?> Amsterdammer slachtoffer van straatroof in Zaltbommel - Bommelerwaardgids
over ons | adverteren | sitemap | contact

Amsterdammer slachtoffer van straatroof in Zaltbommel


Deel deze pagina

Een 26-jarige Amsterdammer is donderdagnacht in Zaltbommel het slachtoffer geworden van een straatroof. Een tot dusver onbekende man ging er vandoor met de telefoon van het slachtoffer. De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op te reageren.

Het slachtoffer liep omstreeks 00.25 uur over de Gisbert Schairtweg richting Steenweg. Ter hoogte van het verzorgingstehuis werd hij aangesproken door een fietser die vroeg of hij even de telefoon van de Amsterdammer mocht lenen. De man wilde er vervolgens mee vandoor gaan. Toen de Amsterdammer hem tegen wilde houden trapte de man van zich af en bedreigde hem. De man ging er uiteindelijk vandoor richting de Johan van Oldenbarneveldtstraat. Het slachtoffer zette nog de achtervolging in via de Hugo de Grootstraat, Prins van Oranjestraat maar moest de achtervolging staken.

Signalement
Volgens het slachtoffer ging het om een 30 a 35-jarige blanke man met halflang krullen en donkerblond haar. De man droeg een klein brilletje met een vierkant montuur en had een slank postuur. Hij reed op een zwarte Oma-fiets met een geroest stuur. Getuigen, die iets van de straatroof hebben gezien of gehoord of die menen de dader te herkennen aan het signalement worden verzocht contact op te nemen. De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844.
 
Uitgelicht
WEA Rivierenland Accountants & Adviseurs
WEA Rivierenland Accountants & Adviseurs
Met acht vestigingen, één van de belangrijkste accountants- en belastingadvieskantoren voor het mkb in Rivierengebied.
Lees verder ›
Smienk Trapliften B.V.
Smienk Trapliften B.V.
Levert kwalitatieve, gebruikte trapliften door heel Nederland met 5 jaar garantie. Vraag een vrijblijvende offerte aan of bekijk de videopresentatie.
Lees verder ›
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Een gastvrije, comfortabele thuishaven met 450 ligplaatsen, werkplaats en winkel. Voorzien van Eco-Label ‘de Blauwe Vlag’.
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
B&B De Bloesemhof
B&B De Bloesemhof
Sfeervol overnachten in een rustige landelijke omgeving. Twee knusse moderne en comfortabele gastenverblijven met ruime voorzieningen.
Lees verder ›
B&B D'waalgasten
B&B D'waalgasten
Riet en Evert hebben het achterhuis van de Boerenhoeve omgebouwd tot een comfortabel gastenverblijf met drie tweepersoonskamers, een keuken en een badkamer. Zeer goed bereikbaar.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › smienk trapliften
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
Zakelijk leasen | Financial Lease
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden