over ons | adverteren | sitemap | contact

Brandend Zand weer verkozen tot leukste restaurant


Deel deze pagina

KERKDRIEL - Brandend Zand is maandagavond 15 april voor de tweede keer uitgeroepen tot winnaar in de verkiezing van “Het leukste restaurant” in de gemeente Maasdriel. Het restaurant aan de Zandmeren kreeg de meeste stemmen, en sleepte daarnaast de “Gold Award” voor restaurant met de hoogste waardering binnen.

De afgelopen maanden mochten gasten en fans stemmen op zijn/haar leukste restaurant. Er zijn twee prijzen: voor de meeste stemmen en voor de beste beoordeling, voor onder andere gastvrijheid en prijs/kwaliteitverhouding. Brandend Zand won in beide categorieën. Het bekende BBQ restaurant is sinds 2015 gevestigd in het mooie recreatiegebied de Zandmeren. Het restaurant is ook een populaire locatie voor feesten en evenementen.Meer info over Brandend Zand >

Huldiging door Mis Nederland
Op 15 april 2019 werd Brandend Zand, samen met de andere gemeentewinnaars, tijdens het Award Festival in Amsterdam gehuldigd door Miss Nederland. Ook de provinciale en landelijke winnaars vielen in de prijzen. Samen met de DJ's van Radio538, live muzikanten en onder het genot van een glaasje bubbels werden de gewonnen titels feestelijk gevierd.

Verkiezing leukste restaurant
De organisatie van de verkiezing Leukste Restaurant is in onafhankelijke handen van Vote Company. Deze specialist in verkiezingen faciliteert ook de AD Publieksprijs bij de Musical Awards, De Zoover Awards en de Mantelzorg Awards. Horeca Vizier is net als voorgaande jaren mediapartner van de verkiezing, samen met vakmagazine Gastronomie. Meer informatie:www.restaurantverkiezing.nl.
Datum
16 april 2019

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag

Gerelateerde info

Open dag Recreatiegebied de Zandmeren
Open dag Recreatiegebied de Zandmeren
Uitgelicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht is gelegen aan de Waaldijk in het rustieke Hurwenen. U kunt overnachten in één van onze kamers of in ons vakantiehuisje.
Lees verder ›
B&B D'waalgasten
B&B D'waalgasten
Riet en Evert hebben het achterhuis van de Boerenhoeve omgebouwd tot een comfortabel gastenverblijf met drie tweepersoonskamers, een keuken en een badkamer. Zeer goed bereikbaar.
Lees verder ›
Atelier De Gevleugelde Ezel
Atelier De Gevleugelde Ezel
Concertpianiste Mascha van Peijpe en haar man, de schilder Dick Haakman, organiseren al 20 jaar lang kamermuziekconcerten in een unieke ambiance.
Lees verder ›
Paddestoelenrijk
Paddestoelenrijk
In Rossum vind je allerlei exotische zwammen zoals de Shii-take,  de harige Pom pom Blanc en de Pioppino.
Lees verder ›
Speeltuin Nederhemert
Speeltuin Nederhemert
Wat in 1915 begon als kleine speelplek met een schommel en een wip bij een theehuis is nu uitgegroeid tot een nostalgische speeltuin die doet denken aan grootmoederstijd.
Lees verder ›
Solipsis B.V.
Solipsis B.V.
Comfort Class in ICT. Een pragmatische, ervaren en betrouwbare ICT-partner waarmee u een goede ICT-infrastructuur realiseert op comfortabele wijze.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Bolcombanner
Uw advertentie hier?
Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Digitaalburg
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden