over ons | adverteren | sitemap | contact

Benefietweekend Restaurant Dukdalf levert meer dan 5.000 euro op voor het Alpe díHuZes


Deel deze pagina

Restaurant Dukdalf
Restaurant Dukdalf
Een weekend van acties ten behoeve van Alpe d’HuZes hebben op 26 en 27 mei in Restaurant Dukdalf in Kerkdriel meer dan € 5.000,- opgehaald. Dit bedrag komt helemaal ten goede aan KWF Kankerbestrijding waarmee zij mensen goed kunnen faciliteren om goed, gelukkig en gezond te kunnen leven met kanker.

Op zondagmiddag is de aftrap geweest met onder andere live muziek.

Maandagavond vond er een benefietdiner plaats. Onder leiding van chef-kok Hein Visser en met hulp van de personeel van Dukdalf en vrijwilligers hebben circa 50 gasten in ongedwongen sfeer genoten van een heerlijk zes gangendiner. Gerechten als sushi, een runderhaas en een schitterend chocolade-aardbeiendessert zijn gedurende de avond gepasseerd.

Betty van de Berg heeft de avond passend geopend met een gedicht over de strijd van het leven met kanker en de strijd om de berg op te fietsen. Gedurende de avond was er de mogelijkheid om lootjes te kopen voor de loterij met prachtige prijzen zoals een sushimenu, een wijnworkshop, toegangsbewijzen voor de Haringparty in Dukdalf op 21 juni en als hoofdprijs een een weekendje weg in een bungalowpark.

‘Alle opbrengsten gaan naar het goede Alpe d’HuZes’
’Het is ongelooflijk bijzonder wat hier vanavond gebeurd is’ zeggen de initiatiefnemers voor dit Benefietdiner, Bart Rutten en Marjolein Schipper. “Alles van deze avond is volledig gesponsord door verschillende sponsoren; van het drankje bij binnenkomst tot de koffie achteraf, de heerlijke wijnen, het gebruik van het restaurant en alle tijd die Hein en Jeroen van Dukdalf samen met hun werknemers hierin hebben gestopt.” Alleen hierdoor is het mogelijk om het 100 % anti strijkstokbeleid dat stichting Alped’HuZes voorstaat te realiseren. Doordat alle deelnemers minimaal € 66 hebben betaald om aan het diner deel te mogen nemen en er meer dan 200 lootjes verkocht zijn, bedroeg de totale opbrengst van het diner bijna € 6.000.

Andere initiatieven
Er zijn dit jaar meer dan 8.000 deelnemers aan de Alped’Huzes, waarbij de deelnemers tot 6 maal op een dag de Alpe d’Huez gaan beklimmen. Deze deelnemers, waarvan er een groot deel uit de omgeving komen, organiseren allemaal verschillende activiteiten in aanloop naar 5 en 6 juni, met als uiteindelijke doel zoveel mogelijk geld binnen te halen. Kijk voor meer informatie op www.opgevenisgeenoptie.nl.
Datum
29 mei 2013

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag
Uitgelicht
B&B D'waalgasten
B&B D'waalgasten
Riet en Evert hebben het achterhuis van de Boerenhoeve omgebouwd tot een comfortabel gastenverblijf met drie tweepersoonskamers, een keuken en een badkamer. Zeer goed bereikbaar.
Lees verder ›
Biologisch Fruitbedrijf De Sterregaard
Biologisch Fruitbedrijf De Sterregaard
Tussen Hedel en Ammerzoden staat een boomgaard met verschillende oud-Hollandse vruchten. Laat je elke week verrassen met een abonnement op een biologische groente- en fruitpakket!
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
Cynthia Brandwijk fotografie
Cynthia Brandwijk fotografie
Freelance fotografe voor zowel de zakelijke als persoonlijke markt. Professionele foto’s met een persoonlijke touch..
Lees verder ›
Speeltuin Nederhemert
Speeltuin Nederhemert
Wat in 1915 begon als kleine speelplek met een schommel en een wip bij een theehuis is nu uitgegroeid tot een nostalgische speeltuin die doet denken aan grootmoederstijd.
Lees verder ›
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg, Bakker en hun team vormen samen een bijzonder administratie- en advieskantoor in het hartje van Zaltbommel.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden