over ons | adverteren | sitemap | contact

Begin maart opruimactie fietsenstalling NS Zaltbommel


Deel deze pagina

ZALTBOMMEL - In de eerste week van maart is er weer een handhavingsactie in de fietsenstalling bij het NS station in Zaltbommel. De Bijzonder Opsporings Ambtenaren (BOA’s) en de buitendienst van de gemeente voeren weesfietsen, fietswrakken en verkeer gestalde fietsen af.

De actie richt zich op de fietsen in de stalling en de gangpaden, maar ook op de fietsen die geparkeerd worden voor de stalling, waar dat niet is toegestaan. Een opvallende lichtkar op het NS station wijst tijdens de actie reizigers erop hun fiets in de stalling te plaatsen en dat foutgeparkeerde fietsen worden afgevoerd.

Wethouder Bragt:
“Het parkeren van fietsen is al lange tijd een probleem bij het NS station. We constateren dat, ook na eerdere acties, er nog steeds te veel fietsen verkeerd worden geplaatst. Dat is vervelend voor wie zijn fiets wil stallen en de foutgeparkeerde fietsen zorgen ook voor gevaarlijke situaties. Met deze acties zorgen we voor voldoende ruimte voor fietsen. Want teveel ongebruikte fietsen nemen kostbare plaatsen in de rekken. Ook treden we op tegen verkeerd geparkeerde fietsen op het voorterrein en in de stalling.”

Waar gaan de afgevoerde weesfietsen en fietswrakken heen?
Weesfietsen, (fietsen die ongebruikt in de stalling worden achtergelaten) fietswrakken en verkeerd gestalde fietsen worden tijdelijk gestald bij de buitendienst in Gameren. Deze fietsen worden daar geregistreerd.

Fiets kwijt?
Mensen die vermoeden dat hun fiets is afgevoerd omdat hij lange tijd onbeheerd bij het NS station stond of verkeerd geparkeerd stond, kunnen tijdens kantooruren contact opnemen met de buitendienst op telefoonnummer 14 0418. Als hun fiets inderdaad bij de buitendienst staat, kan deze daar worden afgehaald.
Uitgelicht
BBQ-restaurant Brandend Zand
BBQ-restaurant Brandend Zand
Een bijzondere eetgelegenheid voor lunch, borrel en diner.  In dit gezellige restaurant, met stoere veranda en uitzicht over de Zandmeren, voelt iedereen zich direct thuis!
Lees verder ›
Sloepenverhuur Bommelerwaard
Sloepenverhuur Bommelerwaard
Jachthaven de Maas. Verhuur van sloepen en zeilboten. Een vaarbewijs is niet nodig. U vaart er zó mee weg! Tevens jachtmakelaar in motorboten, taxaties, in- en verkoop. 
Lees verder ›
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg, Bakker en hun team vormen samen een bijzonder administratie- en advieskantoor in het hartje van Zaltbommel.
Lees verder ›
Het Hof
Het Hof
In hartje Zaltbommel vind je een prachtige ruimte voor feesten en partijen met een warm hart voor kunst en cultuur.
Lees verder ›
Biologische boerderij en B&B Schuttershof
Biologische boerderij en B&B Schuttershof
Gemengd biologisch boerenbedrijf met koeien, varkens en schapen, een boerderijwinkel met uitsluitend biologische producten en een Bed & Breakfast. Rondleidingen op afspraak.
Lees verder ›
B&B De Bloesemhof
B&B De Bloesemhof
Sfeervol overnachten in een rustige landelijke omgeving. Twee knusse moderne en comfortabele gastenverblijven met ruime voorzieningen.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Bolcombanner
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
Digitaalburg
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden