over ons | adverteren | sitemap | contact

Bommelerwaardactie vanaf de start een groot succes


Deel deze pagina

foto: S.Thoolen (Bommelerwaardgids)
Winnares mevrouw Oomen uit Well kreeg haar prijs uit handen van wethouder Leijdekkers (vlnr), voorzitter PPB Koos Tromp en Johan Kaspers (NORT).

De promotieactie met ansichtkaarten van het Platform Promotie Bommelerwaard (PPB) blijkt nu al een groot succes. Er zijn in de eerste ronde al bijna 1000 inzendingen die meedingen naar een van de vele streekprijzen, beschikbaar gesteld door lokale ondernemers in de recreatieve sector.

Koos Tromp, voorzitter van het PPB, reikte dinsdag 20 maart op Slot Loevestein de eerste prijs uit van de Bommelerwaardactie. Mevrouw Oomen won een kevertour van Bommels Uitje. De andere prijzen werden uitgereikt door wethouder Leijdekkers (Maasdriel) en Johan Kaspers (NORT). De uitreiking vormde meteen een symbolische aftrap van het toeristische seizoen 2012 in de Bommelerwaard.

De succesvolle ansichtkaartenactie is een unieke promotionele impuls voor de regio. De actie borduurt voort op het ‘Beeldverhaal voor de Bommelerwaard’ dat op initiatief van het PPB is opgesteld. Op iedere ansichtkaart staat een afbeelding van één van de markante beelddragers van de Bommelerwaard. Samen hetzelfde verhaal vertellen en uitdragen vormt de basis van promotie. Mede dankzij de actieve deelname van talrijke toeristisch recreatieve ondernemers die kaartensets afnemen en streekprijzen aanbieden, is de actie vanaf het begin enorm aangeslagen.

Hoe werkt het?
Iedere ansichtkaartenset bevat een unieke code. Inzenders kunnen met hun code op de pagina www.bommelerwaardactie.nl meedingen naar een van de prijzen. Elk kwartaal worden 5 winnaars getrokken uit alle inzendingen van die periode. Deelname is gratis. Ansichtkaartensets met actiecode zijn het gehele jaar te koop bij Bruna en TRIP in Zaltbommel. De slottrekking van de hoofdprijs vindt plaats onder alle deelnemers. Wie dit keer niets gewonnen heeft dingt dus altijd nog mee naar de hoofdprijs: een overnachting op Slot Loevestein.

De winnaars van de 1e ronde zijn:
1e prijs: A.G. Oomen uit Well.
Kevertour Bommelsuitje Zaltbommel

2e prijs: Annie van Kuijk uit Velddriel
Arrangement boerengolf Boerengolf en ijsboerderij Hedel

3e prijs: M. van Zon uit Hurwenen
paar handgemaakte klompen Klompenmakerij van Kuijk Velddriel

4e prijs: H. van Hemert uit Brakel
twee vrijkaarten voor een theatervoorstelling Theater de Poorterij Zaltbommel

5e prijs: R. Thedinga uit Zaltbommel
een Kunstcombi en een boek U&U, Kunst en Bed & Breakfast Nederhemert‐Noord en Stadskasteel Zaltbommel

Ondernemers samen in actie
Ondernemers kunnen gedurende het jaar ansichtkaartensets bestellen via de actiepagina in de Bommelerwaardgids. De opbrengst komt ten goede aan de Stichting PPB, die het geld gebruikt voor de aanschaf van extra sets of de start van nieuwe promotionele acties. Zo is de Rabobank Bommelerwaard ingesprongen op de actie door het meesturen van de ansichtkaarten met het recent verschenen ledenblad “Dichterbij”.

Het PPB spreekt de hoop uit dat dit de start is van vele gezamenlijke producten en acties, met het doel de regiopromotie een extra impuls te geven. Ze roept alle toeristisch- recreatieve ondernemers in de Bommelerwaard op om actief mee te blijven doen.

De eerstvolgende trekking vindt plaats op 7 juli a.s. en valt samen met het vijfjarig jubileum van het TRIP. De derde trekking is op 25 september en de vierde en laatste op 20 november.

De online promotie van de acties is verzorgd door de Bommelerwaardgids.

Bron:
PPB, Bommelerwaardgids
Datum
20 maart 2012

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›


Foto's: Frank van Stokkum (Like2movit), Waardebonnen: ontwerp Bommelerwaardgids


Mevrouw Van Kuijk uit Velddriel won de 2e prijs: een arrangement boerengolf.Mevrouw en de heer Thedinga uit Zaltbommel wonnen een schilderij en poëzie-DVD van Ummels & Ummels en daarnaast een moi boek van Museum Stadskasteel Zaltbommel.PPB-voorzitter Koos Tromp en winnares mevr. Oomen uit Well.


De actie is een voorbeeld van goede samenwerking en gezamenlijke financiering. Aan de actie werkten mee: Hippisch centrum Bommelerwaard Kerkwijk, Bakkerij Verba Brakel, Verwenbron.nl Zuilichem, Museum Stadskasteel Zaltbommel, Biologisch Varkenshouderij v.d. Bogert Hedel, Party-cruises Bommelervaart Zaltbommel, IJsboerderij + Boerengolf van Zeelst Hedel, Imkerij De Heerlijkheid Trompenburg Poederoijen. Slot Loevestein Poederoijen, Bommelsuitje Zaltbommel, Klompenmakerij van Kuijk Velddriel, Bommelerwaardgids.nl Zaltbommel, Theater de Poorterij Zaltbommel, Glasatelier Variaglas Kerkdriel, TRIP Zaltbommel, Plattelands-Camping ’t Meulenhuis Bruchem, Like2movit Marketing en Communicatie Zaltbommel, Ummels en Ummels Kunst en B&B Nederhemert, de gemeenten Zaltbommel en Maasdriel, Rabobank Bommelerwaard, RBT Rivierenland, NORT Gelderland.
Valentijnsdag
Uitgelicht
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
Kasteel Ammersoyen
Kasteel Ammersoyen
Strategisch gelegen tussen Maas en Waal in het schitterende rivierenland van de Bommelerwaard, ligt één van de best bewaarde middeleeuwse kastelen van Nederland.
Lees verder ›
Solipsis B.V.
Solipsis B.V.
Comfort Class in ICT. Een pragmatische, ervaren en betrouwbare ICT-partner waarmee u een goede ICT-infrastructuur realiseert op comfortabele wijze.
Lees verder ›
Online Identity & Solutions B.V.
Online Identity & Solutions B.V.
Specialist in het bouwen van  websites en webapplicaties.  De bouwers van de Bommelerwaardgids, dus wat moeten we nog meer zeggen?
Lees verder ›
B&B D'waalgasten
B&B D'waalgasten
Riet en Evert hebben het achterhuis van de Boerenhoeve omgebouwd tot een comfortabel gastenverblijf met drie tweepersoonskamers, een keuken en een badkamer. Zeer goed bereikbaar.
Lees verder ›
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
De Rietschoof is een vrolijk feestcafé gevestigd in de voormalige stoeterij op camping de Rietschoof (25 hectare) met een prachtig uitzicht op de Andelse Maas.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Digitaalburg
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
Bolcombanner
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden