over ons | adverteren | sitemap | contact

Beersteeg-West krijgt hospice, atelierwoningen en stadstuinderij


Deel deze pagina

De gemeente Zaltbommel presenteert op 15 mei de plannen en de beoogde inrichting voor het gebied Beersteeg-West. Bewoners uit de gemeente droegen diverse initiatieven aan voor dit gebied. Dit zijn een hospice, woningen met atelier en een stadstuinderij. Deze initiatieven kregen een plek in het plan. In het plan is ook de aanleg van een half verharde parkeerplaats opgenomen. Die kan gebruikt worden als het hoog water is of bij grote evenementen in de binnenstad.

Inloopavond op 15 mei

Iedereen is welkom om de conceptplannen te bekijken op dinsdag 15 mei. De gemeente organiseert dan een inloopavond tussen 19.00 en 20.30 uur in het clubgebouw van hengelsportvereniging Nieuw Leven, Beersteeg 4a in Zaltbommel. In het plan is rekening gehouden met de randvoorwaarden van het gebied en met wensen vanuit de meedenkavond van 29 november 2017. Vertegenwoordigers van de gemeente en ontwerpbureau Nieuw Blauw zijn aanwezig om het plan toe te lichten en vragen te beantwoorden.

Op de hoogte blijven?
Betrokkenen die op de hoogte willen blijven van het project krijgen het plan voor de inrichting en een korte toelichting per mail van de gemeente. Aanmelden voor deze mail en verdere updates over het project kan via beersteegwest@zaltbommel.nl onder vermelding van ‘Aanmelding mailing Beersteeg-West’. Vermeld daarbij uw naam en e-mailadres. Aanmelden voor updates over het project kan ook op de inloopavond.
Uitgelicht
Party-Cruises Bommelervaart en Princehof
Party-Cruises Bommelervaart en Princehof
Varen met de Bommelervaart is een belevenis! Dit prachtige, ruime schip in de haven van Zaltbommel heeft een warme uitstraling en is van alle gemakken voorzien.
Lees verder ›
Restaurant en B&B Het Oude Veerhuis Heerewaarden
Restaurant en B&B Het Oude Veerhuis Heerewaarden
Sinds 1875, authentiek en sfeervol zalmrestaurant en B&B. Serveert wilde, Schotse en Ierse zalm en biologisch vlees uit de streek. Beschikt over twee B&B kamers en heeft een voetveer voor de deur.
Lees verder ›
Speeltuin Nederhemert
Speeltuin Nederhemert
Wat in 1915 begon als kleine speelplek met een schommel en een wip bij een theehuis is nu uitgegroeid tot een nostalgische speeltuin die doet denken aan grootmoederstijd.
Lees verder ›
Slot Loevestein
Slot Loevestein
Het verhaal van Hugo de Groot en de boekenkist kent iedereen, maar er is zoveel meer te beleven op Slot Loevestein!
Lees verder ›
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
Solipsis B.V.
Solipsis B.V.
Comfort Class in ICT. Een pragmatische, ervaren en betrouwbare ICT-partner waarmee u een goede ICT-infrastructuur realiseert op comfortabele wijze.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Bolcombanner
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
Digitaalburg
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden