over ons | adverteren | sitemap | contact

Buurt Informatie Netwerk Heerewaarden van start


Deel deze pagina

foto: gemeente Maasdriel
V.l.n.r. Ingrid Visser, Martin Bosch, Burgemeester G. Prick en Patricia Allard

Vanmiddag overhandigde burgemeester G. Prick, in het bijzijn van de wijkagentes Ingrid Visser en Patrica Allard, de eerste brief en flyer van BIN Heerewaarden aan Buurt Informatie Netwerk coördinator (BINCO) Martin Bosch. Hiermee ging om 13.30 uur in Heerewaarden de pilot van het Buurt Informatie Netwerk - kortweg BIN- officieel van start.

Wat is BIN?
Het Buurt Informatie Netwerk Heerewaarden is een samenwerkingsverband tussen inwoners, politie en gemeente met als doelstelling de veiligheid en leefbaarheid in Heerewaarden te verbeteren.

Hoe werkt het?
BIN-leden wisselen via e-mail informatie met elkaar over misdrijven, verdachte situaties of bewegingen in de buurt. Inwoners helpen kunnen zo een actieve bijdrage leveren om de veiligheid en leefbaarheid in hun dorp te verbeteren.

Aanmelden
Aanmelden bij het BIN kan heel eenvoudig via het mailadres binheerewaarden@gmail.com.

Flyer met oproep
Alle woonadressen in Heerewaarden krijgen de komende dagen een brief met flyer van burgemeester Prick met daarin een oproep om zich aan te melden voor het BIN. "Ik hoop dat heel veel mensen zich zullen aanmelden, dat is de beste garantie voor het grootste effect." aldus de burgemeester.

Samenwerking met Dorpsraad Heerewaarden
Het BIN in Heerewaarden is tot stand gekomen in samenwerking met de dorpsraad. Zij wilden graag een bijdrage leveren aan de pilot en hebben een BINCO geleverd. Na ongeveer drie weken zal deze BINCO het eerste BIN-bericht versturen aan de mensen die zich hebben aangemeld voor het BIN.

Uitgelicht
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Een gastvrije, comfortabele thuishaven met 450 ligplaatsen, werkplaats en winkel. Voorzien van Eco-Label ‘de Blauwe Vlag’.
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
B&B De Bloesemhof
B&B De Bloesemhof
Sfeervol overnachten in een rustige landelijke omgeving. Twee knusse moderne en comfortabele gastenverblijven met ruime voorzieningen.
Lees verder ›
Party-Cruises Bommelervaart en Princehof
Party-Cruises Bommelervaart en Princehof
Varen met de Bommelervaart is een belevenis! Dit prachtige, ruime schip in de haven van Zaltbommel heeft een warme uitstraling en is van alle gemakken voorzien.
Lees verder ›
WEA Rivierenland Accountants & Adviseurs
WEA Rivierenland Accountants & Adviseurs
Met acht vestigingen, één van de belangrijkste accountants- en belastingadvieskantoren voor het mkb in Rivierengebied.
Lees verder ›
Servicepunt AutoMobiel
Servicepunt AutoMobiel
Voor inwoners zonder vervoer start in de gemeente Zaltbommel ‘Servicepunt AutoMobiel’. Deze vrijwillige vervoersdienst is dé oplossing om van A naar B te komen.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › bob2
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden