over ons | adverteren | sitemap | contact

Carnavalsfeest voor de Harmonika


Deel deze pagina

Omdat het caranavalsfeest voor de bezoekers van de Harmonika niet door kon gaan, staken een paar enthousiastelingen de koppen bij elkaar om ervoor te zorgen dat er toch gefeest kon worden op een andere locatie.

Traditie
Al jaren wordt door vrijwilligers in de Harmonika een carnavalsmiddag georganiseerd. Tijdens die middag geven Blaaskapel Spuugzat en Prins Maerten met zijn Raad van Elf en de Jeugdraad altijd acte de préséance.

Andere locatie
Begin dit jaar werd bekend dat deze plezierige middag voor de bezoekers van de Harmonika niet meer door kon gaan. Hier waren verschillende redenen voor. Op dat moment hebben enkele leden van Blaaskapel Spuugzat, Stichting Prezzent en de Wallepikkers de koppen bij elkaar gestoken. De mogelijkheden om het evenement op een andere locatie in Mispelgat te organiseren zijn bekeken en werd al snel een oplossing gevonden.

Vrolijk feest
Op zaterdagmiddag 30 januari heeft een geweldig feest plaatsgevonden. In een mooie feestruimte in Pand 9 die feestelijk was aangekleed. Tijdens het feest was het mogelijk in de rolstoel mee te doen aan de polonaise. Anderen konden vrolijk kunt meelopen en hossen. Maar er was uiteraard ook gezorgd voor een drankje en een hapje. Dit alles onder muzikale begeleiding van Blaaskapel Spuugzat en DJ Brian en Henk.

Met dank aan de vrijwilligers!
Zo hebben, dankzij de inzet van verschillende vrijwilligers, tientallen jongere en oudere bijzondere mensen weer genoten van een hele leuke carnavalsmiddag.
Uitgelicht
Smienk Trapliften B.V.
Smienk Trapliften B.V.
Levert kwalitatieve, gebruikte trapliften door heel Nederland met 5 jaar garantie. Vraag een vrijblijvende offerte aan of bekijk de videopresentatie.
Lees verder ›
't Stadscafé Zaltbommel
't Stadscafé Zaltbommel
Het bruisende middelpunt van Zaltbommel. Het terras op de Markt is de ‘huiskamer’  van Zaltbommel.
Lees verder ›
Paddestoelenrijk
Paddestoelenrijk
In Rossum vind je allerlei exotische zwammen zoals de Shii-take,  de harige Pom pom Blanc en de Pioppino.
Lees verder ›
Sloepenverhuur Bommelerwaard
Sloepenverhuur Bommelerwaard
Jachthaven de Maas. Verhuur van sloepen en zeilboten. Een vaarbewijs is niet nodig. U vaart er zó mee weg! Tevens jachtmakelaar in motorboten, taxaties, in- en verkoop. 
Lees verder ›
Servicepunt AutoMobiel
Servicepunt AutoMobiel
Voor inwoners zonder vervoer start in de gemeente Zaltbommel ‘Servicepunt AutoMobiel’. Deze vrijwillige vervoersdienst is dé oplossing om van A naar B te komen.
Lees verder ›
Solipsis B.V.
Solipsis B.V.
Comfort Class in ICT. Een pragmatische, ervaren en betrouwbare ICT-partner waarmee u een goede ICT-infrastructuur realiseert op comfortabele wijze.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
bob
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden