over ons | adverteren | sitemap | contact

BSO ít Schansje opent nieuwe ruimte


Deel deze pagina

Afgelopen 14 maart heeft BSO ’t Schansje haar nieuwe ruimte aan de krangstraat 6 te Zaltbommel officieel geopend. BSO ’t Schansje wil buitenschoolse opvang aanbieden voor alle kinderen uit de Bommelerwaard en is dagelijks open van 12.00 tot 18.00 uur.

Kinderen die op school zitten in Aalst, Brakel, Bruchem, Gameren, Kerkwijk, Nieuwaal, Zaltbommel of Zuilichem kunnen door BSO ’t Schansje bij school worden opgehaald, om daarna heerlijk met leeftijdsgenootjes te gaan spelen.

BSO ’t Schansje is landelijk gelegen en op het terrein is er voor de kinderen volop de ruimte en gelegenheid om op ontdekkingstocht te gaan. Met overall en laarzen aan kunnen de kinderen ongestoord de dieren voeren en verzorgen. Op dit moment zijn er zes lammetjes en twee kalfjes geboren en zijn er nog eendjes, geitjes en 2 paarden waar de kinderen onder begeleiding een rondje op mogen rijden.

In de ruime moestuin kunnen de kinderen groente en kruiden telen om ze later zelf op te eten. Naast de dieren en de moestuin is er uiteraard volop de gelegenheid om heerlijk binnen en buiten te spelen en worden er altijd leuke activiteiten georganiseerd waar de kinderen aan mee kunnen doen.

Binnen zijn er verschillende speelhoeken zoals een bouwhoek, knutselhoek en leeshoek en kan er getafeltennist worden. Buiten staan twee goaltjes om te voetballen of gaan de kinderen met de skelters racen op de skelterbaan. Alle kinderen moeten zich thuis voelen en een leuke middag na school beleven.

Nieuwsgierig naar onze nieuwe ruimte van de BSO? Maak gerust een afspraak en dan leiden we u graag rond. Voor meer informatie kunt u bellen naar Arthur van der Schans op 0418-642936 of kunt u kijken op www.tschansje.nl
 
Uitgelicht
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›
Slot Loevestein
Slot Loevestein
Het verhaal van Hugo de Groot en de boekenkist kent iedereen, maar er is zoveel meer te beleven op Slot Loevestein!
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
Solipsis B.V.
Solipsis B.V.
Comfort Class in ICT. Een pragmatische, ervaren en betrouwbare ICT-partner waarmee u een goede ICT-infrastructuur realiseert op comfortabele wijze.
Lees verder ›
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht is gelegen aan de Waaldijk in het rustieke Hurwenen. U kunt overnachten in één van onze kamers of in ons vakantiehuisje.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
Zakelijk leasen | Financial Lease
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden