bird
vrijdag 29 maart | 12.57 uur

Vernieuwde website over nieuwe wijk Buitenstad

23-10-2020 10:17
uur
buitenstadklein-5
Foto: Bommelerwaardgids

ZALTBOMMEL – De website van Buitenstad Zaltbommel is in een nieuw jasje gestoken. Op de website www.buitenstad-zaltbommel.nl staat alle informatie over het project, het proces, de planning en het laatste nieuws.

Ook de nieuwsbrief van Buitenstad heeft een make-over gekregen. Via de nieuwsbrief houden projectontwikkelaar Waalbommel B.V. en de gemeente Zaltbommel al meer dan vijfhonderd mensen op de hoogte van het laatste nieuws en de ontwikkelingen.

Driehonderd woningen
In de nieuwe woonwijk Buitenstad komen driehonderd woningen (appartementen en grondgebonden woningen). De wijk is gepland op het terrein achter de Albert Heijn en grenst een de Waal.

Nieuwsbrief
De nieuwsbrief aanvragen kan via de website.

Inschrijven nieuwbouwwoning
Het is nog niet mogelijk om bij de ontwikkelaar in te schrijven voor een woning. Wie zich abonneert op de nieuwsbrief hoort het als eerste als dat kan. Wie wil wonen in de Buitenstad moet zich ook inschrijven voor een nieuwbouwwoning bij de gemeente. Dat kan altijd. De gemeente plaatst de inschrijvers op een wachtlijst.

In schrijven voor een nieuwbouwwoning bij de gemeente kan op: www.zaltbommel.nl en te zoeken op 'inschrijven nieuwbouwwoning'.

 

Tags

buitenstad,buitenstad zaltbommel