bird
vrijdag 19 april | 17.54 uur

Vijfde druk van 'De kracht van Afrikaans denken'

22-07-2021 13:53
uur
Leontine van Hooft - De kracht van Afrikaans denken - GreenDreamWorks - JPG
• Leontine van Hooft met de vijfde druk. (Foto: aangeleverd)

ZALTBOMMEL - Uitgeverij GreenDreamWorks heeft afgelopen maand de vijfde en herziene druk uitgebracht van het managementboek 'De kracht van Afrikaans denken'. Auteur van dit boek is Leontine van Hooft uit Zaltbommel.

"Als er iets is wat Covid-19 ons heeft laten zien, is het dat we uiteindelijk toch allemaal met elkaar verbonden zijn", aldus Leontine van Hooft. "Was er een mondiale pandemie voor nodig om wakker te worden? Blijkbaar..."

Ubuntu
'De kracht van Afrikaans denken' laat de lezer kennis maken met een van Afrika's oudste wijsheden: de humanistische filosofie Ubuntu, 'Ik ben omdat Wij zijn'. Een filosofie die ervan uitgaat dat menselijkheid beter tot zijn recht komt in een gemeenschap. Het boek is niet alleen inspirerend voor managers, leiders en ondernemers, maar ook voor mensen die op zoek zijn naar een andere manier van leven en werken.

Jan Terlouw
Het voorwoord is geschreven door oud-politicus en bestseller auteur Jan Terlouw. "De denkwijze die Ubuntu vertegenwoordigt, heeft invloed op alle aspecten van de samenleving", schrijft hij. "Verbindend leiderschap en een nieuwe wereld. Dit boek laat zien hoe het anders kan. Zeer de moeite waard om te lezen."

Leontine van Hooft is corporate antropoloog, inclusief onderneemster, inspirerend spreker en auteur van managementboeken. Zij heeft al meer dan 250 organisaties geholpen met het integreren van Ubuntu management. 'De kracht van Afrikaans denken' is verkrijgbaar via Bol.com, Amazon, alle online boekwinkels en de website www.leontinevanhooft.nl

 

Tags

leontine van hooft,ubuntu,afrikaans denken