over ons | adverteren | sitemap | contact

Brandend Zand weer verkozen tot leukste restaurant


Deel deze pagina

KERKDRIEL - Brandend Zand is maandagavond 15 april voor de tweede keer uitgeroepen tot winnaar in de verkiezing van “Het leukste restaurant” in de gemeente Maasdriel. Het restaurant aan de Zandmeren kreeg de meeste stemmen, en sleepte daarnaast de “Gold Award” voor restaurant met de hoogste waardering binnen.

De afgelopen maanden mochten gasten en fans stemmen op zijn/haar leukste restaurant. Er zijn twee prijzen: voor de meeste stemmen en voor de beste beoordeling, voor onder andere gastvrijheid en prijs/kwaliteitverhouding. Brandend Zand won in beide categorieën. Het bekende BBQ restaurant is sinds 2015 gevestigd in het mooie recreatiegebied de Zandmeren. Het restaurant is ook een populaire locatie voor feesten en evenementen.Meer info over Brandend Zand >

Huldiging door Mis Nederland
Op 15 april 2019 werd Brandend Zand, samen met de andere gemeentewinnaars, tijdens het Award Festival in Amsterdam gehuldigd door Miss Nederland. Ook de provinciale en landelijke winnaars vielen in de prijzen. Samen met de DJ's van Radio538, live muzikanten en onder het genot van een glaasje bubbels werden de gewonnen titels feestelijk gevierd.

Verkiezing leukste restaurant
De organisatie van de verkiezing Leukste Restaurant is in onafhankelijke handen van Vote Company. Deze specialist in verkiezingen faciliteert ook de AD Publieksprijs bij de Musical Awards, De Zoover Awards en de Mantelzorg Awards. Horeca Vizier is net als voorgaande jaren mediapartner van de verkiezing, samen met vakmagazine Gastronomie. Meer informatie:www.restaurantverkiezing.nl.
Datum
16 april 2019

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag

Gerelateerde info

Open dag Recreatiegebied de Zandmeren
Open dag Recreatiegebied de Zandmeren
Uitgelicht
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
Kasteel Ammersoyen
Kasteel Ammersoyen
Strategisch gelegen tussen Maas en Waal in het schitterende rivierenland van de Bommelerwaard, ligt één van de best bewaarde middeleeuwse kastelen van Nederland.
Lees verder ›
Solipsis B.V.
Solipsis B.V.
Comfort Class in ICT. Een pragmatische, ervaren en betrouwbare ICT-partner waarmee u een goede ICT-infrastructuur realiseert op comfortabele wijze.
Lees verder ›
Online Identity & Solutions B.V.
Online Identity & Solutions B.V.
Specialist in het bouwen van  websites en webapplicaties.  De bouwers van de Bommelerwaardgids, dus wat moeten we nog meer zeggen?
Lees verder ›
B&B D'waalgasten
B&B D'waalgasten
Riet en Evert hebben het achterhuis van de Boerenhoeve omgebouwd tot een comfortabel gastenverblijf met drie tweepersoonskamers, een keuken en een badkamer. Zeer goed bereikbaar.
Lees verder ›
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
De Rietschoof is een vrolijk feestcafé gevestigd in de voormalige stoeterij op camping de Rietschoof (25 hectare) met een prachtig uitzicht op de Andelse Maas.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
Bolcombanner
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden