bird
donderdag 28 maart | 13.44 uur

Vrouw fietst drie keer over de A2

02-04-2021 10:10
uur
opdefiets-1
Foto: Politie De Waarden

ZALTBOMMEL – De politie heeft donderdagavond proces-verbaal opgemaakt tegen een vrouw, die drie keer over de A2 heeft gefietst.

De eerste melding kwam rond 17:15 uur. Agenten troffen de vrouw al fietsen aan ter hoogte van de afslag Zaltbommel. Ze begeleidden haar naar een veilige plek en gaven een bekeuring voor het fietsen op de snelweg.

Levensgevaarlijk
Omstreeks 19:00 uur werd opnieuw een melding gemaakt van een fietser op de snelweg. De politie heeft haar opnieuw van de weg afgehaald en haar duidelijk gemaakt dat dat levensgevaarlijk is. “We voelden de bui al hangen en waarschuwden haar ook dat haar fiets in beslag zou worden genomen als ze nogmaals over de snelweg zou fietsen”, meldt Politie Bommelerwaard op facebook.

Veilige plek
Dezelfde avond om 20:45 uur werd de politie weer gebeld over een vrouw die fietste over de A2. Dit keer had de melder haar zelf van de snelweg gehaald en naar een veilige plek gebracht. “Wij vonden het wel genoeg en wilden voorkomen dat ze weer de snelweg op kon fietsen”, aldus de politie. De fiets is dan ook in beslag genomen en er werd proces-verbaal opgemaakt.

Waarom de vrouw steeds weer over de A2 wilde fietsen is niet bekend.

Tags

op de fiets over a2