over ons | adverteren | sitemap | contact

Benefietweekend Restaurant Dukdalf levert meer dan 5.000 euro op voor het Alpe díHuZes


Deel deze pagina

Restaurant Dukdalf
Restaurant Dukdalf
Een weekend van acties ten behoeve van Alpe d’HuZes hebben op 26 en 27 mei in Restaurant Dukdalf in Kerkdriel meer dan € 5.000,- opgehaald. Dit bedrag komt helemaal ten goede aan KWF Kankerbestrijding waarmee zij mensen goed kunnen faciliteren om goed, gelukkig en gezond te kunnen leven met kanker.

Op zondagmiddag is de aftrap geweest met onder andere live muziek.

Maandagavond vond er een benefietdiner plaats. Onder leiding van chef-kok Hein Visser en met hulp van de personeel van Dukdalf en vrijwilligers hebben circa 50 gasten in ongedwongen sfeer genoten van een heerlijk zes gangendiner. Gerechten als sushi, een runderhaas en een schitterend chocolade-aardbeiendessert zijn gedurende de avond gepasseerd.

Betty van de Berg heeft de avond passend geopend met een gedicht over de strijd van het leven met kanker en de strijd om de berg op te fietsen. Gedurende de avond was er de mogelijkheid om lootjes te kopen voor de loterij met prachtige prijzen zoals een sushimenu, een wijnworkshop, toegangsbewijzen voor de Haringparty in Dukdalf op 21 juni en als hoofdprijs een een weekendje weg in een bungalowpark.

‘Alle opbrengsten gaan naar het goede Alpe d’HuZes’
’Het is ongelooflijk bijzonder wat hier vanavond gebeurd is’ zeggen de initiatiefnemers voor dit Benefietdiner, Bart Rutten en Marjolein Schipper. “Alles van deze avond is volledig gesponsord door verschillende sponsoren; van het drankje bij binnenkomst tot de koffie achteraf, de heerlijke wijnen, het gebruik van het restaurant en alle tijd die Hein en Jeroen van Dukdalf samen met hun werknemers hierin hebben gestopt.” Alleen hierdoor is het mogelijk om het 100 % anti strijkstokbeleid dat stichting Alped’HuZes voorstaat te realiseren. Doordat alle deelnemers minimaal € 66 hebben betaald om aan het diner deel te mogen nemen en er meer dan 200 lootjes verkocht zijn, bedroeg de totale opbrengst van het diner bijna € 6.000.

Andere initiatieven
Er zijn dit jaar meer dan 8.000 deelnemers aan de Alped’Huzes, waarbij de deelnemers tot 6 maal op een dag de Alpe d’Huez gaan beklimmen. Deze deelnemers, waarvan er een groot deel uit de omgeving komen, organiseren allemaal verschillende activiteiten in aanloop naar 5 en 6 juni, met als uiteindelijke doel zoveel mogelijk geld binnen te halen. Kijk voor meer informatie op www.opgevenisgeenoptie.nl.
Datum
29 mei 2013

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag
Uitgelicht
BOB de Brouwerij Bus
BOB de Brouwerij Bus
Zin om een gezellig avondje te borrelen, maar niemand wil BOB’en? Of gewoon geen zin om te fietsen? Dan is dit de BOB de Brouwerij Bus de ideale oplossing!
Lees verder ›
Autoservice Valentijn
Autoservice Valentijn
Een universeel autobedrijf, waar u terecht kun voor reparatie van alle merken auto's, lichte bedrijfsauto's en campers.
Lees verder ›
Restaurant en B&B Het Oude Veerhuis Heerewaarden
Restaurant en B&B Het Oude Veerhuis Heerewaarden
Sinds 1875, authentiek en sfeervol zalmrestaurant en B&B. Serveert wilde, Schotse en Ierse zalm en biologisch vlees uit de streek. Beschikt over twee B&B kamers en heeft een voetveer voor de deur.
Lees verder ›
Slot Loevestein
Slot Loevestein
Het verhaal van Hugo de Groot en de boekenkist kent iedereen, maar er is zoveel meer te beleven op Slot Loevestein!
Lees verder ›
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg, Bakker en hun team vormen samen een bijzonder administratie- en advieskantoor in het hartje van Zaltbommel.
Lees verder ›
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Een gastvrije, comfortabele thuishaven met 450 ligplaatsen, werkplaats en winkel. Voorzien van Eco-Label ‘de Blauwe Vlag’.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Digitaalburg
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
bob
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
bob2
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden