over ons | adverteren | sitemap | contact

Cheque Singelcross voor Stichting Orizon


Deel deze pagina

De opbrengst van de Singelcross kwam dit jaar ten goede aan Stichting Orizon en haar project weerbaarheid. Op de markt, voor het stadhuis, voorafgaand aan hun wekelijkse dinsdagavond training hebben de Zaltbommel DutchRunners met trots een cheque van € 1.250,00 kunnen overhandigen aan de Stichting Orizon!

De Orizon Weerbaarheidstraining is bedoeld voor kinderen van 10 tot en met 12 jaar op de basisschool. Het biedt deze kinderen de mogelijkheid om dichter bij zichzelf te komen en te leren opkomen voor zichzelf in verbinding met anderen. Het is een psycho-fysieke training dat betekent dat er aan lichaam en geest gewerkt wordt. De weerbaarheidstraining wordt gegeven door twee professionele coaches, Ivon Wouters en Marco van Gulik. Zij doen dit op zo’n speelse manier dat de kinderen de training vooral als leuk ervaren en er ongemerkt ontzettend veel van leren! De feedback van de ouders is ook alleen maar positief. Zij merken dat hun kind inderdaad een veranderingsproces meemaakt en positiever reageert.

Foto: Truida Bannink, Orizon, krijgt de cheque overhandigt van Karen de Bondt van de ZDR (AW fotografie Zaltbommel)
 
Uitgelicht
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›
Slot Loevestein
Slot Loevestein
Het verhaal van Hugo de Groot en de boekenkist kent iedereen, maar er is zoveel meer te beleven op Slot Loevestein!
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
Solipsis B.V.
Solipsis B.V.
Comfort Class in ICT. Een pragmatische, ervaren en betrouwbare ICT-partner waarmee u een goede ICT-infrastructuur realiseert op comfortabele wijze.
Lees verder ›
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht is gelegen aan de Waaldijk in het rustieke Hurwenen. U kunt overnachten in één van onze kamers of in ons vakantiehuisje.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
Zakelijk leasen | Financial Lease
Uw advertentie hier?
test - Van den Oever
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden