over ons | adverteren | sitemap | contact

Bibliotheek Zaltbommel verkoopt toptitels


Deel deze pagina

Bibliotheek Rivierenland heeft de afgelopen jaren in veelvoud toptitels aangeschaft om haar leden zo snel mogelijk met de nieuwste boeken van dienst te kunnen zijn. Zo nu en dan is het tijd voor een grote opruimactie. Maandag 18 april start in Bibliotheek Zaltbommel de verkoop van stapels voormalige toptitels.

Voor iedereen geldt; kom neuzen en sla je slag! Van maandag 18 tot en met zaterdag 23 april liggen honderden voormalige toptitels te wachten op een nieuwe eigenaar. De boeken worden verkocht tegen zeer lage prijzen; € 2,50 per boek of vijf boeken voor een tientje. Iedereen is welkom.

De ervaring leert dat de boeken razendsnel de deur uitvliegen. De verkoop vindt plaats tijdens de openingstijden van de bibliotheek aan de Courtine 2a in Zaltbommel. Iedereen is van harte welkom te komen neuzen, zowel leden als niet-leden van de bibliotheek. Reserveren van voormalige toptitels is niet mogelijk en de ervaring leert dat de boeken gretig aftrek vinden. Dus wie het eerst komt, het eerst maalt! Het is overigens alleen mogelijk om contant te betalen.

 
Uitgelicht
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›
Slot Loevestein
Slot Loevestein
Het verhaal van Hugo de Groot en de boekenkist kent iedereen, maar er is zoveel meer te beleven op Slot Loevestein!
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
Solipsis B.V.
Solipsis B.V.
Comfort Class in ICT. Een pragmatische, ervaren en betrouwbare ICT-partner waarmee u een goede ICT-infrastructuur realiseert op comfortabele wijze.
Lees verder ›
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht is gelegen aan de Waaldijk in het rustieke Hurwenen. U kunt overnachten in één van onze kamers of in ons vakantiehuisje.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
Zakelijk leasen | Financial Lease
Uw advertentie hier?
Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden