over ons | adverteren | sitemap | contact

Carnavalsfeest voor de Harmonika


Deel deze pagina

Omdat het caranavalsfeest voor de bezoekers van de Harmonika niet door kon gaan, staken een paar enthousiastelingen de koppen bij elkaar om ervoor te zorgen dat er toch gefeest kon worden op een andere locatie.

Traditie
Al jaren wordt door vrijwilligers in de Harmonika een carnavalsmiddag georganiseerd. Tijdens die middag geven Blaaskapel Spuugzat en Prins Maerten met zijn Raad van Elf en de Jeugdraad altijd acte de préséance.

Andere locatie
Begin dit jaar werd bekend dat deze plezierige middag voor de bezoekers van de Harmonika niet meer door kon gaan. Hier waren verschillende redenen voor. Op dat moment hebben enkele leden van Blaaskapel Spuugzat, Stichting Prezzent en de Wallepikkers de koppen bij elkaar gestoken. De mogelijkheden om het evenement op een andere locatie in Mispelgat te organiseren zijn bekeken en werd al snel een oplossing gevonden.

Vrolijk feest
Op zaterdagmiddag 30 januari heeft een geweldig feest plaatsgevonden. In een mooie feestruimte in Pand 9 die feestelijk was aangekleed. Tijdens het feest was het mogelijk in de rolstoel mee te doen aan de polonaise. Anderen konden vrolijk kunt meelopen en hossen. Maar er was uiteraard ook gezorgd voor een drankje en een hapje. Dit alles onder muzikale begeleiding van Blaaskapel Spuugzat en DJ Brian en Henk.

Met dank aan de vrijwilligers!
Zo hebben, dankzij de inzet van verschillende vrijwilligers, tientallen jongere en oudere bijzondere mensen weer genoten van een hele leuke carnavalsmiddag.
 
Uitgelicht
Stadskasteel Zaltbommel
Stadskasteel Zaltbommel
Hier wordt de geschiedenis van de streek verteld in verhalen. Verhalen over 80- Jarige oorlog, de Gouden Eeuw en uit onze tijd.
Lees verder ›
Balletschool Paulette Willemse
Balletschool Paulette Willemse
Balletschool sinds 1974 met nu ruim 350 leerlingen, drie studio’s, een deskundig docententeam en diverse dansvormen voor jong en oud, beginners en gevorderden. Erkend Sterballetschool NBOB.
Lees verder ›
Main Music School
Main Music School
Vraag direct een gratis en vrijblijvende proefles aan. Naast gitaar-, basgitaar-, drum-, keyboard-, piano- en zanglessen is er ook een Musical-klas, een Popkoor en een Muziek op schoot-klas.
Lees verder ›
Biologische boerderij en B&B Schuttershof
Biologische boerderij en B&B Schuttershof
Gemengd biologisch boerenbedrijf met koeien, varkens en schapen, een boerderijwinkel met uitsluitend biologische producten en een Bed & Breakfast. Rondleidingen op afspraak.
Lees verder ›
Slot Loevestein
Slot Loevestein
Het verhaal van Hugo de Groot en de boekenkist kent iedereen, maar er is zoveel meer te beleven op Slot Loevestein!
Lees verder ›
Cynthia Brandwijk fotografie
Cynthia Brandwijk fotografie
Freelance fotografe voor zowel de zakelijke als persoonlijke markt. Professionele foto’s met een persoonlijke touch..
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › adverteren
Uw advertentie hier?
Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
Zakelijk leasen | Financial Lease
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden