over ons | adverteren | sitemap | contact

Brandend Zand weer verkozen tot leukste restaurant


Deel deze pagina

KERKDRIEL - Brandend Zand is maandagavond 15 april voor de tweede keer uitgeroepen tot winnaar in de verkiezing van “Het leukste restaurant” in de gemeente Maasdriel. Het restaurant aan de Zandmeren kreeg de meeste stemmen, en sleepte daarnaast de “Gold Award” voor restaurant met de hoogste waardering binnen.

De afgelopen maanden mochten gasten en fans stemmen op zijn/haar leukste restaurant. Er zijn twee prijzen: voor de meeste stemmen en voor de beste beoordeling, voor onder andere gastvrijheid en prijs/kwaliteitverhouding. Brandend Zand won in beide categorieën. Het bekende BBQ restaurant is sinds 2015 gevestigd in het mooie recreatiegebied de Zandmeren. Het restaurant is ook een populaire locatie voor feesten en evenementen.Meer info over Brandend Zand >

Huldiging door Mis Nederland
Op 15 april 2019 werd Brandend Zand, samen met de andere gemeentewinnaars, tijdens het Award Festival in Amsterdam gehuldigd door Miss Nederland. Ook de provinciale en landelijke winnaars vielen in de prijzen. Samen met de DJ's van Radio538, live muzikanten en onder het genot van een glaasje bubbels werden de gewonnen titels feestelijk gevierd.

Verkiezing leukste restaurant
De organisatie van de verkiezing Leukste Restaurant is in onafhankelijke handen van Vote Company. Deze specialist in verkiezingen faciliteert ook de AD Publieksprijs bij de Musical Awards, De Zoover Awards en de Mantelzorg Awards. Horeca Vizier is net als voorgaande jaren mediapartner van de verkiezing, samen met vakmagazine Gastronomie. Meer informatie:www.restaurantverkiezing.nl.
 
Uitgelicht
Gasthuiskapel Zaltbommel
Gasthuiskapel Zaltbommel
Huis van Cultuur in het oude centrum van Zaltbommel. Voor concerten, huwelijken en andere bijeenkomsten zeer geschikt.
Lees verder ›
Smienk Trapliften B.V.
Smienk Trapliften B.V.
Levert kwalitatieve, gebruikte trapliften door heel Nederland met 5 jaar garantie. Vraag een vrijblijvende offerte aan of bekijk de videopresentatie.
Lees verder ›
Speeltuin Nederhemert
Speeltuin Nederhemert
Wat in 1915 begon als kleine speelplek met een schommel en een wip bij een theehuis is nu uitgegroeid tot een nostalgische speeltuin die doet denken aan grootmoederstijd.
Lees verder ›
Digitaalburg Media
Digitaalburg Media
Digitaalburg Media richt zich sinds 2005 met een drietal websites op het regionaal nieuws uit het Land van Heusden en Altena, De Bommelerwaard en De Langstraat.
Lees verder ›
WEA Rivierenland Accountants & Adviseurs
WEA Rivierenland Accountants & Adviseurs
Met acht vestigingen, één van de belangrijkste accountants- en belastingadvieskantoren voor het mkb in Rivierengebied.
Lees verder ›
CHiLLrunning
CHiLLrunning
CHiLLrunning is in het leven geroepen door hardlooptrainers Karen de Bondt en Pieter Elias. Het is hardlopen met specifieke aandacht voor ademhalingstechniek en ontspanning. 
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Krant lezen
Uw advertentie hier?
Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
Zakelijk leasen | Financial Lease
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden