over ons | adverteren | sitemap | contact

BSO ’t Schansje opent nieuwe ruimte


Deel deze pagina

Afgelopen 14 maart heeft BSO ’t Schansje haar nieuwe ruimte aan de krangstraat 6 te Zaltbommel officieel geopend. BSO ’t Schansje wil buitenschoolse opvang aanbieden voor alle kinderen uit de Bommelerwaard en is dagelijks open van 12.00 tot 18.00 uur.

Kinderen die op school zitten in Aalst, Brakel, Bruchem, Gameren, Kerkwijk, Nieuwaal, Zaltbommel of Zuilichem kunnen door BSO ’t Schansje bij school worden opgehaald, om daarna heerlijk met leeftijdsgenootjes te gaan spelen.

BSO ’t Schansje is landelijk gelegen en op het terrein is er voor de kinderen volop de ruimte en gelegenheid om op ontdekkingstocht te gaan. Met overall en laarzen aan kunnen de kinderen ongestoord de dieren voeren en verzorgen. Op dit moment zijn er zes lammetjes en twee kalfjes geboren en zijn er nog eendjes, geitjes en 2 paarden waar de kinderen onder begeleiding een rondje op mogen rijden.

In de ruime moestuin kunnen de kinderen groente en kruiden telen om ze later zelf op te eten. Naast de dieren en de moestuin is er uiteraard volop de gelegenheid om heerlijk binnen en buiten te spelen en worden er altijd leuke activiteiten georganiseerd waar de kinderen aan mee kunnen doen.

Binnen zijn er verschillende speelhoeken zoals een bouwhoek, knutselhoek en leeshoek en kan er getafeltennist worden. Buiten staan twee goaltjes om te voetballen of gaan de kinderen met de skelters racen op de skelterbaan. Alle kinderen moeten zich thuis voelen en een leuke middag na school beleven.

Nieuwsgierig naar onze nieuwe ruimte van de BSO? Maak gerust een afspraak en dan leiden we u graag rond. Voor meer informatie kunt u bellen naar Arthur van der Schans op 0418-642936 of kunt u kijken op www.tschansje.nl
Datum
16 maart 2016

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag
Uitgelicht
Smienk Trapliften B.V.
Smienk Trapliften B.V.
Levert kwalitatieve, gebruikte trapliften door heel Nederland met 5 jaar garantie. Vraag een vrijblijvende offerte aan of bekijk de videopresentatie.
Lees verder ›
't Stadscafé Zaltbommel
't Stadscafé Zaltbommel
Het bruisende middelpunt van Zaltbommel. Het terras op de Markt is de ‘huiskamer’  van Zaltbommel.
Lees verder ›
Paddestoelenrijk
Paddestoelenrijk
In Rossum vind je allerlei exotische zwammen zoals de Shii-take,  de harige Pom pom Blanc en de Pioppino.
Lees verder ›
Sloepenverhuur Bommelerwaard
Sloepenverhuur Bommelerwaard
Jachthaven de Maas. Verhuur van sloepen en zeilboten. Een vaarbewijs is niet nodig. U vaart er zó mee weg! Tevens jachtmakelaar in motorboten, taxaties, in- en verkoop. 
Lees verder ›
Servicepunt AutoMobiel
Servicepunt AutoMobiel
Voor inwoners zonder vervoer start in de gemeente Zaltbommel ‘Servicepunt AutoMobiel’. Deze vrijwillige vervoersdienst is dé oplossing om van A naar B te komen.
Lees verder ›
Solipsis B.V.
Solipsis B.V.
Comfort Class in ICT. Een pragmatische, ervaren en betrouwbare ICT-partner waarmee u een goede ICT-infrastructuur realiseert op comfortabele wijze.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › bob
Uw advertentie hier?
Bolcombanner
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden