over ons | adverteren | sitemap | contact

Bijzonder transport tussen Brakel en Andel


Deel deze pagina

BRAKEL – Donderdagavond vond een bijzonder transport plaats tussen Brakel en Andel. Het ging om een brugdeel met bestemming Panama. Het gevaarte had de afmeting van 7.20 meter breed bij 6.00 meter hoog en woog 62 ton. Een mooie klus voor transportbedrijf Eljo Exalto.

Verkeersborden en lichtmasten die in de weg stonden moesten wijken en zelfs de Van Heemstraweg (N322) werd tijdelijk afgezet. Het vervoer had circa een uur nodig om de afstand tussen Brakel en Andel (5 km) te voltooien.

Bestemming: Panama
De twee metalen gevaartes waren bij Van der Zalm Metaaltechniek in Brakel in elkaar gezet en moesten per vrachtwagen naar Andel. Daar worden ze op het terrein van De Heus Veevoerder op een groot ponton geladen. Via het water zullen ze vervolgens naar Rotterdam gaan en dan naar Panama waar ze als ondersteuning voor een brug gebruikt zullen gaan worden.

 
Uitgelicht
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›
Slot Loevestein
Slot Loevestein
Het verhaal van Hugo de Groot en de boekenkist kent iedereen, maar er is zoveel meer te beleven op Slot Loevestein!
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
Solipsis B.V.
Solipsis B.V.
Comfort Class in ICT. Een pragmatische, ervaren en betrouwbare ICT-partner waarmee u een goede ICT-infrastructuur realiseert op comfortabele wijze.
Lees verder ›
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht is gelegen aan de Waaldijk in het rustieke Hurwenen. U kunt overnachten in één van onze kamers of in ons vakantiehuisje.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › test - Van den Oever
Uw advertentie hier?
Krant lezen
Uw advertentie hier?
Zakelijk leasen | Financial Lease
Uw advertentie hier?
Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden