ammerzoden Dorp. Daarna was er een nieuwjaarsgroet van Jack de Wit (Ondernemend Ammerzoden), Robert van Dijk (voorzitter Ut Malse Arckeldurp) en van de spreekstalmeester van de fanfare.

De uitreiking gebeurde door burgemeester Gerd Prick, waarna winnaar Cor Goesten de bloemen en de prijs uitgereikt kreeg door Jessica Manders en Jolien Kerkwijk.

Gerelateerde info

PAD Weekend 2013
PAD Weekend 2013
Uitgelicht
Solipsis B.V.
Solipsis B.V.
Comfort Class in ICT. Een pragmatische, ervaren en betrouwbare ICT-partner waarmee u een goede ICT-infrastructuur realiseert op comfortabele wijze.
Lees verder ›
Biologische boerderij en B&B Schuttershof
Biologische boerderij en B&B Schuttershof
Gemengd biologisch boerenbedrijf met koeien, varkens en schapen, een boerderijwinkel met uitsluitend biologische producten en een Bed & Breakfast. Rondleidingen op afspraak.
Lees verder ›
Caravanservice van Lit
Caravanservice van Lit
Gespecialiseerd in verkoop en onderhoud van nieuwe en gebruikte caravans, aanhangwagens en paardentrailers. U kunt bij Gijs van Lit terecht voor de topmerken Twin, Henra, Titan, Hapert en Saris aanhangwagens.
Lees verder ›
Waterfeesten Kerkdriel, Partyschip Domani en Columbus
Waterfeesten Kerkdriel, Partyschip Domani en Columbus
Voor een leuke rondvaart, dagarrangement of excursies, op een van de twee partyboten: de Domani of de Columbus
Lees verder ›
't Stadscafé Zaltbommel
't Stadscafé Zaltbommel
Het bruisende middelpunt van Zaltbommel. Het terras op de Markt is de ‘huiskamer’  van Zaltbommel.
Lees verder ›
Atelier De Gevleugelde Ezel
Atelier De Gevleugelde Ezel
Concertpianiste Mascha van Peijpe en haar man, de schilder Dick Haakman, organiseren al 20 jaar lang kamermuziekconcerten in een unieke ambiance.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
Zakelijk leasen | Financial Lease
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden