over ons | adverteren | sitemap | contact

Bommelerwaardgids zoekt een koper


Deel deze pagina

1e verjaardag van de Bommelerwaardgids (2010)
De Bommelerwaardgids is ruim 10 jaar geleden ontstaan als idee en is uitgegroeid tot een begrip in de regio. Iets dat al die tijd als vanzelfsprekend aanwezig was, zal niet zomaar van het toneel verdwijnen, zou je denken. En toch is niets minder waar. Het staat bijna echt te gebeuren, de deur staat op een kier. De knop gaat om als er niet snel een partij wordt gevonden om het over te nemen.

Simone vertelt: “We zoeken een solide partij uit de regio die de Bommelerwaardgids wil kopen en verder uit wil bouwen. Het is tijd om het los te laten en het hoofdstuk Bommelerwaardgids af te sluiten. Alles ligt klaar, de boeken zijn opgeruimd en er ligt een uitgebreide handleiding. Een koper kan zo aan de slag. Eind dit jaar stop ik definitief. Is er dan geen koper, dan gaat de website gewoon uit de lucht.”

“Sinds 2017 combineer ik de Bommelerwaardgids met een andere baan. Nu mijn kinderen wat groter zijn, kies ik er voor om de gids helemaal los te laten en me te richten op mijn andere werk. Mijn inzet is altijd geweest om de gids in de lucht te houden. De laatste jaren stuur ik daarom bewust aan op het consolideren van wat we hebben opgebouwd. Maar ook dat is me nu teveel. Daarom heb ik het besluit genomen om te stoppen per 31 december 2019. Het zou jammer zijn als alles wat we hebben opgebouwd, dan ook volledig verdwijnt.

Wie zich geroepen voelt om een mooi bedrijf als de Bommelerwaardgids over te nemen en verder uit te bouwen, kan zich wenden tot Simone Thoolen.

Het bouwen van een website als de Bommelerwaardgids is als de bouw van een enorm huis met vele kamers, gangetjes, deuren en verborgen hoekjes. Duizenden pagina’s online archief en streekinformatie, netjes geordend aan de voorzijde en in nullen en enen opgeslagen op een server aan de achterzijde.

“Online vastgoed is een raar ding. Waar een huis langzaam een ruïne wordt, of verbouwd tot iets anders, kan online vastgoed in 1 seconde van iets in niets veranderen. Wat heb je dan opgebouwd? Een harde schijf met nullen en enen.“

Alles draaide om liefde en betrokkenheid voor de regio. Al vanaf het begin. De regio waar je woont en leeft, leren kennen en waarderen. Betrokken zijn. Zo eenvoudig, maar ook zo knap ingewikkeld. In de snelheid waarmee we leven, wonen en werken raken we snel het contact met elkaar en de aarde onder onze voeten kwijt.

“Er is enorm veel liefde en energie gestoken in het bedenken en bouwen van het online fundament. Het concept is uniek en eenmalig en het beheerssysteem achter de schermen is in onze opdracht door Online Identity secuur opgebouwd. Echt vakwerk herken je zo. In al die jaren heeft zich geen enkele hapering voorgedaan. Op dat front gaat de vergelijking met een offline huis volledig mank. Dat was allang voorzien van een nieuw likje verf!”

https://www.bommelerwaardgids.nl/over-ons/
Uitgelicht
Party-Cruises Bommelervaart en Princehof
Party-Cruises Bommelervaart en Princehof
Varen met de Bommelervaart is een belevenis! Dit prachtige, ruime schip in de haven van Zaltbommel heeft een warme uitstraling en is van alle gemakken voorzien.
Lees verder ›
Smienk Trapliften B.V.
Smienk Trapliften B.V.
Levert kwalitatieve, gebruikte trapliften door heel Nederland met 5 jaar garantie. Vraag een vrijblijvende offerte aan of bekijk de videopresentatie.
Lees verder ›
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›
Main Music School
Main Music School
Vraag direct een gratis en vrijblijvende proefles aan. Naast gitaar-, basgitaar-, drum-, keyboard-, piano- en zanglessen is er ook een Musical-klas, een Popkoor en een Muziek op schoot-klas.
Lees verder ›
De Potter Aggregaten
De Potter Aggregaten
Al jaren specialist in stroomaggregaten en andere technische apparatuur, tot ver over de landsgrenzen, maar ook in de Bommelerwaard.
Lees verder ›
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
De Rietschoof is een vrolijk feestcafé gevestigd in de voormalige stoeterij op camping de Rietschoof (25 hectare) met een prachtig uitzicht op de Andelse Maas.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › bob2
Uw advertentie hier?
bob
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden