over ons | adverteren | sitemap | contact

Auto belandt in tuin in Velddriel (video)


Deel deze pagina

Zondag 14 juni vond een eenzijdig ongeval plaats op de N831 in Velddriel en belandde een auto in een tuin. Een 26-jarige automobilist uit de gemeente Maasdriel raakte hierbij gewond. Een video van André Versteeg (AV Media productions).

Omstreeks 22.00 uur is een auto door nog onbekende oorzaak over de kop geslagen en in een naastgelegen sloot tot stilstand gekomen. De bestuurder, een 26-jarige man uit de gemeente Maasdriel, heeft zichzelf uit de auto kunnen bevrijden en werd door een omstander naar een nabijgelegen woning gebracht. Daar werd hij door ambulancepersoneel onderzocht. Hij is vervolgens met onbekend letsel door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Het is nog onbekend hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. Wel bestond het vermoeden dat de bestuurder onder invloed verkeerde van verdovende middelen. Door een GGD-arts werd in het ziekenhuis een bloedproef afgenomen.

Een video van André Versteeg (AV Media productions).

 
Uitgelicht
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›
Slot Loevestein
Slot Loevestein
Het verhaal van Hugo de Groot en de boekenkist kent iedereen, maar er is zoveel meer te beleven op Slot Loevestein!
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
Solipsis B.V.
Solipsis B.V.
Comfort Class in ICT. Een pragmatische, ervaren en betrouwbare ICT-partner waarmee u een goede ICT-infrastructuur realiseert op comfortabele wijze.
Lees verder ›
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht is gelegen aan de Waaldijk in het rustieke Hurwenen. U kunt overnachten in één van onze kamers of in ons vakantiehuisje.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › adverteren
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
Krant lezen
Uw advertentie hier?
Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden