over ons | adverteren | sitemap | contact

Burgemeester sluit drugspanden in Zaltbommel


Deel deze pagina

ZALTBOMMEL - Burgemeester Rehwinkel sluit met spoed twee panden aan het Van Voordenpark in Zaltbommel voor één jaar vanwege de vondst van hennep. De eigenaren ontvingen inmiddels bericht van de Zaltbommelse burgemeester over zijn besluit.

Vondst hennep in voormalige growshop

Voorheen was in één van de panden aan het Van Voordenpark een growshop gevestigd. Sinds 2015 zijn growshops officieel verboden. Op maandag 25 juni 2018 trof de politie in hetzelfde pand honderden verse hennepstekken en meer dan 25 kilo hennep aan. De hennep zat verpakt in sealzakken en was kennelijk bestemd voor verkoop.

Einde aan drugsactiviteiten
Met de spoedsluiting van beide panden wil burgemeester Rehwinkel direct een einde maken aan de drugsgerelateerde activiteiten vanuit de panden. “Wij nemen deze maatregel om deze verstrekking en handel in drugs tegen te gaan. Panden waar drugs aanwezig zijn hebben een aanzuigende werking op criminele activiteiten in de omgeving.

Growshop
Uit onderzoek blijkt dat deze growshop klanten had uit de provincies Gelderland, Noord-Brabant, Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Dit levert een ernstig gevaar voor de openbare orde op. Om dit in de toekomst te voorkomen, sluit ik de panden voor één jaar”, aldus burgemeester Rehwinkel.
 
Uitgelicht
B&B De Bloesemhof
B&B De Bloesemhof
Sfeervol overnachten in een rustige landelijke omgeving. Twee knusse moderne en comfortabele gastenverblijven met ruime voorzieningen.
Lees verder ›
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›
CHiLLrunning
CHiLLrunning
CHiLLrunning is in het leven geroepen door hardlooptrainers Karen de Bondt en Pieter Elias. Het is hardlopen met specifieke aandacht voor ademhalingstechniek en ontspanning. 
Lees verder ›
Cynthia Brandwijk fotografie
Cynthia Brandwijk fotografie
Freelance fotografe voor zowel de zakelijke als persoonlijke markt. Professionele foto’s met een persoonlijke touch..
Lees verder ›
Het Hof
Het Hof
In hartje Zaltbommel vind je een prachtige ruimte voor feesten en partijen met een warm hart voor kunst en cultuur.
Lees verder ›
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
De Rietschoof is een vrolijk feestcafé gevestigd in de voormalige stoeterij op camping de Rietschoof (25 hectare) met een prachtig uitzicht op de Andelse Maas.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Zakelijk leasen | Financial Lease
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
Krant lezen
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden