over ons | adverteren | sitemap | contact

Bermverharding langs de Waaldijk


Deel deze pagina

Dorpsraad Hurwenen is verheugd met het bericht van de gemeente Maasdriel over de bermverharding langs de Waaldijk. Sinds een jaar brengt de Dorpsraad Hurwenen dit punt onder de aandacht van de gemeente.

Velen van ons zijn al eens onzacht in aanraking gekomen met de gaten in de wegberm. En ook velen zien met lede ogen aan dat deze gaten dan slechts tijdelijk worden aangevuld met grind en zand. Op aandringen van de Dorpsraad komt daar nu verandering is. De vervolgstap is om snelheidsbeperkende maatregelen te nemen. Er wordt in onze ogen te hard gereden op de dijk en dat moet natuurlijk niet erger worden met een veilige berm! Op de Waaldijk zal bermstabilisatie met grastegels worden aangebracht. De wegwerkzaamheden vinden plaats op de Waaldijk tussen de Jannestraat en de Dorpstraat.

Tijdelijk gesloten 20-09 / 26-09
Gezien de werkzaamheden en het uitharden van de bermverharding is het noodzakelijk om de Waaldijk van 20 t/m 26 september af te sluiten d.m.v. een geslotenverklaring in te stellen. De Waaldijk is gelegen buiten de bebouwde kom en heeft een maximumsnelheid van 80 km/uur. Deze straat is in beheer bij de gemeente Maasdriel. De bovengenoemde verkeersmaatregel kan worden bewerkstelligd door het plaatsen van de daarvoor benodigde bebording met ter aanvulling dranghekken.

Omleidingsroutes
Het onderliggende wegennet zal voldoende alternatieven bieden voor het verkeer, waarbij sprake is van een beperkte omrijdafstand. De bovengenoemde maatregelen worden zodanig uitgevoerd dat deze geen belemmeringen opleveren voor hulpdiensten.

Datum
15 september 2017

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag
Uitgelicht
Cynthia Brandwijk fotografie
Cynthia Brandwijk fotografie
Freelance fotografe voor zowel de zakelijke als persoonlijke markt. Professionele foto’s met een persoonlijke touch..
Lees verder ›
CHiLLrunning
CHiLLrunning
CHiLLrunning is in het leven geroepen door hardlooptrainers Karen de Bondt en Pieter Elias. Het is hardlopen met specifieke aandacht voor ademhalingstechniek en ontspanning. 
Lees verder ›
Autoservice Valentijn
Autoservice Valentijn
Een universeel autobedrijf, waar u terecht kun voor reparatie van alle merken auto's, lichte bedrijfsauto's en campers.
Lees verder ›
Atelier De Gevleugelde Ezel
Atelier De Gevleugelde Ezel
Concertpianiste Mascha van Peijpe en haar man, de schilder Dick Haakman, organiseren al 20 jaar lang kamermuziekconcerten in een unieke ambiance.
Lees verder ›
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht is gelegen aan de Waaldijk in het rustieke Hurwenen. U kunt overnachten in één van onze kamers of in ons vakantiehuisje.
Lees verder ›
Servicepunt AutoMobiel
Servicepunt AutoMobiel
Voor inwoners zonder vervoer start in de gemeente Zaltbommel ‘Servicepunt AutoMobiel’. Deze vrijwillige vervoersdienst is dé oplossing om van A naar B te komen.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › adverteren
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
Bolcombanner
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden