?> Burgemeester Van den Bosch kandidaat voor de Eerste Kamer - Bommelerwaardgids
over ons | adverteren | sitemap | contact

Burgemeester Van den Bosch kandidaat voor de Eerste Kamer


Deel deze pagina

De burgemeester van Zaltbommel, Albert van den Bosch, staat op de concept kandidatenlijst voor de Eerste Kamer. Dat maakte het landelijke bestuur van de VVD bekend op woensdag 1 oktober. Op 18 maart 2015 zijn de provinciale verkiezingen, waarna de leden van de provinciale staten hun stem uitbrengen voor de Eerste Kamer. Deze stemming is 26 mei.

Burgemeester Van den Bosch staat op plek 19 van de conceptadvieslijst van de VVD voor de Eerste Kamerverkiezingen. De lijst is nog niet definitief, omdat de VVD-afdelingen, de Kamercentrales en de leden van de VVD zich nog mogen uitspreken over de lijst. Op dinsdag 23 december wordt de definitieve kandidatenlijst bekendgemaakt. Dinsdag 26 mei 2015 om 15.00 uur vindt de stemming plaats voor de Eerste Kamer.

Reactie burgemeester Van den Bosch op zijn kandidatuur: "Op dit moment heeft de VVD 16 zetels in de Eerste Kamer en daarmee is deze voorlopige plek op de kandidatenlijst een spannende. Het is eervol dat ik door het hoofdbestuur ben voorgedragen en mij mogelijk mag inzetten voor Nederland naast mijn werkzaamheden in Zaltbommel."

Albert van den Bosch (18 september 1955) is 10 jaar burgemeester van de gemeente Zaltbommel. Voor 15 mei 2004 was hij onder andere werkzaam in het bedrijfsleven en actief als fractievoorzitter van de VVD-fractie in de Utrechtse gemeenteraad.

 
Uitgelicht
WEA Rivierenland Accountants & Adviseurs
WEA Rivierenland Accountants & Adviseurs
Met acht vestigingen, één van de belangrijkste accountants- en belastingadvieskantoren voor het mkb in Rivierengebied.
Lees verder ›
Smienk Trapliften B.V.
Smienk Trapliften B.V.
Levert kwalitatieve, gebruikte trapliften door heel Nederland met 5 jaar garantie. Vraag een vrijblijvende offerte aan of bekijk de videopresentatie.
Lees verder ›
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Een gastvrije, comfortabele thuishaven met 450 ligplaatsen, werkplaats en winkel. Voorzien van Eco-Label ‘de Blauwe Vlag’.
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
B&B De Bloesemhof
B&B De Bloesemhof
Sfeervol overnachten in een rustige landelijke omgeving. Twee knusse moderne en comfortabele gastenverblijven met ruime voorzieningen.
Lees verder ›
B&B D'waalgasten
B&B D'waalgasten
Riet en Evert hebben het achterhuis van de Boerenhoeve omgebouwd tot een comfortabel gastenverblijf met drie tweepersoonskamers, een keuken en een badkamer. Zeer goed bereikbaar.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › test - Van den Oever
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden