over ons | adverteren | sitemap | contact

Antoinette van Pouderoijen mag optreden met Karin Bloemen


Deel deze pagina

Antoinette van Pouderoijen uit Zuilichem mag samen met Karin Bloemen een duet zingen tijdens de voorstelling op 26 januari! Na een zinderende talentenjacht zijn er drie inzendingen opgestuurd naar Karin Bloemen en zij heeft uiteindelijk gekozen wie er met haar op het podium mag.

Eerder was reeds bekendgemaakt dat Michelle Bullens uit Zaltbommel, de 11-jarige Lynn Kools en het duo Soraya Oosterbaan en Wendy van der Torre van Remedy2 de beste waren volgens de deskundige jury Melissa Janssen, Rosanne de With en Anneke Knuvers. Echter heeft Michelle laten weten dat zij helaas is verhinderd op 26 januari en om die reden is ook het optreden van de nummer vier Antoinette van Pouderooijen voorgelegd aan Karin Bloemen.

Karin Bloemen heeft via haar management laten weten dat ze de drie inzendingen neutraal heeft beoordeeld en puur heeft gekeken naar de kwaliteit van de zang en het optreden. Door die insteek is Antoinette alsnog de gelukkige en mag zij met ‘La Bloemen’ op het podium staan.

Er zijn nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Wanneer: donderdag 26 januari 2017 - 20:15 uur
Waar: de Poorterij, Nieuwstraat 2 in Zaltbommel
Entree: € 28,50
Kaarten te verkrijgen via www.de-poorterij.nl of 0418-726810
 
Uitgelicht
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›
Slot Loevestein
Slot Loevestein
Het verhaal van Hugo de Groot en de boekenkist kent iedereen, maar er is zoveel meer te beleven op Slot Loevestein!
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
Solipsis B.V.
Solipsis B.V.
Comfort Class in ICT. Een pragmatische, ervaren en betrouwbare ICT-partner waarmee u een goede ICT-infrastructuur realiseert op comfortabele wijze.
Lees verder ›
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht is gelegen aan de Waaldijk in het rustieke Hurwenen. U kunt overnachten in één van onze kamers of in ons vakantiehuisje.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › smienk trapliften
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
test - Van den Oever
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden