over ons | adverteren | sitemap | contact

Bruisende Beursvloer Bommelerwaard


Deel deze pagina

Op de Beursvloer Bommelerwaard werden donderdag 9 oktober 66 matches gesloten. Bedrijven en maatschappelijke organisaties uit Zaltbommel en Maasdriel troffen elkaar bij Lensen Projectinrichters in Zaltbommel op initiatief van Samen voor Rivierenland en Rotaryclub Zaltbommel.

Na een slag op de gong door waarnemend burgemeester Prick en burgemeester van den Bosch, vonden vragers en aanbieders van tijd en talent elkaar. Tal van bijzondere overeenkomsten werden door notaris van Santvoort bezegeld. Zo gaat autobedrijf van Tilborg een rondleiding verzorgen voor gasten van Avondje Uit en krijgt in ruil daarvoor een kunstwerk.

Communicatiebureau VZLN gaat binnenkort naar een optreden van muziekvereniging DES als dank voor hulp bij het opstellen van het jaarprogramma van DES. Albert Heijn Zaltbommel sloot een overeenkomst met Pro De Brug en gaat stagiaires van De Brug plaatsen. Aannemingsbedrijf G.v.d. Ven gaat helpen met bestraten voor ’s Heerenloo en kan daarna genieten van heerlijke appeltaart.

Het compliment voor de Mooiste Match werd door wethouders Blaauwhof-Theunissen en Van Balken uitgereikt aan Delen in Overvloed en het ROC Rivor Praktijklab. De leerlingen van het Praktijklab gaan een online ruilplatform maken voor Delen in Overvloed. Als tegenprestatie gaat oprichter Susan Hoskam een gastdocentschap bij het ROC verzorgen. Ook de gemeente Maasdriel heeft een match gemaakt, nl. met DES Hedel: 4 uur communicatieondersteuning in ruil voor een muzikale performance.

“Het aantal matches oversteeg de doelstelling van 60. Mensen waren erg enthousiast en wilden graag iets voor elkaar betekenen. Hartverwarmend!” zegt Reggy Broekhuijse, directeur van Samen voor Rivierenland. Accountant Mooiman rekende uit wat de maatschappelijke waarde was. De voorlopige stand, direct na de sluiting van de beursvloer stond op €165.000,-. Niet gek voor anderhalf uur handelen met gesloten beurs.
Datum
13 oktober 2014

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag
Uitgelicht
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
Slot Loevestein
Slot Loevestein
Het verhaal van Hugo de Groot en de boekenkist kent iedereen, maar er is zoveel meer te beleven op Slot Loevestein!
Lees verder ›
Servicepunt AutoMobiel
Servicepunt AutoMobiel
Voor inwoners zonder vervoer start in de gemeente Zaltbommel ‘Servicepunt AutoMobiel’. Deze vrijwillige vervoersdienst is dé oplossing om van A naar B te komen.
Lees verder ›
B&B D'waalgasten
B&B D'waalgasten
Riet en Evert hebben het achterhuis van de Boerenhoeve omgebouwd tot een comfortabel gastenverblijf met drie tweepersoonskamers, een keuken en een badkamer. Zeer goed bereikbaar.
Lees verder ›
Restaurant en B&B Het Oude Veerhuis Heerewaarden
Restaurant en B&B Het Oude Veerhuis Heerewaarden
Sinds 1875, authentiek en sfeervol zalmrestaurant en B&B. Serveert wilde, Schotse en Ierse zalm en biologisch vlees uit de streek. Beschikt over twee B&B kamers en heeft een voetveer voor de deur.
Lees verder ›
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg, Bakker en hun team vormen samen een bijzonder administratie- en advieskantoor in het hartje van Zaltbommel.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › hoe werkt het
Uw advertentie hier?
bob2
Uw advertentie hier?
Bolcombanner
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden