bird
maandag 23 november | 20.44 uur

Zaltbommelse coach bij RTL4

17-11-2020 14:00
uur
Foto Christien bijgesn-2
• Coach Christien van Zuthem. (Foto: aangeleverd)

ZALTBOMMEL – In het RTL4-programma ‘Ik zou wel eens willen weten’ beantwoordt Christien van Zuthem van Van Zuthem Coaching uit Zaltbommel de vraag van een kijker: “Wat is IEMT en waarvoor is het toepasbaar?”

Christien is coach in het Integraal Gezondheidscentrum in Zaltbommel en begeleidt mensen die privé of in hun werk niet lekker in hun vel zitten.

Krachtige coachmethode
IEMT staat voor Integral Eye Movement Therapie. Dit is een krachtige coachmethode die breed toepasbaar is, zowel voor volwassenen als kinderen. Bijvoorbeeld als je af wilt van angsten of vervelende emoties, als je vaak piekert of een depressie hebt, als je last hebt van onzekerheid, stress of in een burn-out zit. Ook werkt de methode heel goed bij ingrijpende levenservaringen, denk aan een verlies of een trauma.

Eén of enkele sessies
“Bij IEMT hoeven mensen alleen maar aan het vervelende gevoel of herinnering te denken en dan gaan we aan de slag. Dat vinden veel mensen fijn omdat ze dan niet over hun probleem of nare herinnering hoeven te vertellen. Mensen hebben al na één of enkele IEMT-sessies veel minder of geen klachten en ervaren meer ontspanning en een betere balans.”

Kijk voor meer informatie over Van Zuthem Coaching en IEMT op: www.vanzuthemcoaching.nl

Uitzending
De TV-uitzending is zondag 22 november om 13:30 uur op RTL 4.

Tags

christien van zuthem,van zuthem coaching,integraal gezondheidscentrum

Nieuws melden

Nieuws uit de regio melden?

Stuur jouw nieuws naar de redactie

zakelijk-leasen-2