over ons | adverteren | sitemap | contact

Bestuur Binnenstadsfonds Zaltbommel gestart


Deel deze pagina

Huibert van der Ven (voorzitter), Kirsten Heukels (secretaris), Leo van Dalen (penningmeester, Mikel Moolenaar (vice-voorzitter) en Rob Muller (algemeen bestuurslid) vormen het bestuur van het Binnenstadsfonds Zaltbommel.

Met dit fonds bepalen ondernemers in de Zaltbommelse binnenstad met elkaar welke collectieve uitgaven zij jaarlijks willen doen om de vitaliteit van de binnenstad te behouden en te verhogen. In het najaar nodigt het bestuur alle bijdrageplichtige ondernemers uit voor een bijeenkomst om haar plannen te bespreken. Wethouder Looijen: “Dit is een bestuur dat de pluriformiteit van de binnenstad weerspiegelt.”

Fonds voor en door ondernemers
Het Binnenstadsfonds wordt gevoed door reclamebelasting en is vóór ondernemers, dóór ondernemers. De reclamebelasting is op 1 juli ingevoerd waarmee het fonds tot stand komt. Stichting Binnenstadsfonds Zaltbommel beheert dit fonds.

Het kan bijvoorbeeld worden ingezet voor evenementen, promotie, een binnenstadsmanager en camerabeveiliging. In de komende periode gaat het bestuur enthousiast aan de slag. Aan het einde van de zomer wordt de stichting formeel opgericht bij de notaris. De komende weken werken ze onder meer aan de inrichting van de Stichting Binnenstadsfonds Zaltbommel.
 
Uitgelicht
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›
Slot Loevestein
Slot Loevestein
Het verhaal van Hugo de Groot en de boekenkist kent iedereen, maar er is zoveel meer te beleven op Slot Loevestein!
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
Solipsis B.V.
Solipsis B.V.
Comfort Class in ICT. Een pragmatische, ervaren en betrouwbare ICT-partner waarmee u een goede ICT-infrastructuur realiseert op comfortabele wijze.
Lees verder ›
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht is gelegen aan de Waaldijk in het rustieke Hurwenen. U kunt overnachten in één van onze kamers of in ons vakantiehuisje.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › test - Van den Oever
Uw advertentie hier?
Zakelijk leasen | Financial Lease
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden