over ons | adverteren | sitemap | contact

Autocrash A2: politie zoekt verdachten en getuigen


Deel deze pagina

Waardenburg - In de nacht van woensdag op donderdag, rond de klok van 02.00 uur, is een auto met hoge snelheid op de A2, ter hoogte van de afrit Waardenburg en Haaften gecrasht en in brand gevlogen. De A2 en de A15 zijn tot 06.00 uur gedeeltelijk afgesloten geweest. De inzittenden zijn de auto uitgekomen en op de vlucht geslagen. Er werd meteen een zoekactie opgezet waarbij ook gebruik is gemaakt van de politiehelikopter.

Volgens een getuige zou er sprake zijn van drie inzittenden waarvan er één gewond was en niet zelf kon lopen. Er zou iemand bij de gecrashte auto hebben stilgestaan. Als deze persoon zich herkent in dit verhaal meldt u zich dan bij de politie.

Een eerste onderzoek van de verkeersongevallen analyse (VOA), laat zien dat de auto met zeer hoge snelheid reed, een klapband kreeg en toen tegen de vangrail is gebotst. Vervolgens is de auto nog zo’n 300 meter doorgeschoven en vervolgens op de linker rijstrook tot stilstand gekomen. Kort daarna vloog de auto in brand. De inzittenden sloegen op de vlucht.

In de auto trof de politie gasflessen en inbrekersmateriaal aan. De politie is enkele uren bezig geweest met het onderzoek ter plaatse. Vandaag zal het onderzoek worden voortgezet.

Getuigenoproep
De politie wil graag in contact komen met mensen die menen wat gezien te hebben. Vooral getuigen die de auto hebben zien rijden en ook getuigen die mogelijk de verdachten hebben zien weg lopen worden dringend verzocht zich te melden.

De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.
 
https://www.politie.nl
Datum
14 juli 2016

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Krant lezen
Uw advertentie hier?
Uitgelicht
B&B De Bloesemhof
B&B De Bloesemhof
Sfeervol overnachten in een rustige landelijke omgeving. Twee knusse moderne en comfortabele gastenverblijven met ruime voorzieningen.
Lees verder ›
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›
CHiLLrunning
CHiLLrunning
CHiLLrunning is in het leven geroepen door hardlooptrainers Karen de Bondt en Pieter Elias. Het is hardlopen met specifieke aandacht voor ademhalingstechniek en ontspanning. 
Lees verder ›
Cynthia Brandwijk fotografie
Cynthia Brandwijk fotografie
Freelance fotografe voor zowel de zakelijke als persoonlijke markt. Professionele foto’s met een persoonlijke touch..
Lees verder ›
Het Hof
Het Hof
In hartje Zaltbommel vind je een prachtige ruimte voor feesten en partijen met een warm hart voor kunst en cultuur.
Lees verder ›
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
De Rietschoof is een vrolijk feestcafé gevestigd in de voormalige stoeterij op camping de Rietschoof (25 hectare) met een prachtig uitzicht op de Andelse Maas.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Krant lezen
Uw advertentie hier?
Zakelijk leasen | Financial Lease
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden