bird
donderdag 25 april | 09.51 uur

VVD steekt horeca-ondernemers een hart onder de riem

24-01-2022 13:43
uur
0kerkdriel-1
• Bertus de Leeuw, Hans van der Zalm en Ko Hooijmans overhandigen een hart aan Gos, René en Vince van grand café Opa Pietje in Kerkdriel. (Foto: Alie Bakkenes)

BOMMELERWAARD – De VVD Bommelerwaard heeft horeca-ondernemers afgelopen vrijdag verrast met een bezoekje.

Lokale VVD’ers gingen langs bij alle horeca-ondernemers in de gemeenten Zaltbommel en Maasdriel. Dat waren er in totaal meer dan tachtig. Ze overhandigden de ondernemers een gevulde koek in de vorm van een hart om ze daarmee letterlijk een hart onder de riem te steken. De koeken waren gebakken door bakker Van Keulen.

Gevolgen
De VVD’ers gingen met de ondernemers in gesprek over de gevolgen van de coronamaatregelen voor hun onderneming, voor de werknemers en hun gezinnen die van de zaak afhankelijk zijn.

Verdraagzaamheid
De lokale VVD’ers bezochten zoveel mogelijk ondernemers in hun eigen woonplaats. De actie startte om 11:00 uur bij café restaurant de Verdraagzaamheid op de Waalkade in Zaltbommel, waarna alle vrijwilligers uitwaaierden over de hele Bommelerwaard.

Afkeuring
De VVD Bommelerwaard wil met deze actie begrip tonen voor deze ondernemers en hun afkeuring uitspreken over het gevoerde beleid in Den Haag.

Hieronder nog twee foto's van Wesley de Wit:

• Willemien van Gog-van Genderen bij Peter Jan Kaasjager van eetcafé 't Ouwe Mestershuis in Gameren.

 

• Theo Teelen overhandigt het hart aan Boudewijn Rensen van De Poorterij in Zaltbommel.

Tags

vvd zaltbommel,vvd maasdriel,hart voor de horeca