over ons | adverteren | sitemap | contact

Bommelerwaardgids zoekt een koper


Deel deze pagina

1e verjaardag van de Bommelerwaardgids (2010)
De Bommelerwaardgids is ruim 10 jaar geleden ontstaan als idee en is uitgegroeid tot een begrip in de regio. Iets dat al die tijd als vanzelfsprekend aanwezig was, zal niet zomaar van het toneel verdwijnen, zou je denken. En toch is niets minder waar. Het staat bijna echt te gebeuren, de deur staat op een kier. De knop gaat om als er niet snel een partij wordt gevonden om het over te nemen.

Simone vertelt: “We zoeken een solide partij uit de regio die de Bommelerwaardgids wil kopen en verder uit wil bouwen. Het is tijd om het los te laten en het hoofdstuk Bommelerwaardgids af te sluiten. Alles ligt klaar, de boeken zijn opgeruimd en er ligt een uitgebreide handleiding. Een koper kan zo aan de slag. Eind dit jaar stop ik definitief. Is er dan geen koper, dan gaat de website gewoon uit de lucht.”

“Sinds 2017 combineer ik de Bommelerwaardgids met een andere baan. Nu mijn kinderen wat groter zijn, kies ik er voor om de gids helemaal los te laten en me te richten op mijn andere werk. Mijn inzet is altijd geweest om de gids in de lucht te houden. De laatste jaren stuur ik daarom bewust aan op het consolideren van wat we hebben opgebouwd. Maar ook dat is me nu teveel. Daarom heb ik het besluit genomen om te stoppen per 31 december 2019. Het zou jammer zijn als alles wat we hebben opgebouwd, dan ook volledig verdwijnt.

Wie zich geroepen voelt om een mooi bedrijf als de Bommelerwaardgids over te nemen en verder uit te bouwen, kan zich wenden tot Simone Thoolen.

Het bouwen van een website als de Bommelerwaardgids is als de bouw van een enorm huis met vele kamers, gangetjes, deuren en verborgen hoekjes. Duizenden pagina’s online archief en streekinformatie, netjes geordend aan de voorzijde en in nullen en enen opgeslagen op een server aan de achterzijde.

“Online vastgoed is een raar ding. Waar een huis langzaam een ruïne wordt, of verbouwd tot iets anders, kan online vastgoed in 1 seconde van iets in niets veranderen. Wat heb je dan opgebouwd? Een harde schijf met nullen en enen.“

Alles draaide om liefde en betrokkenheid voor de regio. Al vanaf het begin. De regio waar je woont en leeft, leren kennen en waarderen. Betrokken zijn. Zo eenvoudig, maar ook zo knap ingewikkeld. In de snelheid waarmee we leven, wonen en werken raken we snel het contact met elkaar en de aarde onder onze voeten kwijt.

“Er is enorm veel liefde en energie gestoken in het bedenken en bouwen van het online fundament. Het concept is uniek en eenmalig en het beheerssysteem achter de schermen is in onze opdracht door Online Identity secuur opgebouwd. Echt vakwerk herken je zo. In al die jaren heeft zich geen enkele hapering voorgedaan. Op dat front gaat de vergelijking met een offline huis volledig mank. Dat was allang voorzien van een nieuw likje verf!”

https://www.bommelerwaardgids.nl/over-ons/
Datum
13 november 2019

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag

Gerelateerde info

Gezocht: ondernemer met hart voor de regio Bommelerwaard
Uitgelicht
Slot Loevestein
Slot Loevestein
Het verhaal van Hugo de Groot en de boekenkist kent iedereen, maar er is zoveel meer te beleven op Slot Loevestein!
Lees verder ›
B&B De Bloesemhof
B&B De Bloesemhof
Sfeervol overnachten in een rustige landelijke omgeving. Twee knusse moderne en comfortabele gastenverblijven met ruime voorzieningen.
Lees verder ›
't Stadscafé Zaltbommel
't Stadscafé Zaltbommel
Het bruisende middelpunt van Zaltbommel. Het terras op de Markt is de ‘huiskamer’  van Zaltbommel.
Lees verder ›
Balletschool Paulette Willemse
Balletschool Paulette Willemse
Balletschool sinds 1974 met nu ruim 350 leerlingen, drie studio’s, een deskundig docententeam en diverse dansvormen voor jong en oud, beginners en gevorderden. Erkend Sterballetschool NBOB.
Lees verder ›
BOB de Brouwerij Bus
BOB de Brouwerij Bus
Zin om een gezellig avondje te borrelen, maar niemand wil BOB’en? Of gewoon geen zin om te fietsen? Dan is dit de BOB de Brouwerij Bus de ideale oplossing!
Lees verder ›
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
bob2
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden