over ons | adverteren | sitemap | contact

Bommelerwaard helpt basisschool op Sint Maarten


Deel deze pagina

De ruim €15.000,- die Stichting Bommelerwaard helpt Sint Maarten ophaalde gaat naar de Helmich Snijders Elementary school op Sint Maarten. Deze school zit in een oud gebouw dat hard getroffen is door de orkaan. Met het geld laat de stichting meubels zoals tafels, stoelen en kasten en leermiddelen leveren aan de school.

Debby Wesseloo van Stichting Bommelerwaard helpt Sint Maarten:
“Het bedrijf Koksgesto Caribbean levert de meubels. Zij bieden de tafels en stoelen kosteloos aan en nemen ook de verscheping naar de school op Sint Maarten voor hun rekening. Kasten, andere meubels en leermiddelen kunnen we dan van het opgehaalde geld betalen. We zijn ervan overtuigd dat dit een goede bestemming is voor het geld dat we opgehaald hebben. Ik ben blij dat we deze school en de kinderen zo echt op weg kunnen helpen en dat we zekerheid hebben dat alles naar het goede doel gaat!”

Dankbaar
Vanochtend is de school op de hoogte gesteld van het nieuws. Zij zijn zeer dankbaar voor de hulp en bedanken iedereen namens de kinderen leraren en directie.

Transport naar Sint Maarten
Via de vestiging van het bedrijf op Aruba legt Koksgesto volgende week opnieuw contact met de directie van de Helmich Snijderschool om de details door te nemen. De stichting krijgt dan een offerte van het bedrijf en regelt de betaling. Daarna gaan de benodigde spullen zo snel mogelijk in een container richting de school.

Blijf op de hoogte via Facebook
Updates volgen op de Facebookpagina van de stichting (facebook.com/bommelerwaardhelpt). Over een aantal maanden hoopt een delegatie van de stichting zelf af te reizen naar het eiland om ‘hun’ school te bezoeken.
Datum
13 oktober 2017

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag
Uitgelicht
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
Slot Loevestein
Slot Loevestein
Het verhaal van Hugo de Groot en de boekenkist kent iedereen, maar er is zoveel meer te beleven op Slot Loevestein!
Lees verder ›
Servicepunt AutoMobiel
Servicepunt AutoMobiel
Voor inwoners zonder vervoer start in de gemeente Zaltbommel ‘Servicepunt AutoMobiel’. Deze vrijwillige vervoersdienst is dé oplossing om van A naar B te komen.
Lees verder ›
B&B D'waalgasten
B&B D'waalgasten
Riet en Evert hebben het achterhuis van de Boerenhoeve omgebouwd tot een comfortabel gastenverblijf met drie tweepersoonskamers, een keuken en een badkamer. Zeer goed bereikbaar.
Lees verder ›
Restaurant en B&B Het Oude Veerhuis Heerewaarden
Restaurant en B&B Het Oude Veerhuis Heerewaarden
Sinds 1875, authentiek en sfeervol zalmrestaurant en B&B. Serveert wilde, Schotse en Ierse zalm en biologisch vlees uit de streek. Beschikt over twee B&B kamers en heeft een voetveer voor de deur.
Lees verder ›
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg, Bakker en hun team vormen samen een bijzonder administratie- en advieskantoor in het hartje van Zaltbommel.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › bob
Uw advertentie hier?
Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Digitaalburg
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden