over ons | adverteren | sitemap | contact

Bouwkavels te koop in gemeente Zaltbommel


Deel deze pagina

Heeft u altijd al een eigen woning willen bouwen op een mooie kavel? In de stad of in één van onze prachtige landelijke dorpen? Reserveer dan dinsdagavond 20 september 2016 in uw agenda!

Dan organiseert de gemeente Zaltbommel een ‘bouw(kavel)avond’ en start de verkoop van kavels in het plan De Waluwe in Zaltbommel, ’t Gemeent in Delwijnen en Peperstraat in Bruchem. Ook in de dorpen Nederhemert en Zuilichem zijn kavels te koop.

U bent op 20 september welkom vanaf 19.30 uur op het gemeentekantoor aan de Hogeweg 11 te Zaltbommel. U kunt tot 21.00 uur binnenlopen. Aanmelden is niet nodig.


KAVELS TE KOOP

Zaltbommel, De Waluwe

Aan de rand van Zaltbommel ligt het gebied ‘De Waluwe’. Het is een levendig gebied dat zich de afgelopen jaren heeft ontwikkeld tot een woon-, werk- en leefgebied voor jong en oud. In het Koning Willem-Alexanderpark (ook wel Parkeiland genoemd) van circa 1, 6 ha staat recreatie centraal. Hier geven wij vijf kavels uit met zicht op het eiland. De oppervlakten variëren van circa 515 m² tot 700 m². De inschrijftermijn voor deze kavels sluit 18 oktober 2016.


Delwijnen, ‘t Gemeent
Delwijnen ligt ongeveer 8 kilometer van Zaltbommel. ’t Gemeent lig aan de westzijden van Delwijnen. Hier geven wij vier kavels uit. Twee kavels zijn geschikt om een twee-onder-één kapwoning te bouwen (grootte circa 395 m² per kavel). De twee andere kavels zijn bedoeld om een vrijstaande woning te bouwen (grootte 660 m² en 2.400 m²). De inschrijftermijn voor deze kavels sluit 18 oktober 2016.


Bruchem, voormalige Gemeentewerf
Het mooie dorpje Bruchem ligt op een stroomrug middenin de Bommelerwaard, dichtbij de stad Zaltbommel. Op de locatie van de voormalige Gemeentewerf aan de Peperstraat, zijn twee kavels te koop. Deze kavels hebben een oppervlakte van circa 720 m² en 1.730 m². De inschrijftermijn voor deze kavels sluit 18 oktober 2016.


Nederhemert, De Ormeling
Nederhemert bestaat uit Nederhemert-Zuid en Nederhemert-Noord. De afgedamde Maas scheidt beide delen. Het plangebied ‘De Ormeling’ ligt in het noordwesten van Nederhemert. Aan de Molendwarsstraat zijn twee tot vier kavels beschikbaar voor het bouwen van vrijstaande of een twee-onder-één kapwoning. De grootte van deze kavels variëreert van 374 m² tot 566 m². De inschrijftermijn van deze kavels is verstreken en ze zijn nu in de vrije verkoop.


Zuilichem, Dijkzicht – Zuid
Het dorp Zuilichem kijkt prachtig uit over de Waal. In de Harenhof aan de oostzijde van Zuilichem zijn nog drie kavels te koop voor zelfbouwers. Welstandsvrij! Eén kavel is geschikt voor het bouwen van een vrijstaande woning (grootte circa 465 m²) Op de andere twee kavels kunt u een twee-onder-één kapwoning bouwen (grootte circa 345 m² per kavel). De inschrijftermijn van deze kavels is verstreken en ze zijn nu in de vrije verkoop.

 
Uitgelicht
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›
Slot Loevestein
Slot Loevestein
Het verhaal van Hugo de Groot en de boekenkist kent iedereen, maar er is zoveel meer te beleven op Slot Loevestein!
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
Solipsis B.V.
Solipsis B.V.
Comfort Class in ICT. Een pragmatische, ervaren en betrouwbare ICT-partner waarmee u een goede ICT-infrastructuur realiseert op comfortabele wijze.
Lees verder ›
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht is gelegen aan de Waaldijk in het rustieke Hurwenen. U kunt overnachten in één van onze kamers of in ons vakantiehuisje.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › hoe werkt het
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden