over ons | adverteren | sitemap | contact

Altijd al willen stralen als een ster?


17 September: Gratis Musical les


Deel deze pagina

In de Kreek in Kerkdriel en in de Poorterij in Zaltbommel zijn de muzieklessen van Main Music School weer begonnen. Komend seizoen wordt hard gestudeerd op gitaar, zang, drum en keyboard/piano. Speciaal is de Musicalles voor kinderen vanaf 7 jaar, gegeven door multitalent en cabaretfestival finalist Kiki Schippers.

Gratis Proefles
Op woensdag 17 september organiseert Main Music School een gratis proeflesmiddag voor kinderen die graag eens musicalles willen proberen. In de Poorterij in Zaltbommel start er om 15:00 uur een groep voor kinderen van 7-12 jaar en om 17:00 uur een groep voor kinderen vanaf 12 jaar.

Muziek en theater
Onder leiding van Kiki Schippers leer je de kneepjes van het vak. Je leert je bewegen als een vlinder, zingen als een nachtegaal en stralen als een ster. Liedjes uit bestaande musicals worden vermengd met eigen verzinsels en je zult leren als groep en als solist je mannetje te kunnen staan.

Meedoen met Musical-les?
In de theaterlessen werk je spelenderwijs aan geloofwaardigheid en expressie. Het is goed te volgen als aanvulling op muzieklessen en als voorbereiding op grotere musicals en producties. Stuur een email naar info@mainmusicschool.nl als je het leuk lijkt om te komen kijken en mee te doen.

Meedoen met muziekles?
Main Music School geeft les op gitaar (elektrisch of akoestisch), basgitaar, keyboard, piano, drums en zang. Er zijn groepslessen, duolessen en individuele lessen. Leerlingen uit de gemeente Zaltbommel die muziekles volgen bij de Main Music School in de Poorterij, hebben de mogelijkheid op subsidie. Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Bel dan gerust met Main Music School - 0487-844 773 Vraag vrijblijvend een proefles aan >

Nieuwe lokalen
In MFC De Kreek heeft Main Music School onlangs twee gloednieuwe ruimtes betrokken. Dit betekent een extra frisse start van het nieuwe schooljaar!

Uitgelicht
Paddestoelenrijk
Paddestoelenrijk
In Rossum vind je allerlei exotische zwammen zoals de Shii-take,  de harige Pom pom Blanc en de Pioppino.
Lees verder ›
Het Hof
Het Hof
In hartje Zaltbommel vind je een prachtige ruimte voor feesten en partijen met een warm hart voor kunst en cultuur.
Lees verder ›
Party-Cruises Bommelervaart en Princehof
Party-Cruises Bommelervaart en Princehof
Varen met de Bommelervaart is een belevenis! Dit prachtige, ruime schip in de haven van Zaltbommel heeft een warme uitstraling en is van alle gemakken voorzien.
Lees verder ›
Kasteel Ammersoyen
Kasteel Ammersoyen
Strategisch gelegen tussen Maas en Waal in het schitterende rivierenland van de Bommelerwaard, ligt één van de best bewaarde middeleeuwse kastelen van Nederland.
Lees verder ›
Cynthia Brandwijk fotografie
Cynthia Brandwijk fotografie
Freelance fotografe voor zowel de zakelijke als persoonlijke markt. Professionele foto’s met een persoonlijke touch..
Lees verder ›
Slakkenkwekerij Slow Escargots
Slakkenkwekerij Slow Escargots
Een slakkenkwekerij bezoeken? Dat kan gewoon!  Lennard ter Hall kweekt escargots voor particulieren, horeca en groothandels. 
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Bolcombanner
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden