over ons | adverteren | sitemap | contact

Bijzondere regelingen tijdens de feestdagen


Informatie van de Gemeente Maasdriel en Zaltbommel


Deel deze pagina

De gemeenten hebben alle bijzondere activiteiten en regelingen tijdens de feestdagen op een rij gezet. Lees hier wanneer de afvalcontainers naar buiten kunnen en wanneer het gemeentehuis open is. Ook vindt u hier informatie over de inzameling van kerstbomen.

Afvalcontainers
Rond de kerstdagen worden de bovengrondse glas- papier en textielcontainers in beide gemeenten opgehaald, behalve in de stad Zaltbommel. De containers worden in week 1 van 2014 weer terug geplaatst. Dit om vernieling door vuurwerk te voorkomen.Kijk ook op uw afvalkalender voor eventuele afwijkende data.

In het buitengebied worden in de enalaatste week de afvalbakken verwijderd. Alle bakken worden in week 1 teruggeplaatst en ook dan worden de hondenpoepbakken weer geopend

Alle inwoners wordt gevraagd om afval op te sparen tot de eerste week van januari. Voorkom gevaarlijke situaties: zet uw afval en zeker uw glas niet op de plek waar de container normaal staat.

Openingstijden gemeentekantoor Maasdriel
 • Het gemeentehuis sluit op dinsdag 24 december en dinsdag 31 december om 12.30 uur.
 • Op 25, 26, 27 december en woensdag 1 januari is het gemeentehuis gesloten.
 • Exclusief voor aangifte van geboorte of overlijden is de publieksbalie op vrijdag 27 december geopend van 10.00 uur tot 11.00 uur, u hoeft hiervoor geen afspraak te maken.
 • De reguliere dienstverlening start weer op donderdag 2 januari vanaf 11.00 uur.

Openingstijden gemeentekantoor Zaltbommel
 • Het gemeentekantoor is gesloten op 25, 26 en 27 december en op 1 januari.
 • Op 19, 24 december sluit het kantoor eerder: om 15.30.
 • Op 31 december sluit het kantoor eerder: om 12.30 uur.
 • Op 2 januari gaat het gemeentekantoor om 08.30 uur open.
 • Op 6 januari gaat het gemeentekantoor om 09.30 uur open.
 • Op overige dagen gelden reguliere openingstijden: maandag: 08.30 - 19.30 uur (van 17.00 - 19.30 uur niet voor burgerlijke stand, zoals erkenning, ondertrouw, aangifte van geboorte en overlijden) dinsdag tot en met vrijdag: 08.30 - 12.30 uur.

Nieuwjaarsrecepties Maasdriel en Zaltbommel
Alle inwoners van Maasdriel zijn van harte welkom tijdens de nieuwjaarsreceptie op donderdag 2 januari 2014 vanaf 19.30 uur tot 21.30 uur in dorpshuis De Weesboom, Voorstraat 17 in Ammerzoden.

Alle inwoners van Zaltbommel zijn van harte welkom op de Nieuwjaarsbijeenkomst op maandag 6 januari. Vanaf 19.00 uur bent u van harte welkom in het stadhuis aan de Markt in Zaltbommel.

Samen met u blikken wij terug op het afgelopen jaar en kijken wij wat 2014 ons te bieden heeft. Wij hopen op 6 januari 2014 het glas met u te mogen heffen op een mooi 2014.

Inzamelen kerstbomen Zaltbommel
In Zaltbommel kunt u Kerstbomen gratis afleveren bij de milieustraat. De boom mag ook in kleine stukken in de groene container (deksel moet gesloten zijn). Op oudejaarsdag 31 december sluit de milieustraat Zaltbommel om 15.00 uur. Op eerste en tweede kerstdag en nieuwjaarsdag zijn alle milieustraten gesloten. Op de overige dagen gelden de gebruikelijke openingstijden.

Inzamelen kerstbomen Maasdriel
In Maasdriel zijn de volgende locaties aangewezen tot inzamelplaats van kerstbomen. U kunt uw kerstboom hier van 3 tot 13 januari 2014 brengen. De kerstbomen worden niet huis aan huis opgehaald.
 • Heerewaarden - Langestraat bij voetbalveld
 • Rossum - Parkeerplaats bij voetbalveld en Hogeweg bij glascontainer
 • Hurwenen - Groenestraat bij parkeerplaats voetbalveld
 • Alem - st. Odradastraat hoek Veerweg
 • Kerkdriel - Ipperakkeren bij parkeerplaats voetbalveld ; Paterstraat bij trapveld Bussenerweg; Kruidenlaan hoek Bulkseweg
 • Velddriel - Voorstraat op parkeerplaats naast de kerk
 • Hoenzadriel - Kivietsham bij glascontainer
 • Hedel - Winkelseweg bij parkeerplaats voetbalveld; Middelingenseweg bij trapveld; Kon. Wilhelminastraat bij hondentoilet
 • Ammerzoden - Heiligenweg op parkeerplaats voetbalveld; Jan de Witplein
 • Well - Maaijensweg op parkeerplaats voetbalveld
 • Wellseind - Wellseindsestraat hoek Boosterensteeg

Bron
Gemeente Maasdriel en Gemeente Zaltbommel
Datum
18 december 2013

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›De gemeenten Zaltbommel en Maasdriel wensen iedereen fijne kerstdagen en een gezellige en veilige jaarwisseling toe!


Activiteiten rondom de jaarwisseling
Tijdens de jaarwisseling en in de week hiervoor is er weer van alles te doen in de gemeente Zaltbommel. Comités en verenigingen doen ook dit jaar hun uiterste best om van de jaarwisseling een feest te maken.

Er is voor elk wat wils, voor jong én oud! Voor de kinderen wordt er bijvoorbeeld een kinderkookcircus georganiseerd. Ook kunt u deelnemen aan verschillende winterwandelingen, stamppotbuffetten, bingo en klaverjastoernooien en worden er verschillende oud en nieuwfeesten georganiseerd.

Veel horecagelegenheden zijn met de jaarwisseling langer open dan normaal, ook rond middernacht is er genoeg te doen in de gemeente. U vind in de UITagenda een overzicht van alle activiteiten.

Valentijnsdag
Uitgelicht
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg, Bakker en hun team vormen samen een bijzonder administratie- en advieskantoor in het hartje van Zaltbommel.
Lees verder ›
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Een gastvrije, comfortabele thuishaven met 450 ligplaatsen, werkplaats en winkel. Voorzien van Eco-Label ‘de Blauwe Vlag’.
Lees verder ›
Kasteel Ammersoyen
Kasteel Ammersoyen
Strategisch gelegen tussen Maas en Waal in het schitterende rivierenland van de Bommelerwaard, ligt één van de best bewaarde middeleeuwse kastelen van Nederland.
Lees verder ›
B&B D'waalgasten
B&B D'waalgasten
Riet en Evert hebben het achterhuis van de Boerenhoeve omgebouwd tot een comfortabel gastenverblijf met drie tweepersoonskamers, een keuken en een badkamer. Zeer goed bereikbaar.
Lees verder ›
't Stadscafé Zaltbommel
't Stadscafé Zaltbommel
Het bruisende middelpunt van Zaltbommel. Het terras op de Markt is de ‘huiskamer’  van Zaltbommel.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden